• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Ben test gelir gelmez yapacağım varsa çıkıyor abi yoksa zaten çıkmıyor ben yazın 3. Günden itibaren yaptım gölge bile çıkmadı kuruma çizgisileri bile oluşmadı saatlerce günlerce beklettim 😂😂 ama oğlumda 4. Gün öğlen ilk idrar bile değil silik hemen çıktı 😂
Ay biliomusin aslinda benim ilk dusuk te 2 gun gecikti adetim evde test yaptm hemen cikti pozitif gahaha sonra tabi 7 haftalikti dustu :/ allahim birdaha gostermesin saglikli gelsin bebisler 💕🥚

Kızlar ben ağrıdan oturamıyorum ya akşam kayınvalideme geldim burda yatamadım malum karnım ağrıyor pantolonun düğmesini filan açtım çok rahatsız etti

Başka önerileriniz var mı profesyonel bir kişi olarak bizlere 🙏
Stres çok büyük bi etken. Ona dikkat edin. Birde her ay oluşan yumurtalar ve diğer aylarda da oluşan yumurtaların kalitesi ve içeriği birbirinden farklı onun bilincinde ilerleyin. Tüm yumurtalar iyi değil tümü de kötü değil. Embriyoların da kalitesi birbirinden farklı doğal olarak. Sonuçta normal gebelik oluşumunda vücut bir sürü yumurtadan sadece bir tanesini yani en kalitelisini ayırıyor. Ama tüp bebekte bütün yumurtalar toplanıyor. İşin detayını bilmek kafanızı rahatlatır :)

Yani ara verdiği oluyordu ama akşamdan beri pek ara verdiği söylenemez.. normalse razıyım vallahi.. dayanırım acıları çekmeye.. isyan etmem.. yeter ki sağlıkla kavuşalım birbirimize..🥰
Canım progesteron iğnesini olduğun sürece asla adet olmuyorsun yaşadığın ya gebelik belirtisi ya ilaç belirtisi onkadar diyim 🥰

Back
X