- Konu Sahibi butterfly 's'
-
kızlar şimdiye kadar hiç böyle bir sonuç almamıştım.son yapılan hormon testimde tsh değerim 6,5 falan çıktı.(normal değerin üst sınırı 4,5 civarı).prolaktin de coşmuş o da üst sınıra yaklaşmış.hormon dengem bozuldu galiba.çoook üzgünüm....yorumlarsanız sevinirim.
merhaba canım geçmiş olsun tsh yukseklıgı sende hipotrıoid oldugunu gosterıyor. ben de aynı sorunla ugrasıyorum .bu degerlerde dr un sureklı kullanman için tefor benzerı ılaclar verecektır . belkı de omur boyu kullanacagın ilaçlar. saglıkllı bır hamılelık gecırmek ıcın tsh degerının 2 nın altında olmasını onerıyorlar . tekrar geçmış olsun
hadi yaaa dün bayağı düşündüm de benim yedi sülalede varmış guatr.teyzem,halam.....sanırım piyango bana vurmuş. :a015: zaten bu sene çok kötü bir yıl geçirdim her yönden ,sanırım stres bendeki tüm rahatsızlıkları bir bir uyandırıyor.bakalım sırada ne var...tsh yüksekliği sinir depresyon falan yapıyormuş tam da zamanında.ben zaten sinirli ve heyecanlı bir tiptim artık sonumu siz hayal edin........senağlama bebeğime kavuşmak gittikçe zorlaşıyor kızlar sürekli yeni engeller çıkıyor....
kızlar şimdiye kadar hiç böyle bir sonuç almamıştım.son yapılan hormon testimde tsh değerim 6,5 falan çıktı.(normal değerin üst sınırı 4,5 civarı).prolaktin de coşmuş o da üst sınıra yaklaşmış.hormon dengem bozuldu galiba.çoook üzgünüm....yorumlarsanız sevinirim.
az sonra başkente gidicem kızlar 10 da randevum var .bakalım nolcak akşam yazarım son durumu.
herşey yolunda gitti çok şükür.ebrizm arkadaşın dediği gibi testlerim tekraralanacak.dr um bu sonucu çok kafana takma dedi.2.sonuçlara bakalım belki düşer dedi.o yüzden içim rahatladı.sulu ultrason da temiz çıktı arkadaşlar bi sorun yok.26 mayısta histereoskopi olucam.dua edin.....ya bişiy söyleyim mi bu sefer daha bir umutluyum sanki ben bu sefer başarıcam.siz ne dersiniz.....
canım teşekkür ama okuduğum kadarıyla yüksek diyolar içime şüphe düştü free t3- 5.01canım tsh değerin çok güzel...
dualarımız seninle inşallah kavuşursun bebeğine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?