Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de ilk denemem 28 yaşındayım Salı test günüm heyecanla bekliyorum sizin yorumlarınızı başlıklarda gördüğümde çok mutlu oluyorum umut oluyorsunuz inşallah ben de yazarım buraya ilkte tuttu diye
Evet ama ben bursada tedavi olmuştum. Hiç embriyom kalmadı ama tutmazsa araştırma hastanesine gitmeye karar verdim fiyat açısından daha uygun olur diye nasıl orada fiyatlar araştırma hastanesi ya
Evet ama ben bursada tedavi olmuştum. Hiç embriyom kalmadı ama tutmazsa araştırma hastanesine gitmeye karar verdim fiyat açısından daha uygun olur diye nasıl orada fiyatlar araştırma hastanesi ya
Rica ederim ben 3.gün taze transfer oldum 5. Güne 2 embriyom gelmiş onları dondurduk 1600 küsürlü bi fiyat çıktı ben uğrayamadığım için daha ödemedim onu ama embriyologta acelesi yok dedi zaten. Sistemde devlete borçluyum sonuçta haha
Rica ederim ben 3.gün taze transfer oldum 5. Güne 2 embriyom gelmiş onları dondurduk 1600 küsürlü bi fiyat çıktı ben uğrayamadığım için daha ödemedim onu ama embriyologta acelesi yok dedi zaten. Sistemde devlete borçluyum sonuçta haha