Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

GÜNAYDIN CANIMMMMM, GEÇMİŞ OLSUN GÜZEL BİR KARAR ALMIŞSINIZ ALLAH SONUNUDA HAYIR EDER GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZLERE İNŞALLAH.

çok teşekür ederim canım inşallah hayırlı sonuç alırız hepimizin derdi aynı:teselli:

ben ikiz olmasını çok istiyorum hayırlısıyla:sm_cool:

hayırlısıyla bebişlerimiz olur inşallahsenağlama

Bendende bi negatif haberi bu ayın şanssızlarından biriyim (
Lazkızı hayırlı olsun bebişiniz.

Seda♥Recep;1502036 .!.:
selam ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:çok üzgünüm: HAYIRLISI CANIM İNŞALLAH KENDİLİĞİNDEN HAMİŞ OLURSUN.... BUNDAN SONRA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN TÜP BEBEKMİ AŞILAMAMI?

günaydın kızlar ben de yeni laparoskopi oldum 1,5 ay sonra 1. tüp bebek kararı aldık
İnşallah hepimizin ki tutar
darkınlıfe cok uzuldum ama olacak ınan bızımde bebısımız olacak arkadasım pes etmek yok hos geldın seda naptın nasıl gıdıyo gulseren sen ne yaptın cnm bı gelısme varmı meralun inş en kısa zamanda sende hamıs hamıs dolasırsın bızde

kıslarrrrrrrrrrrr gunaydınnnnnnn ben geldınm dun yoktum naptınız nasılsınız umarum hersey yolunda ben hastalandım bugun yarın dr gıtcem ama bugun karar vermem lazım napacam bılmıyom tedavıye baslamalımıyım yoksa baslamayımmı hııı :çok üzgünüm:kafamçokkarıştıCADIARZU

:çok üzgünüm:kıslar ben cıkıyorum cok agrım var bugun kımse yok konusabılseydık keske yarın gırmeye calısırım ama dr gıtcem artık geldıgımde gırerım bakalım nolcek kendınıze ıyı bakın optum hepınızı ŞenizŞenizŞenizsenağlamasenağlama

günaydın swetlana hayırlı haberlerle dön inşallah canım kesinlikle başlamalısın bence sıcağı sıcağına....
doktorum bir sorun yok adet olman yakın patlamak üzeresin yani dedi :) yanlış yaptığım iğne içinde bir günden birşey olma dedi :) içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…