- 18 Ocak 2019
- 2.871
- 2.497
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarih | Kaç embrio | Kaçıncı gün embriyosu | Test günü |
02/12/2025 @Siyahhhinci | 5. Gün 2 tane | 4ab 4bb | 13 Aralık |
05/12/2025 beyazkasimpati | 5. Gün | 4ab | 15 Aralık |
05/12/2025 balparesi | 5.gün | 3bb | 15 aralık |
06/12/2025 limonlusodaaa | 5. Gün | 5aa | 16 Aralık |
04/12/2025 Kelebenkk | 15 Aralık | ||
03/12/2025 A Ada8787 | 5. Gün 2 adet | 13 Aralık | |
01/12/2025 E eatn1 | 3. Gün 1 tane | 12 Aralık | |
T Tugce9242 26/11/2025 | 5. Gün | 4bc | 8 Aralık |
| 04/12/2025 M manolya2025 | 3. Gün | 16 Aralık | |
Bende yan yatıyorum ama normalde de öyle uyduğum içinKızlar geceleri nasıl yatıyorsunuz ben normal yüz üstü bacaklarımı ayırıp filan her zmanki gibi yatıyorum yoksa sırt üstü mumya gibi asla uyku girmiyo gözüme![]()
ay ne güzel şeyler duyuyorumCanım progesteron iğnesini olduğun sürece asla adet olmuyorsun yaşadığın ya gebelik belirtisi ya ilaç belirtisi onkadar diyim![]()
Ay eşim dün dürttü beni uyandırdı kalk yüz üstü yatma diye ezilirlermişKızlar geceleri nasıl yatıyorsunuz ben normal yüz üstü bacaklarımı ayırıp filan her zmanki gibi yatıyorum yoksa sırt üstü mumya gibi asla uyku girmiyo gözüme![]()
Ben çiğ bağdem. Haşlanmış yumurta. Sebze diyetisyen eşliğinde gidiyorum ben aynı zamanda 69 ile trasnfer oldum şuan 66 yımNeler yiyorsunuz şu süreçte acaba ben çiğ kabak çekirdeği yiyorum sabahları 2 yumurta
ay ne güzel şeyler duyuyorumgebelik belirtisidir inşallahhhh
Sanmıyorum birşey olacağınıAy eşim dün dürttü beni uyandırdı kalk yüz üstü yatma diye ezilirlermiş![]()
Ahahaha kıyamam benimki de su iç evde yürü filan gibi seyler diyo. Ben de bugun elma avokado muz süt yabanmersinli smoothie yaptım sabah da yumurta yedim kabak çekirdeği yedim biraz. Kefir içiyorum bazen. Yani klasik seylerAy eşim dün dürttü beni uyandırdı kalk yüz üstü yatma diye ezilirlermiş![]()
Avokado beni de çok zorluyo ama bazılarının tadı ekstra kötü bazıları nötr. Bugun azcık smoothienin içine koyunca anlamadım hiç tadınıBen çiğ bağdem. Haşlanmış yumurta. Sebze diyetisyen eşliğinde gidiyorum ben aynı zamanda 69 ile trasnfer oldum şuan 66 yımavakado yemem lazım aldım ama midem almıyor onu birde ilk defa bugğn çok canım tatlı istediği diye 2 adet kurabiye yedim onu dışında sağlıksız hiç birşey yemiyorum
Valla onuda yersem süper olcakAvokado beni de çok zorluyo ama bazılarının tadı ekstra kötü bazıları nötr. Bugun azcık smoothienin içine koyunca anlamadım hiç tadını
Yok canım bir şey olmaz tabiki daha ne kadarlar ki ben ilk hamileliğimde göbeğim çıkana kadar yüz üstü yattım ki başka türlü uyuyamamSanmıyorum birşey olacağını
Valla onuda yersem süper olcak![]()
Yaa ama benı unutmussunuzValla onuda yersem süper olcak![]()