Tüp bebekte yumurtası boş cıkanlar bilgi verir misiniz

Kizlar opudan kac gun sonra iyileştiniz bulantarim halsizlik devam ediyor bende gunluk işlerimi bile zar zor yapiyorum siz de de boyle mi oldu

Zaten dostinex çok ağır bir ilaç canım ben ilk tedavimde kullandım uyanamıyordum resmen
Ya bilmiyordum ayakta zor durdum bu sabah hep gozum karardi demek ki ondan 😔 rabbim gorsun emegimizi inşallah mukafatimizi en guzel sekilde almak nasip olsn🤲

Zaten dostinex çok ağır bir ilaç canım ben ilk tedavimde kullandım uyanamıyordum resmen
Simdi yan etkilerine baktim resmen hepsini yaşiyorum acaba yarn icmeyp pazartesi devam etsem olur muki yarin nobetçiyim böyle olursam mafolrm😔

Ben hep kotuyu dusunen bi insanim bu huyumdan bi vazgecemedim😔 once dollenemicekler acaba diye korktum sonra 3.gune gidebilceklermi diye simdide 5.gun korkusu başladi bi turlu pozitif olamiyorum 😔
Ben 2 kere o kabusu yaşadım artık asla cesaretim yok tedaviye falan
Ya bir de 5.güne gitmeyecek olsa 3.gün dondururlardı riske atmazlar hem çok yumurta var illaki gider canım ya

Ben 2 kere o kabusu yaşadım artık asla cesaretim yok tedaviye falan
Ya bir de 5.güne gitmeyecek olsa 3.gün dondururlardı riske atmazlar hem çok yumurta var illaki gider canım ya
İnşallah oyle olur inşallahh😔 bu tutmazsa ikinciye bile cesaretim olmaz bisure benimde sanirim ohss beni mafetti cunku

Back
X