tüp bebekte tsh yüksekliği

butterfly 's'

gözümdeki yaşsın bebeğim
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
2.784
8
116
Diğer
kızlar şimdiye kadar hiç böyle bir sonuç almamıştım.son yapılan hormon testimde tsh değerim 6,5 falan çıktı.(normal değerin üst sınırı 4,5 civarı).prolaktin de coşmuş o da üst sınıra yaklaşmış.hormon dengem bozuldu galiba.çoook üzgünüm....yorumlarsanız sevinirim.

arkadaşım benim de prolaktin 47 di parlodel içtim 1 e düştü ama ilacın yan etkileri çok bitirdi beni zor günlerdi sen ilaç içecekmisin...

merhaba canım geçmiş olsun tsh yukseklıgı sende hipotrıoid oldugunu gosterıyor. ben de aynı sorunla ugrasıyorum .bu degerlerde dr un sureklı kullanman için tefor benzerı ılaclar verecektır . belkı de omur boyu kullanacagın ilaçlar. saglıkllı bır hamılelık gecırmek ıcın tsh degerının 2 nın altında olmasını onerıyorlar . tekrar geçmış olsun

hadi yaaa dün bayağı düşündüm de benim yedi sülalede varmış guatr.teyzem,halam.....sanırım piyango bana vurmuş. :a015: zaten bu sene çok kötü bir yıl geçirdim her yönden ,sanırım stres bendeki tüm rahatsızlıkları bir bir uyandırıyor.bakalım sırada ne var...tsh yüksekliği sinir depresyon falan yapıyormuş tam da zamanında.ben zaten sinirli ve heyecanlı bir tiptim artık sonumu siz hayal edin........senağlama bebeğime kavuşmak gittikçe zorlaşıyor kızlar sürekli yeni engeller çıkıyor....

Böyle düşünce Butterflyscim ya gelecek bebeişin sana.Nazlı olacak birazcık.

sulu ultrason sonucunu da merak ediyorum ben.Paylaş bizimle canım.

canım önce durumu doktorunla bir paylaş karamsar düşünme bende bazen işlerin daha kötüye gittiğini düşünürüm ama bu baktım daha çok strese sokuyor bebeğimiz olacak ama sabra ve çelik gibi sinirlere ihtiyacımız var bizim

mrb kızlar bende 2.mikromu Seyhan başkente yaptırıyorum ama bugün biraz kafam karıştı.İlk micromu özel adana ankara tüp bebekte yaptırmıştım.başlarken eşime ve bana 2 şer adet antibiyotik vermişlerdi.bi de her gün folik asit vermişlerdi.ordan aklımda kaldı.17 mayısta lucrine başlayacağım bu gün hastaneyi aradım.bana folbiol+azro tablet+neopenetran yazdırdı.çok kızgınım.daha önceden tecrübem olmasa demekki bunu atlayacaklardı.bide lucrine ilk denememde 10 ile başladım bunlar 20 ile başla dediler.20 ile başlayan varmı ??????????

Dr na danış ve bence 10-15 gün sonra t3 t4 ft3 tahlillerini tekrarlamalısın. Benimde başıma mic. tedavisine başlamadan 10 gün önce geldi böyle bir olay bir hafta sonra tahlil sonuçlarım normale yakındı.

herşey yolunda gitti çok şükür.ebrizm arkadaşın dediği gibi testlerim tekraralanacak.dr um bu sonucu çok kafana takma dedi.2.sonuçlara bakalım belki düşer dedi.o yüzden içim rahatladı.sulu ultrason da temiz çıktı arkadaşlar bi sorun yok.26 mayısta histereoskopi olucam.dua edin.....ya bişiy söyleyim mi bu sefer daha bir umutluyum sanki ben bu sefer başarıcam.siz ne dersiniz.....

Bazen test sonuçları yüksek çıkıyor bendede aynısı olmuştu ve 2 testler düşük çıktı umarım seninde sonuçların öyle gelir. tedaviye başlarken sonucu olumlu diye başlanınca gerçekten sonucuda olumlu oluyor hiç yitirme sen bu umudu mutlaka sonucunda bizlere burdan müjdeli haber vericeksin.

kızlar 2. sonucum da çıkmıştır bugün gidip alamadım korkudan.26 sında histereoskopi için gidicem o zaman alayım diyorum.ya bi de histereoskopiden sonra ağrı oluyor mu? merak ediyorum.

sonuçları 26 sında almayı düşünüyorum.alsam da hemen dr la paylaşamam canım sıkılır 1 hafta boyunca şimdi.en iyisi 1 hafta daha bekleyim bari. tatlicadiarzu

sonuçlarımı aldım kızlar.çok şükür tsh değerim 3 'e düşmüş.inşallah tekrar yükselmez.dua eden herkese teşekkürler.

canım tsh değerin çok güzel...

dualarımız seninle inşallah kavuşursun bebeğine....
canım teşekkür ama okuduğum kadarıyla yüksek diyolar içime şüphe düştü free t3- 5.01
free t4-18 01 tsh 2.98 inş iyidir yaaaaaaaaa transfere az kaldı çünküüü ....kafam karman çorman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…