şansın çok yüksek canımcım açılmış tüplerin her an hamile kalabilirsin, yumurtlama günlerini takip et..ve kocişini boş bırakma bu günlerde...inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine..
merhaba semi arkadaşım o bitkileri denesen belki yardımı olur..eger yaşın biraz ilerlediyse bence tüp bebek yapman daha mantıklı aşılamada tutmamış bende bitkileri filan deniycem bu ay bide flim çekilicem olmazsa belki tüp bebek..eşim pek yanaşmıyor tüp bebeğe bana kalsa hemen yapardım...
şansın çok yüksek canımcım açılmış tüplerin her an hamile kalabilirsin, yumurtlama günlerini takip et..ve kocişini boş bırakma bu günlerde...inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine..
nasıl sariyecim sorunu anlayamadım..ben her sene gidiyorum eşimin ailesi orda el mahkum yani anlıycağan....bunu soruyorsan eger..inşallah olur bebişin bu ay sitreste yapma ayrıca kafana çok takıncada olmuyor kimi duyuyosam ben bıraktım artık istemiyorum dedim çocuk mocuk dedikleri ayda hamile kalmışlar...
nasıl sariyecim sorunu anlayamadım..ben her sene gidiyorum eşimin ailesi orda el mahkum yani anlıycağan....bunu soruyorsan eger..inşallah olur bebişin bu ay sitreste yapma ayrıca kafana çok takıncada olmuyor kimi duyuyosam ben bıraktım artık istemiyorum dedim çocuk mocuk dedikleri ayda hamile kalmışlar...
Sariye'cim ben denedim ama bir gün yaptım bulamadım nasıl yapılacagını yanlış zamn da okadar uğraşmıyım dedim..hangi gün başlanıyor canım ve kaç gün yapılıyor...
5gün önce rahim flmi çekildim ve bana sag tüpün tıkalı olduğunu sol yumurtanında rahme yapışık oldugunu söyledi doktorum intahaptan dolayıymış ama tedavisinin olmadığını söyledi bir film daha varmış kesinleştirmek için onu istedi loporoskimi ne sanırım ama sonuç tüp bebekmiş allahtan ümitte kesizlmez dedi.sizin önereceginiz birşey varmı arkadaşlar bitkisel.bu şekildeyken hamile kalan arkadaşlar varmı...:sinifsinif: