o sancı normal aslında normalde her ay 1yumurta olurken o ay 7yumurta elde edılmıs.Sormadınız mı doktora böyle denılmıstı neden daha az toplandı dıye??cetrotıde vurulmamısmıydınız yumurta gelısme sürecınde??30 nisanda tup bebek tedavisine başladık. 8 mayis aksami catlatma iğneleri vuruldum. Bugun (10mayista) toplama islemi olacakti. 3 saat oncesinde yogun bi sanci ile uyandim iki büklüm hastaneye gittim. Normalde 15 yumurta saymisti ama 7 yumurtam toplandı. Zamanından once mi catladi acaba diye dusunuyorum . Daha önce boyle bir durumla karsilasan oldu mu?
Toplamadan önce size nasıl sayı verdi anlayamadım.30 nisanda tup bebek tedavisine başladık. 8 mayis aksami catlatma iğneleri vuruldum. Bugun (10mayista) toplama islemi olacakti. 3 saat oncesinde yogun bi sanci ile uyandim iki büklüm hastaneye gittim. Normalde 15 yumurta saymisti ama 7 yumurtam toplandı. Zamanından once mi catladi acaba diye dusunuyorum . Daha önce boyle bir durumla karsilasan oldu mu?
Vurulmuştum. Doktorumu göremedim sonrasinda. Oncesinde catlamis olabilir mi diye düşündüm bendeo sancı normal aslında normalde her ay 1yumurta olurken o ay 7yumurta elde edılmıs.Sormadınız mı doktora böyle denılmıstı neden daha az toplandı dıye??cetrotıde vurulmamısmıydınız yumurta gelısme sürecınde??
Ultrasonda bakarken öyle söylemişti toplama islemi bittiğinde 7 yumurta toplandi dedi. Yarin yumurtalarin kalitesi hakkinda bilgilendireceklermisToplamadan önce size nasıl sayı verdi anlayamadım.
Ama benim cok yumurtam çıkmadı pko degilim sanci normalse bile 15 sayilip 7 cikabilir mi ki??Toplama öncesinde bende de çok fazla ağrı olmuştu. Çok fazla yumurta olmasından kaynaklı demişti doktorum. Toplandıktan sonrada biraz devam etti ertesi gün geçti. Pcos olduğum için donduruldu embriyolar ohss habercisiydi zira o kadar çok yumurta. Neyseki ohss olmadan ayı tamamlamıştım.
Ama benim cok yumurtam çıkmadı pko degilim sanci normalse bile 15 sayilip 7 cikabilir mi ki??
Hayır maalesef.islemden sonra baska bi dr ugradi. Onun yaptigi aciklamayi da tam anlayamadim acikcasi. Insallah iyi durumda olan yumurtalardır.sorun olusmaz ise taze transfer olacagim. Sizin oldu mu transfer?7 yumurta az değil ki ama. Ağrı yapabilecek kadar var. Biz kadınlar normalde 1 yumurta çatlatmaya çalıştığımız zaman bile yumurtlama gününde ağrı yaşarız. Sizde 7 tane çatlatmaya çalışıyor.
Birde 15 için içi boş yumurtada çıkabiliyor yani görüntü var ama toplanırken içinde yok. Sizinde öyle olmuş olabilir. Doktorunuz hiç mi açıklama yapmadı sizin durumunuza?
İnşallah her şey çok güzel olur senin içinUltrasonda bakarken öyle söylemişti toplama islemi bittiğinde 7 yumurta toplandi dedi. Yarin yumurtalarin kalitesi hakkinda bilgilendireceklermis
Hayır maalesef.islemden sonra baska bi dr ugradi. Onun yaptigi aciklamayi da tam anlayamadim acikcasi. Insallah iyi durumda olan yumurtalardır.sorun olusmaz ise taze transfer olacagim. Sizin oldu mu transfer?
Cok sevindim sizin adınıza Hayirli olsun. saglicakla hayirlisiyla darisi biz isteyenlerin başına inşallahHayırlısı olsun hakkınızda. Çokta düşünmeyin. Sağlıklı embriyo uz oluştuysa iyidir.
