Tüp bebekte pgt ege üniversitesi yada tepecik hastanesine giden varmı

Biz de ege üniversitesine gitmeyi düşünüyoruz ama süreci bilmiyorum hiç araştıriyorum şuan sadece.
Merhaba ben de aynı durumdayım
Pgt tüp bebekle hamile kalmak için ege üni. Yada tepecik hastanesine giden varmı varsa doktoru kim memnunmusunuz yardımcı olursanız sevinirim
Siz özelde ne kadar ücret verdiniz acaba bide hangi hastanede yaptırdınız bilgimiz olsun
Ben 2016 yılında izmirde embriyo başina 3500$,bu yıl da Ankara başkent hastanesinde embriyo başina 4500 tl ödemiştim

Merhaba ben de ege üniversitesi ege hanıma gitmeyi düşünüyorum
Ege hanım çok iyimis araştırma yaptım. Randevu internetten mı alınıyor nasil yapacaksınız. Ben bu hafta tepecik hastanesine gitcem hsg icin sonra Ege üniversitesine . Sizin neden olmuyor tahliller falan yapıldı mı herşey?

Ege hanım çok iyimis araştırma yaptım. Randevu internetten mı alınıyor nasil yapacaksınız. Ben bu hafta tepecik hastanesine gitcem hsg icin sonra Ege üniversitesine . Sizin neden olmuyor tahliller falan yapıldı mı herşey?
Evet bende ege hanıma gitmeyi düşünüyorum tahliller tasıyıcı cıktı benim o yüzden pgt tüp bebek demesi olucak

Evet ben de iyi sonuçlar duydum Ege hanımla ilgili,randevu almak icin telefnla aradım özeline almak istiyorum 200 tl ücreti varmış.Bende sorun belli dengeli translokasyon taşıyıcılı var.

Cok üzüldüm keske basarılı olsaydı bende ilk defa gidicem tüp bebeğe ege üniversitesi iyi diye duydum o yüzden oraya gidicem ama ne kadar ücret alıyorlar bilmiyorum
Ben de çok üzgünüm canım ama Allahtan gelen bişey inşallah olumlu sonuclar alirız hepimiz Ege ye ben de ilk defa gidicem ama diğer özel merkezlerden cok uygunmuş onu söylüyorlar bakalım hayırlısı..

Merhaba arkadaşlar ben uuzn süredir ege üni tüp bebek hastasıyım doğal 2 gebelik kaybından sonra 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım ege üni nde. 2 aşılama tutmadı ama tüp bebek tuttuğu halde onu da kaybettik ilk trimestrda dolayısıyla bana da pgt tüp bebek yöntemini önerdi ege üni bakan doktorlar, Ege Üni Bi özel bakan ege hanım var dediğiniz gibi bir de poliklinik hastası olabiliyorsunuz ben hiç ege Hanım a geçmedim diğer tarafta da tecrübeli iyi doktorlar var onlarda dosyadaji herşeyi diğer doktorlara ve Ege hanıma danışıp birlikte karar veriyorlar ve her işlem ege hanımın onayından geçiyor,tabi muayene eden uygulayan ege hanım olmuyor her gittiğimizde hnagş doktor denk gelirse o bakıyor, bana da son yaşadığım tüp bebek kaybından sonra pgt önerdiler, ama 8 haftalık kaybettiğim tüp bebekte ege de genetiğe gitmişti herhangi bir sorun yoktu. Genetik Sorun olmayıp da pgt yapanlar olumlu sonuç alanlar var mı acaba bilgisi olan yazabilir mi, teşekkür ederim

Back
X