Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

önemli değil alıştım çok zordu ama neyapalım kısmet değilmiş en azından bi meleğim var diye avunuyorum ama bazen çok zor geliyo

seda nereye kayboldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

önemli değil alıştım çok zordu ama neyapalım kısmet değilmiş en azından bi meleğim var diye avunuyorum ama bazen çok zor geliyo
anladım canım ama şuna emin ol herşeyin hayırlısı neticede hamile kalabiliyorsunnnnnnn üzme kendiniiii

bu durumun sebebi araştırılır ona göre tedavin işler ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

arkadaşım doktorlar ne dedi bu duruma ne yapmayı düşünüyorsun birde tam olrak sorunun nedirrrrr

Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhatli ve hayırlısını nasip etsin hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşıyoruz üzülsekte

kendi kendime yazıyommmmm arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne oldu yaaaaaaaaaaaaa

size bi sorum olcak raporu nasıl çıkarabilirim ben hiç aşılama yaptırmadım ilk tüp bebekti tuttu ama sonu böyle oldu şu an tekrar yaptırmamız gerek ve rapora ihtiyacım var bide ilaç için ayrı rapormu almam gerek

Seda♥Recep;1484521 .!.:
Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhatli ve hayırlısını nasip etsin hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşıyoruz üzülsekte
bende diyorum demekki böylesi hayırlıymışşşşş ama insanoğlundaki iç güdüler biz kadınların hormonlarıııı bizi allak bullak eden etkenler

nedeni tahmine göre beyin hücrelerinin oluşaması 21 kromozon hatam patoloji yaptırmak için yönlendirmediler bizimde o acıyla aklımıza gekmedi şu an varsayımlarla hareket ediliyo

canım ya bildiğim kadarıyla 3 yıl evlilik,3 aşılama denemesi,erkekteki sperm sayısı 5 milyonun altında olacak bildiğim bu ama yinede araştır sen

hayır canım ayrı ayrı rapor çıkartmıyorsun önce ilaçlı hsg yani rahim rontgeni ve bazı kan tahlilleri eşinin spermiyogramı ama sorunun kimde olduğu önemli 2 tane eşinin ve senin resmin evlilik cuzdanı bu tahliller son 1ay içinde yapılmış olucak 3 yıllık evli olmak ve 3 kere aşılama yaptırmış olmak gerekiyor. bunlarla birlikte çapaya gidiyorsun alıyorsun raporu tabi onların verdiği değerlere uygunsa alabiliyorsun

nedeni tahmine göre beyin hücrelerinin oluşaması 21 kromozon hatam patoloji yaptırmak için yönlendirmediler bizimde o acıyla aklımıza gekmedi şu an varsayımlarla hareket ediliyo
ah bu hastaneler en azından patoloji olsaydı ona göre önlem alırdınız tıp gelişti seninki krozom eksikliği yada çarpıklığı heralde

o raporu çıkarınca çok fiyat farketmiyor tüp bebeğin 1 milyarını karşılıyor ve ilaçların %80 ni karşılıyor ama çok uğraşıyorsun çok gidip geliyorsun canım kaç aylıkken bu durum farkedildi beyninin gelişmediği?

sorun sendemi eşinde mi? 3 yıllık evli olmak 3 kez aşılama yaptırmış olmak 2 resim tahliller raporlar vs hepsi zor iş bunları yaptırıp uğraşmak

benim durum jarıştı yaptırdığım yer başka takip ettirdiğim başka doğum yaptırdığım yer başka ama hepside biliyordu tüp bebek olduğunu benimki tamamen şanssızlık oldu

sorun bende yumurtalık rezervimde sonlara gelinmiş 10yıldır dr beni çok oyaladı sonunda değiştirdik ama geç kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…