TÜP bebekte uzun protokol nedir

Gamzecikkk18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
270
214
53
arkadaşlar uzun protokol olacağımı söyledi dün doktorum. Süreç nasıl ilerliyor Bilgisi olan bilgilendirebilir mi çok teşekkür ederim

Canım tam bilmiyorum ama yumurta sayısı az oluyorsa uygulanıyor. Kısa olanda adetle başlıyor iğne ve ilaçlar. Uzun olanda adetten 15 gün yada belki daha önce ilaçlara başlanıyor. Çok emin değilim.

Merhaba bana da uzun protokol uygulanıyor . Ne yaptınız siz başladınız mı tedaviye ? Benim süreç şu şekilde
25 Ocak adetin ikinci günü yasmin Doğum kontrol hapı ile başladım . 15 gün sonrasında 8 şubatta kontrole gittim . 9 şubatta lucrin iğne ile devam ettim . Tabi bu arada hem lucrin iğne hem de yasmin kullandım . Yasmin bitince bıraktım. Lucrin le devam ediyorum . Adet olmayı bekliyorum adet olunca gonal f e geçeceğim . Bu arada adet olsam bile lucrin e devam . Şimdilik bu şekilde devam ediyorum siz hangi aşamadasınız

Merhaba bana da uzun protokol uygulanıyor . Ne yaptınız siz başladınız mı tedaviye ? Benim süreç şu şekilde
25 Ocak adetin ikinci günü yasmin Doğum kontrol hapı ile başladım . 15 gün sonrasında 8 şubatta kontrole gittim . 9 şubatta lucrin iğne ile devam ettim . Tabi bu arada hem lucrin iğne hem de yasmin kullandım . Yasmin bitince bıraktım. Lucrin le devam ediyorum . Adet olmayı bekliyorum adet olunca gonal f e geçeceğim . Bu arada adet olsam bile lucrin e devam . Şimdilik bu şekilde devam ediyorum siz hangi aşamadasınız
Merhaba canım. Ben de allah Nasip ederse çrş günü lucrine başlayacağım. Sonra doktorum adet olunca gel ve gonal le başlayalım dedi. Tabi lucrin de devam bakalım rabbim iyi sonuçlar almayı nasip etsin. Hepimize canım

Merhaba canım. Ben de allah Nasip ederse çrş günü lucrine başlayacağım. Sonra doktorum adet olunca gel ve gonal le başlayalım dedi. Tabi lucrin de devam bakalım rabbim iyi sonuçlar almayı nasip etsin. Hepimize canım
Amin inşallah . Ben adet oldum bugün çarşamba giderim bakalım hayırlısı

Güzel haberlerini bana da ver rabbim yardımcımız olsun dua edicem sana şu ezanlar hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun :) müminin mümine yaptığı dua kabul olurmuş :)
Amin cümlemizin inşallah . Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah . Çarşamba burdan yazarım yine

Back
X