canım ya kimseleri tanımasakta herkes için birşeyler yapmak bilgi vermek uğraşmak,güzel değilmi ben her sabah uyandığımda acaba bugün hamiş haberi varmı diye düşünüyorummmmmmmSeda♥Recep;1484569 .!.:sorun sendemi eşinde mi? 3 yıllık evli olmak 3 kez aşılama yaptırmış olmak 2 resim tahliller raporlar vs hepsi zor iş bunları yaptırıp uğraşmak
canım benimde yumuttalıklarımda sorun varrr sen hangi testleeri yaptırdınnn değerler aklındamıııısorun bende yumurtalık rezervimde sonlara gelinmiş 10yıldır dr beni çok oyaladı sonunda değiştirdik ama geç kaldık
benden 21. gün progesteron,2.gün e2 daha öncesindede ultrason muayane yapıldı bugünde e2 bakıldıcanım benimde yumuttalıklarımda sorun varrr sen hangi testleeri yaptırdınnn değerler aklındamıııı
dur canım hemen ümitszliğe kapılma yumurtlama için ilaç kullanmadınmı daha 30 yaşındasın değilmisorun bende yumurtalık rezervimde sonlara gelinmiş 10yıldır dr beni çok oyaladı sonunda değiştirdik ama geç kaldık
Seda♥Recep;1484603 .!.:tüp bebeği hangi hastanede yaptırdın ve tuttu ve öteki hastaneler hangileriydi bende yaptırıcam o yüzden soruyorum içime şüphe düştü şimdi istanbuldansında bende istanbuldayım korktum yani söylermisin o hataneleri
engin oral bu sitede zaten yanlışmı biliyorummminternatıonal engin oral ve ekibi tavsiye ederim ben memnun kaldım inşallah parayı denklersem yine oraya gitmeyi düşünüyorum
tamam canım kapasite için fsh ve e2 bakıldımı ah o doktor sinir oluyorummm ya yazık günahhhhhhhhhhhhhhhhböyle bi sorun olduğunu yeni öğrendim eski dr beni çok oyaladı
ay canım ya nasılda telaşlandın allah bizleri emin ellerle buluştururda keşke demesekkkkkkkkkkkkkkkSeda♥Recep;1484625 .!.:tüp bebeği o yaptı bebekte sorun yoktu daha sonra kontrole başka biyere gttin oradamı sorun ortaya çıktı ve başka hastanede aldırdın diğer hastanelerin adı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?