• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek cinsel ilişki hakkında

Aaa sizde mi Çanakkale de yaşıyorsunuz evet memnun kaldım doktor şahane tabi sonucu güzel alırsam daha da memnun kalmış olucam 🥲🥲
Evet ama ben bursada tedavi olmuştum. Hiç embriyom kalmadı ama tutmazsa araştırma hastanesine gitmeye karar verdim fiyat açısından daha uygun olur diye nasıl orada fiyatlar 🥹 araştırma hastanesi ya

Evet ama ben bursada tedavi olmuştum. Hiç embriyom kalmadı ama tutmazsa araştırma hastanesine gitmeye karar verdim fiyat açısından daha uygun olur diye nasıl orada fiyatlar 🥹 araştırma hastanesi ya
Evet özel yerlere göre daha uygun, güncel fiyatlar raporlu hastaysanız 60 bin değilseniz 80 bin felan o civarlarda

Ay çok soru sordum ama dondurmak için ekstra ücret de ödediniz mi
Rica ederim ☺️ ben 3.gün taze transfer oldum 5. Güne 2 embriyom gelmiş onları dondurduk 1600 küsürlü bi fiyat çıktı ben uğrayamadığım için daha ödemedim onu ama embriyologta acelesi yok dedi zaten. Sistemde devlete borçluyum sonuçta haha 😂😂

Rica ederim ☺️ ben 3.gün taze transfer oldum 5. Güne 2 embriyom gelmiş onları dondurduk 1600 küsürlü bi fiyat çıktı ben uğrayamadığım için daha ödemedim onu ama embriyologta acelesi yok dedi zaten. Sistemde devlete borçluyum sonuçta haha 😂😂
Ay ben senelik dondurmaya 20 bin vermiştim geçen yıl 🥹🥹 şoklar içinde okuyorum şuan yazdıklarını

Back
X