- 16 Mart 2019
- 970
- 403
- 103
- Konu Sahibi mutluannne123456789
Merional 300 gonal f 450kullandımKac doz kullanildi da bos cikti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merional 300 gonal f 450kullandımKac doz kullanildi da bos cikti.
Embriyolardan haber var mı canım5.gune giden cikar dimi içlerinden illaki transfer iptal olacak diye korkuyorumveririm tabikii cumartesi tekrar arayacak embriyolog ilerleyenleri soyleyecekmiş
Bende hiç öyle bişey olmadı canım ilaç kullanıyorsan belki yan etkisidirKizlar opudan kac gun sonra iyileştiniz bulantarim halsizlik devam ediyor bende gunluk işlerimi bile zar zor yapiyorum siz de de boyle mi oldu
Evet 4 tane ilac kullaniyorum oksapar cetrodite antibiyotik dostinex agir geliyor hepsi bir heraldeBende hiç öyle bişey olmadı canım ilaç kullanıyorsan belki yan etkisidir
18i de 3.gune gelmiş gelişimleri iyi dediler pazartesi tekrar arayacaklarmiş şukurler olsunEmbriyolardan haber var mı canım
Zaten dostinex çok ağır bir ilaç canım ben ilk tedavimde kullandım uyanamıyordum resmenEvet 4 tane ilac kullaniyorum oksapar cetrodite antibiyotik dostinex agir geliyor hepsi bir heralde![]()
Gözün Aydın ne güzel bir haber18i de 3.gune gelmiş gelişimleri iyi dediler pazartesi tekrar arayacaklarmiş şukurler olsuninşallah giderler 5.gune sagsalim
Ya bilmiyordum ayakta zor durdum bu sabah hep gozum karardi demek ki ondanZaten dostinex çok ağır bir ilaç canım ben ilk tedavimde kullandım uyanamıyordum resmen
Ben hep kotuyu dusunen bi insanim bu huyumdan bi vazgecemedimGözün Aydın ne güzel bir haber![]()
Simdi yan etkilerine baktim resmen hepsini yaşiyorum acaba yarn icmeyp pazartesi devam etsem olur muki yarin nobetçiyim böyle olursam mafolrmZaten dostinex çok ağır bir ilaç canım ben ilk tedavimde kullandım uyanamıyordum resmen
İnşallah canımYa bilmiyordum ayakta zor durdum bu sabah hep gozum karardi demek ki ondanrabbim gorsun emegimizi inşallah mukafatimizi en guzel sekilde almak nasip olsn
![]()
Ben 2 kere o kabusu yaşadım artık asla cesaretim yok tedaviye falanBen hep kotuyu dusunen bi insanim bu huyumdan bi vazgecemedimonce dollenemicekler acaba diye korktum sonra 3.gune gidebilceklermi diye simdide 5.gun korkusu başladi bi turlu pozitif olamiyorum
![]()
Doktoruna sor istersen CanımSimdi yan etkilerine baktim resmen hepsini yaşiyorum acaba yarn icmeyp pazartesi devam etsem olur muki yarin nobetçiyim böyle olursam mafolrm![]()
İnşallah oyle olur inşallahhBen 2 kere o kabusu yaşadım artık asla cesaretim yok tedaviye falan
Ya bir de 5.güne gitmeyecek olsa 3.gün dondururlardı riske atmazlar hem çok yumurta var illaki gider canım ya
Ohss mi oldunİnşallah oyle olur inşallahhbu tutmazsa ikinciye bile cesaretim olmaz bisure benimde sanirim ohss beni mafetti cunku
Evet e2degerim 5000 ciktiOhss mi oldun
Bir de taze transfer olmayacak değil mi Senin
Bende ilk tedavimde ohss olmustum canım bir gece hastanede yattım hatta dostinex o hormonları sıfırlıyormuş sanırımEvet e2degerim 5000 ciktiyok canm doldurulacak
Cok zor rabbim birdaha yasatmasinBende ilk tedavimde ohss olmustum canım bir gece hastanede yattım hatta dostinex o hormonları sıfırlıyormuş sanırım
Canm ohss yi kac gunde atlattin ben aglicam artik sinirlerim bozuldu cokBende ilk tedavimde ohss olmustum canım bir gece hastanede yattım hatta dostinex o hormonları sıfırlıyormuş sanırım