Tüp bebekte sabredemeyip idrar testi yaptıranlar🙂🙂

esoo19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
35
7
1
31
7. Günü sabahı kalkıp test yaptım tek cizgi gördüm canım çok sıkıldı biliyorum çok erken ama ben hiç bişey hissetmiyorum çok zor bi süreç kimseyle de konuşamıyorum buraya yazmak istedim... Tüp bebek yaptıran anne adayları ne hissediyosunuz çok merak ediyorum sevgiler 😍😍😍

7. Günü sabahı kalkıp test yaptım tek cizgi gördüm canım çok sıkıldı biliyorum çok erken ama ben hiç bişey hissetmiyorum çok zor bi süreç kimseyle de konuşamıyorum buraya yazmak istedim... Tüp bebek yaptıran anne adayları ne hissediyosunuz çok merak ediyorum sevgiler 😍😍😍
Merhaba kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ?

5.gün embriyosu genetikli yapıldı bide donmuş transfer edildi
Benimde aynı şekildeydi şuan 5 aylık hamileyim inşallah size de nasip olur pozitifi görürsünüz 12. günü bekleyip öyle yapın umutsuzluğa kapılmayın :)

Benimde aynı şekildeydi şuan 5 aylık hamileyim inşallah size de nasip olur pozitifi görürsünüz 12. günü bekleyip öyle yapın umutsuzluğa kapılmayın :)
Rabbim hayırla tamamlasın hamilenizi güzel sagliklı evlat olsun inşallah.. Bekleme süresinde ne hiss etmiştiniz kocaman bi boşlukmu yoksa onun varlığınımı

Benimde 8. günüm bende zor dayanıyorum ama yapamıyorum çatlatma vuruldum sonrasında o yüzden kesin pozitif çıkar zaten üzülürüm diye test günüm salı günü adet günüm pazartesi ve malesef ağrılarım başladı sanırım adet olcam hiç belirtim de yok üzücü :(

bende dayanamayıp 7. gün test yapıp negatif görmüştüm, aynı gün dayanamayıp gidip kan verdiğimde değerim henüz 16ydı. Şu an 5. ayımdayım, en kısa sürede en hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim.

Benimde 8. günüm bende zor dayanıyorum ama yapamıyorum çatlatma vuruldum sonrasında o yüzden kesin pozitif çıkar zaten üzülürüm diye test günüm salı günü adet günüm pazartesi ve malesef ağrılarım başladı sanırım adet olcam hiç belirtim de yok üzücü :KK43:
İnşallah olmayız adet Rabbim herkese nasip etsin belki onlar bebişin tutunma ağrılarıdır

bende dayanamayıp 7. gün test yapıp negatif görmüştüm, aynı gün dayanamayıp gidip kan verdiğimde değerim henüz 16ydı. Şu an 5. ayımdayım, en kısa sürede en hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim.
Ayy Allahım aminn bu güzel duanız için tşk ederimm😍

bu yolda uğraşan herkese nasip olsun zor ve sadece yaşayan anlıyor beklemekten başka elden bir şey gelmiyor inş güzel olur her şey

Benimde 8. günüm bende zor dayanıyorum ama yapamıyorum çatlatma vuruldum sonrasında o yüzden kesin pozitif çıkar zaten üzülürüm diye test günüm salı günü adet günüm pazartesi ve malesef ağrılarım başladı sanırım adet olcam hiç belirtim de yok üzücü :KK43:

bu yolda uğraşan herkese nasip olsun zor ve sadece yaşayan anlıyor beklemekten başka elden bir şey gelmiyor inş güzel olur her şey
İnşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa cıkarmasın

Rabbim hayırla tamamlasın hamilenizi güzel sagliklı evlat olsun inşallah.. Bekleme süresinde ne hiss etmiştiniz kocaman bi boşlukmu yoksa onun varlığınımı
Amiin. Ben transfer sonrası bir kaç gün regl ağrısına benzer ağrı hissetmiştim hatta olacağım diye korkmuştum sanırım yerleşme ile ilgili bir ağrıydı ama herkeste olmamıştı bu. Kişiden kişiye değişiyor. Elim hep karnımdaydı burası senin için güvenli benimle kal diye konuşurdum :) olumlu düşünmeye çalıştım hep, bu şekildeydi .

O ağrı adet ağrısı olmaya da bilir sabredin ve bekleyin umarım pozitifi görürsünüz :)

aaaaaa canım seni hatırladım, tüp bebek mi yaptırdııın çok mutlu oldum. bende yarın yumurtalarımı aldırıp dondurucam

belirlitisi olmayıp hamile kalan o kadar çok insan okudum ki sende onlardan birisi olacaksın inanıyorum

aaaaaa canım seni hatırladım, tüp bebek mi yaptırdııın çok mutlu oldum. bende yarın yumurtalarımı aldırıp dondurucam
evet diğer topikte okudum bende senin yazdıklarını inş güzel geçer senin için bende 12 taze transfer oldum ve malesef başka yumurtamız kalmadı olmazsa sil baştan başlayacağız valla yalan yok ben transfer sonrası zorlandım çok fazla iğne var :(

Back
X