- 3 Ağustos 2020
- 65
- 13
- 18
- 31
- Konu Sahibi Cennet kusu annesi
Pgt tüp bebekle hamile kalmak için ege üni. Yada tepecik hastanesine giden varmı varsa doktoru kim memnunmusunuz yardımcı olursanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de embriyo'ya pgt yapliyo özelde denedim iki kez maddi yönden dururm elvermedigi için ege üniversitesini araştryorum orda nasıl oluyo ücretlimi?Biz de ege üniversitesine gitmeyi düşünüyoruz ama süreci bilmiyorum hiç araştıriyorum şuan sadece.
Siz özelde ne kadar ücret verdiniz acaba bide hangi hastanede yaptırdınız bilgimiz olsunMerhaba benim de embriyo'ya pgt yapliyo özelde denedim iki kez maddi yönden dururm elvermedigi için ege üniversitesini araştryorum orda nasıl oluyo ücretlimi?
Biz de ege üniversitesine gitmeyi düşünüyoruz ama süreci bilmiyorum hiç araştıriyorum şuan sadece.
Merhaba ben de aynı durumdayımPgt tüp bebekle hamile kalmak için ege üni. Yada tepecik hastanesine giden varmı varsa doktoru kim memnunmusunuz yardımcı olursanız sevinirimBen 2016 yılında izmirde embriyo başina 3500$,bu yıl da Ankara başkent hastanesinde embriyo başina 4500 tl ödemiştimSiz özelde ne kadar ücret verdiniz acaba bide hangi hastanede yaptırdınız bilgimiz olsun
Merhaba ben de ege üniversitesi ege hanıma gitmeyi düşünüyorumBiz de ege üniversitesine gitmeyi düşünüyoruz ama süreci bilmiyorum hiç araştıriyorum şuan sadece.
Ege hanım çok iyimis araştırma yaptım. Randevu internetten mı alınıyor nasil yapacaksınız. Ben bu hafta tepecik hastanesine gitcem hsg icin sonra Ege üniversitesine . Sizin neden olmuyor tahliller falan yapıldı mı herşey?Merhaba ben de ege üniversitesi ege hanıma gitmeyi düşünüyorum
Evet bende ege hanıma gitmeyi düşünüyorum tahliller tasıyıcı cıktı benim o yüzden pgt tüp bebek demesi olucakEge hanım çok iyimis araştırma yaptım. Randevu internetten mı alınıyor nasil yapacaksınız. Ben bu hafta tepecik hastanesine gitcem hsg icin sonra Ege üniversitesine . Sizin neden olmuyor tahliller falan yapıldı mı herşey?
Evet ben de iyi sonuçlar duydum Ege hanımla ilgili,randevu almak icin telefnla aradım özeline almak istiyorum 200 tl ücreti varmış.Bende sorun belli dengeli translokasyon taşıyıcılı var.Ege hanım çok iyimis araştırma yaptım. Randevu internetten mı alınıyor nasil yapacaksınız. Ben bu hafta tepecik hastanesine gitcem hsg icin sonra Ege üniversitesine . Sizin neden olmuyor tahliller falan yapıldı mı herşey?
Ben de çok üzgünüm canım ama Allahtan gelen bişey inşallah olumlu sonuclar alirız hepimiz Ege ye ben de ilk defa gidicem ama diğer özel merkezlerden cok uygunmuş onu söylüyorlar bakalım hayırlısı..Cok üzüldüm keske basarılı olsaydı bende ilk defa gidicem tüp bebeğe ege üniversitesi iyi diye duydum o yüzden oraya gidicem ama ne kadar ücret alıyorlar bilmiyorum
Hayırlısı canım gidince yine haber verirsinBen de çok üzgünüm canım ama Allahtan gelen bişey inşallah olumlu sonuclar alirız hepimiz Ege ye ben de ilk defa gidicem ama diğer özel merkezlerden cok uygunmuş onu söylüyorlar bakalım hayırlısı..