Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

verdım kısı ahada sana ya benımde oglum olursa nolcek neyse ozamna beraber kıs ararız ogullarımıza jeyyarjeyyar

ODA OLUR ŞEKERCİM AMA ARALARINDAKİ 1 2 AY ÇOK ÖNEMLİ DİİL a.s YA BENİMDE CUMA GÜNÜ KADIN DOĞUMCUM 4 KİLO VERMEN GEREKİR DEDİ AKŞAMLARI ÇOK YEMEMEYE GAYRET EDİYORUM AMA SIKI BİR REJİM SAYILMAZ, BOYUN VE KİLON KAÇ SENİN. BENİM BOY 1.68 KİLO 56 YEMEĞİM DAHA GELMEDİ CANIM BİDE OFİSTE DÖNER FİLAN YİYORUM SÜREKLİ YARIN BOL BOL SALATA YAPICAM AKŞAM İÇİNDE AYNI ŞEKİLDE BİRAZ SIKMALIYIM.

ah ah 1 70 65 oldum ama gobegım var barız bellı yanı onu zayıflatmam lazım ama nasıl spor yapıyom bakalımsırnaşık şeylaelaelaelaelae

Aynen Canim Bendede 1 Yildir Göbek çikti Oturmaktan Yağ Bağliyor. Allah Korusun Sonra Yumurtaliklarimizda Yağ Bağlarsa Tehlike Sinifimiz Artar :)

ya herkes kactıııııııııııııııııııııııııııııııııııı nerdesın kıssssssssssssssssss

YA BOŞ OTURDUKÇA BUNLARI DÜŞÜNÜYORUM BİRAZDA O YÜZDEN SIKILIYORUM BİRDE CANOCAN HAFTA SONUNA DOYAMADIM :)

İKRAR YOLLAMIŞ BUNU GÜZEL Bİ BAK İSTERSEN

ya gulseren gene gıttın sanırım ıstersen ınternetten bıraz uzaklas kendını ıyı hıssedene kadar cnm

merha sizleri üzmek istemem çünkü sizler şu an tedavi aşamasındasınız bu tür şeylere takılmayın moralinizi yüksek tutun olurmu kısmet olursa inşallah bende ocak yada martta tekrar denemeyi düşünüyorum gittiğin hastane hakkında biraz bilgi verirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…