Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

merhaba kızlar hastanedeyiz kayınvaldem ameliyat oldu eşimle ben kalıyorum yanında.... darkenlife iyi haberler getirirsin bize inşallahhh

merhaba kızlar hastanedeyiz kayınvaldem ameliyat oldu eşimle ben kalıyorum yanında.... darkenlife iyi haberler getirirsin bize inşallahhh

Çok geçmiş olsun inşallah iyidir kayınvaliden.İnşallah veririrm o güzel haberi bende canım sağolasın.Allah tüm isteyenlerin dileğini kabul etsin.

Çok geçmiş olsun inşallah iyidir kayınvaliden.İnşallah veririrm o güzel haberi bende canım sağolasın.Allah tüm isteyenlerin dileğini kabul etsin.
strangell cok gecmıs olsun cnm darkinlıfe hadı inş az kaldı gelıp bagıracan ha hamıleyım dıye ona gore

ıyıdır dolasıyom ıste olesıne kımse yok adet olmayı beklıom dr gıtcem o zaman tedavıye ya baslıycam yada ertelıycem karar veremedım sen napıosun

bende kaynanam kahvaltıya çağırmıçtı oraya gittik eve geldim pc başına oturdum öyle işte hakkımızda hayırlısı olsun dün akşam arkadaşım aradı niyet edip çocuk için 500 yasin okunulucakmış bi de bi dua daha verdi 300 defa oku aklına geldikçe dedi yazdım o duayıda onu okumayı düşünüyorum. bende geçen ay aşılama tutmayınca 2ay dinlen dedi dr bende 5-6 ay düşünmüyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

hayırlısı olsun dualarında bızlerıde unutma inş su dınlenme asamasında bebısın sana gelır bak geldıler annesı

:) bunlar çok tatlı ya popolara bak ördek gibi çok şekerler Allahım hepimize uğraştırmadan tez zamanda o mutluluğu nasip etsin tüm isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…