Benim ilkide ikinciside dondurulmuş transfer. İlkinde malesef kimyasal oldu 2.sinde iki embriyo transferle 21 haftalık ikiz hamileyim çok şükür. Darısı başınıza inşallah
her yumurta olgun olmuyor boşta olabılır ayrıca 7 yumurtada kotu bır rakam degılkı ..zsten sayı arttıkca kalıtede düşüyor .15 ve yukarısını pco’lularda olur zaten.Sizde polıkıstık over yoktur.Ben polıkıstık overım toplanan yumurtanın yarısı boş cıktı olgun yumurtalarında yarısı döllenebildi.Bence sayıya takılmayın onemlı olan kalıtesıVurulmuştum. Doktorumu göremedim sonrasinda. Oncesinde catlamis olabilir mi diye düşündüm bende
7 yumurtadan sadece 1 tanesinin olgun oldugunu ve dollediklerini belirttiler. Cok uzuldum ve neden boyle bi durum oldu bilmiyorum. Her sey gayet iyiydi. Yaşım 28 tum filmlerim temiz çıkmıştıher yumurta olgun olmuyor boşta olabılır ayrıca 7 yumurtada kotu bır rakam degılkı ..zsten sayı arttıkca kalıtede düşüyor .15 ve yukarısını pco’lularda olur zaten.Sizde polıkıstık over yoktur.Ben polıkıstık overım toplanan yumurtanın yarısı boş cıktı olgun yumurtalarında yarısı döllenebildi.Bence sayıya takılmayın onemlı olan kalıtesı
Merhaba benim ikinci tedavim birincisinde 22 olgun yumurtadan 9 u dollendi ve ilk gun hepsinin anormal oldugunu transfer edilebilicek kalite olmadigini soylediler ctesi ikinci kez opu oldu 39 yumurtanin 33 u olgun 24 u dollendi ve bugunden henuz haberim yok ama dun sadece 3 tanesinin iyi kalite oldugunu soylediler tabi onlarinda 4 gune ilerleyecegi mechul7 yumurtadan sadece 1 tanesinin olgun oldugunu ve dollediklerini belirttiler. Cok uzuldum ve neden boyle bi durum oldu bilmiyorum. Her sey gayet iyiydi. Yaşım 28 tum filmlerim temiz çıkmıştı
Sebebini ne dediler tam olarak bendede aynı durum var maalesef inşallah bulunur düzgün embriyoMerhaba benim ikinci tedavim birincisinde 22 olgun yumurtadan 9 u dollendi ve ilk gun hepsinin anormal oldugunu transfer edilebilicek kalite olmadigini soylediler ctesi ikinci kez opu oldu 39 yumurtanin 33 u olgun 24 u dollendi ve bugunden henuz haberim yok ama dun sadece 3 tanesinin iyi kalite oldugunu soylediler tabi onlarinda 4 gune ilerleyecegi mechulBu arada 24 yasindayim yaptirmadigim test tahlil kalmadi genetik testlerde dahil tek bir problem cikmiyor malesef vucudum bu sekilde ölü hucreli yumurtalar uretiyomus sebebi mechul
Sizde sisli memorialdami tedavi goruyorsunuzMerhaba benim ikinci tedavim birincisinde 22 olgun yumurtadan 9 u dollendi ve ilk gun hepsinin anormal oldugunu transfer edilebilicek kalite olmadigini soylediler ctesi ikinci kez opu oldu 39 yumurtanin 33 u olgun 24 u dollendi ve bugunden henuz haberim yok ama dun sadece 3 tanesinin iyi kalite oldugunu soylediler tabi onlarinda 4 gune ilerleyecegi mechulBu arada 24 yasindayim yaptirmadigim test tahlil kalmadi genetik testlerde dahil tek bir problem cikmiyor malesef vucudum bu sekilde ölü hucreli yumurtalar uretiyomus sebebi mechul
Sebebi hakkinda bi bilgim yok şuan. BeklemedeyizSebebini ne dediler tam olarak bendede aynı durum var maalesef inşallah bulunur düzgün embriyo
Insallah her sey dilediginiz gibi olur zor bir durum yaşayınca anladımMerhaba benim ikinci tedavim birincisinde 22 olgun yumurtadan 9 u dollendi ve ilk gun hepsinin anormal oldugunu transfer edilebilicek kalite olmadigini soylediler ctesi ikinci kez opu oldu 39 yumurtanin 33 u olgun 24 u dollendi ve bugunden henuz haberim yok ama dun sadece 3 tanesinin iyi kalite oldugunu soylediler tabi onlarinda 4 gune ilerleyecegi mechulBu arada 24 yasindayim yaptirmadigim test tahlil kalmadi genetik testlerde dahil tek bir problem cikmiyor malesef vucudum bu sekilde ölü hucreli yumurtalar uretiyomus sebebi mechul
Hayir gorusmustum memorialla ama icim hic cekmedi biseyler itti beni ordan sebepsizSizde sisli memorialdami tedavi goruyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?