tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Cnm bi sorum olcakti histereskopiyi dr mu onerdi? Biseyden mi suphelendi?

Cnm bi sorum olcakti histereskopiyi dr mu onerdi? Biseyden mi suphelendi?
yok canım doktor önermedi de ben kendim artık şüphelenmeye başladım yani hsg temiz çkmştı ama belkide orda görnmeyen birşey olabilir dye düşünüyorum ikinci denemden önce yaptırayım da içim rahat etsin enazndan..

Cok gecmis olsun cnm, hic anlamiyorum bir hemsirede igne vuramiyorsa soylenecek soz yok...Allah beterinden saklasin, herseyde vardir bisey. Moralini hic bozma yumurtalarin gayet iyi, belkide bu moral bozuklugundan olmamistir.
canım evet kesinlikle moral çok önemli ama benim alt üst olmuştu yürüyemiyordum bile hayırlısını diliyorum Rabbimden...

Ben 3 defa denedim, dr a histereskopi den bahsettim hic gerek yok falan dedi. Yaptirsammi acaba bilemedim dr da oyle diyince

canım evet kesinlikle moral çok önemli ama benim alt üst olmuştu yürüyemiyordum bile hayırlısını diliyorum Rabbimden...
Hayirlisi olsun cnm. Evet bu moral tedavi surecinde cok onemli ama mutlaka cikiyo biseyler en azindan bende. Dayaniyorum dayaniyorum tedavinin sonuna dogru mutlaka moralim bozuluyor

Hayirlisi olsun cnm. Evet bu moral tedavi surecinde cok onemli ama mutlaka cikiyo biseyler en azindan bende. Dayaniyorum dayaniyorum tedavinin sonuna dogru mutlaka moralim bozuluyor
haklısın canım inşallah yaza daha ii olurum bakalım ... sen nezman yaptrıcaksın kaç yıllık evlisin yaş kaç? benm 3 yıl biticek yaza yaş 31 daha önce 5 kez yumurta takibi 1 aşılama ve en sonda tüp bebek yaptrdım

Hayirlisi olsun cnm, biz onumuzdeki kis dusunuyoruz. 4 senelik evliyiz ve yas 30 oldu. 3 kez tup bebek yaptirdik. Asilama olmadi cunku spermler hareketsiz

kıme yaptırdın canım??hangı hastane??

gecmıs olsun canımm

Hayirlisi olsun cnm, biz onumuzdeki kis dusunuyoruz. 4 senelik evliyiz ve yas 30 oldu. 3 kez tup bebek yaptirdik. Asilama olmadi cunku spermler hareketsiz
hayırlısı olsun canım kendiliğnden de olabilir benm arkadaşımn da 2,5 yıldr olmuyordu onunda eşinde %70 hareketsz demiş doktor ama geçen gün hamile olduğunu duydum mucize gerçekten darısı bizlere...

mrhb kılzar bende 2defa negatıf tup denedımmm
sorun bende poc varr şans hep yuksek dıyorlarr ama olmuyo
artık pek umudumda kalmadıı
bir sene olacak son tüpe
neden olmuyo bilebilsek keşkede ona göre tedbir alsak
histereskobi yapıldı bişey çıkmadı

canım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun...zaten en sıkıcı durumda nedeni bilinmemesi...

canım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun...zaten en sıkıcı durumda nedeni bilinmemesi...
evet maleseff canımmm tüp denemdenn önce tüp tutar dıyordumm şimdi ise en son denenmesi gerekenı denedım yıne olmadı dıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…