verdım kısı ahada sana ya benımde oglum olursa nolcek neyse ozamna beraber kıs ararız ogullarımıza jeyyarjeyyar
ah ah 1 70 65 oldum ama gobegım var barız bellı yanı onu zayıflatmam lazım ama nasıl spor yapıyom bakalımsırnaşık şeylaelaelaelaelaeODA OLUR ŞEKERCİM AMA ARALARINDAKİ 1 2 AY ÇOK ÖNEMLİ DİİL a.s YA BENİMDE CUMA GÜNÜ KADIN DOĞUMCUM 4 KİLO VERMEN GEREKİR DEDİ AKŞAMLARI ÇOK YEMEMEYE GAYRET EDİYORUM AMA SIKI BİR REJİM SAYILMAZ, BOYUN VE KİLON KAÇ SENİN. BENİM BOY 1.68 KİLO 56 YEMEĞİM DAHA GELMEDİ CANIM BİDE OFİSTE DÖNER FİLAN YİYORUM SÜREKLİ YARIN BOL BOL SALATA YAPICAM AKŞAM İÇİNDE AYNI ŞEKİLDE BİRAZ SIKMALIYIM.
kıs allah korusun aman olmasın Çok üzgünüm çoooktatlicadiarzulaelaelaelaelaeAynen Canim Bendede 1 Yildir Göbek çikti Oturmaktan Yağ Bağliyor. Allah Korusun Sonra Yumurtaliklarimizda Yağ Bağlarsa Tehlike Sinifimiz Artar :)
kıs allah korusun aman olmasın Çok üzgünüm çoooktatlicadiarzulaelaelaelaelae
AMİNNNNNNNN YA CANIM SIKILIYOR EVE GİDİP UYUMAK İSTİYORUM OFFFFFFFFFF
ya gulseren gene gıttın sanırım ıstersen ınternetten bıraz uzaklas kendını ıyı hıssedene kadar cnm
MELEKOĞLUM MERHABA ARAMIZA HOŞGELDİN. YAŞADIKLARINA ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBİŞLERİN OLUR İNŞALLAH... ALLAH KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN...
BENDE İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRÜYORUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?