Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

git bakalım ne diycek dr belki ilaç dener veya başka bişey önerir kaç tane yumurtan oluşmuştu kaç tane embryo yerleştirdiler?

güzelmiş niye olmadıki neyse kısmet olsun adetliyken git bakalım kist oluşmuş mu diye bakıyorlar aşılamadan sonra bende gittim ben aşılamadan sonra adet olmadım kist oluşmamış ama ilacın yan etkisi adet olamadım ilaç verdi ilaçla adet oldum.

sne içini ferah tut eğer adet olmadıysan adetin geçtiyse dr git benim öyle oldu adet olamadım yumurtayı büyütmek için ilaç verdiler o ilaçla yumurtalar çok büyüdüğü için çok geç çatlarmış dolayısıyla adet geç oluyor ilaç verdi onunla date oldum sende adet olmadıysan dr git zaman kaybetmeden sonra o çatlamayan yumurtalar kiste dönüşebiliyor..

yok daha bu hafta yada hafta sonu olmam lazım 1haftam var yanı daha :tomato:

ya nerdesınızkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

bende burdayım arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

,,,,,,,,,,,,,,,,sedacım merhaba,,,nasıl geçiyor hafta sonun,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…