valla nolsun sohbet edıyoz sen naptın nasıl gıdıyohoşbulduk yeni geldim bende eve seni gördüm de neyapıyorsunuz
dr bırak ve kendını sıkma cnm o nezaman ılac verecegını bılırarkadaşlar iyice kafam karıştı bugün doktora gittim e2 bakıldı iyi çıktı daha önce yumurtlaman olmamış dedi şimdide yumurta kapasitesi iyi diyo 13.gün tekrar gittcem e2 ve ultrason bakılacak ben ilaç verecek sandım
ya işte bebiş istiyorummmmmm bananeeeee işteeeeeeee ahh sabırlı olmayı öğrenmek lazımmdr bırak ve kendını sıkma cnm o nezaman ılac verecegını bılır
offfffffffffff yine bekleyişşşşş sizin bilginiz varmı ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
berıl alya işte bebiş istiyorummmmmm bananeeeee işteeeeeeee ahh sabırlı olmayı öğrenmek lazımm
canım tek problemim progesteron düşüklüğü başka birşey yok 10 aydır bebiş olmuyoooo başka bir sorun yokkkkkkktam olarak asamanı anlatsana nedır
kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
canım tek problemim progesteron düşüklüğü başka birşey yok 10 aydır bebiş olmuyoooo başka bir sorun yokkkkkkk
tanı aşamasındayımm yaniiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,canım tek problemim progesteron düşüklüğü başka birşey yok 10 aydır bebiş olmuyoooo başka bir sorun yokkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?