Tüp bebekte yumurtası boş cıkanlar bilgi verir misiniz

Ocak ayında tüp benek yaptırdım 10 yumurta vardı hepsi boş çıktı genetik test istediler bir sorun çıkmadı agustosta yeniden yaptırdım 6 yumurta görülüyordu 4 çıktı 2 tane yine boş ama son tedavimde büyüme hormonu kullandım önünde etkisi olabilir
Buyume hormonunu niye kullanmistiniz

Düşünüyorum aslında bende nerede yaptırdınız
Canim ben yurtdisinda yaptirdim ama sen medicalparklarda yaptirabilirsin turkiyede suan cok nadir yerlerde yapiliyo ama yumurta varsa ise yariyomus benim 1 hafta oldu yaptirali rabbim sifa verecek insallah inaniyorum 40 uas ve civari yada altinda ise yariyomus erken menopoz durumlarinda gencseniz sansiniz daha cok oluyomus turkiyede 6 bine yapiliyo sanirim sonra gobekten igne yapiyosun 2 ay kadar sonra tup bebek deniyolar

Tüp bebek yaptırmak istiyordum bugün yumurtalarım toplandı ve yumurtalarımın içi boş çıktı bu konuda bilgisi olan var mı?
Merhaba benimde bugün yumurta toplamam oldu 14 ve 17 mm 2 yumurtam vardı fakat toplamada boş çıktı yaş 40 geçen sene 5 yumurtam vardı 5 de kaliteliydi çok üzüldüm neden böyle oldu😞

Merhaba benimde bugün yumurta toplamam oldu 14 ve 17 mm 2 yumurtam vardı fakat toplamada boş çıktı yaş 40 geçen sene 5 yumurtam vardı 5 de kaliteliydi çok üzüldüm neden böyle oldu😞
Çok geçmiş olsun. Geçtiğimiz perşembe günü bende aynısını yaşadım. İlk denememdi ve 2 yumurta da boş çıktı malesef.

Bende 40 yaşındayım doktor ne dedi beni Mart’ta çağırdı tekrar

Ben tüp bebek tedavisiden önce bir sürü alternatif tedavi de görmüştüm. Son güne kadar iki tedavim birlikte devam etti. Yine de herşey Allah'tandı ve eğer tutmazsa seneler sonra ilk kez deneyip hayaline bile bu kadar yaklaştığım için üzülmüycektim. Buna gerçekten hazırdım. Fakat böyle yarım kalacağı ihtimaline hazır değildim, narkozdan uyanır uyanmaz doktorumdan bunu duyunca çok bişey soramadım. 3 ay dinlen ama yine aynı şeyi yaşama ihtimalin var dedi sadece. Erken mi çatladı yoksa gerçekten içi mi boştu hiç bilmiyorum.
Dün başta bi drla görüştüm, gen testi istedi sorun kalıtsal mı buna bakılacak sanırım. Siz nerde tedavi gördünüz?

Ben tüp bebek tedavisiden önce bir sürü alternatif tedavi de görmüştüm. Son güne kadar iki tedavim birlikte devam etti. Yine de herşey Allah'tandı ve eğer tutmazsa seneler sonra ilk kez deneyip hayaline bile bu kadar yaklaştığım için üzülmüycektim. Buna gerçekten hazırdım. Fakat böyle yarım kalacağı ihtimaline hazır değildim, narkozdan uyanır uyanmaz doktorumdan bunu duyunca çok bişey soramadım. 3 ay dinlen ama yine aynı şeyi yaşama ihtimalin var dedi sadece. Erken mi çatladı yoksa gerçekten içi mi boştu hiç bilmiyorum.
Dün başta bi drla görüştüm, gen testi istedi sorun kalıtsal mı buna bakılacak sanırım. Siz nerde tedavi gördünüz?
Bende İstanbul Bahçeci Umutta tedavi görüyorum benim geçen sene 5 yumurtam toplandı 5 ide kaliteliydi ve döllendi bunda 14 ve 17 mm 2 yumurtaydı hatta ben daha fazla çıkar diye düşünürken 1 tane boş
Çıktı yalnız o sabah çok sol böbreğim ağrıdı kasık ağrımda vardı anlamadım vitamin prowomen kullanıyorum hap yutamadığım için

Bende İstanbul Bahçeci Umutta tedavi görüyorum benim geçen sene 5 yumurtam toplandı 5 ide kaliteliydi ve döllendi bunda 14 ve 17 mm 2 yumurtaydı hatta ben daha fazla çıkar diye düşünürken 1 tane boş
Çıktı yalnız o sabah çok sol böbreğim ağrıdı kasık ağrımda vardı anlamadım vitamin prowomen kullanıyorum hap yutamadığım için
Vücudumuz her sene değişiyo, bundan sonrası olumluya evrilir inşallah.
İğneleri kullanmaya başladıktan bi kaç gün sonra bende de aşırı kasık ağrısı oldu ve dün ki kontrolde var olan çikolata kistlerimin nerdeyse 2 katı büyüdüğünü öğrendim. Hepimiz için hayırlısı olsun

Geçen ay tüp bebeğe başlayacaktım 1 yumurta görünce doktor başlamadı bu ay yine çağırdı her ay değişebilir dedi cylo progynova ilacı verdi 4.denemem olacak daha önce 2-3 yumurta görüyordu böylesi durumu yaşayan var mı

Back
X