çok özür aslında doktorumda tam olarak açıklamadı desem yeridir her sorduğumda halledilmicek bişey değil deyip durdu ilk başlarda adet düzensizliğinden gittim sonuç bu aşamalara kadar geldi yumurtalar çatlamıyormuş ilaç kullanmadan adet olamıyorumHatice Canim Insanlara Eğlence Oluyor Böyle Durumlar, Nasil Laf Yapicaklar Işte. Sen Başkalarini Takma Onlar Böyle Durumlardan Daha Mutlu Olurlar Bence Bundan Sonraki Aşamalarin Hiçbirinden Kendi Ailenize Dahi Söz Etmeyin. Bir Süre Ara Verdik Diyin Sonrada Kendiliğinden Oldu Dersiniz..... Emin Ol Daha Iyi Olur. Bu Arada Sen Hala Sorununu Söylemedin?
inş bitanem fakat konyada söylediğiniz gibi değil ve eşler asla senin dediğin yönde gitmezler sen nekadar açıklama yapmasanda onlar anlatmak zorundalar büyüklerine senin düşüncelerin 2.planda illaki bilcekler onlar görmüş geçirmişlerseni üzen buysa açıklama arkadaşım mecbur değilsin Çok üzgünüm çoookbak bunlarda senin inşallah biz çok bekledik allah bize çift çift vercek inşallah
çıdırcam düşündükçe ben istiyorumki bi aile olarak dışarıdan kise müdahale etmeden kocamla ikimiz halledeli ama öyle olmuyor.buda insan soruşumuzdan sıkılmazmı belkide cvp vermek istemez o onun özeli denilmiyo malesefbencede hatıce bosver onları sen kendını dusun ınan degmez uzuldugune allaha havale et gıtsın
bizim bebişler fazla nazlı olcak elbette geçecek arkadaşım burası imtihan dünyası bizde böyle bi sınavdan geçiyoruzallah kolaylık versin ne yapalım biz böyle olmak istermiydik bu günlerde geçicek inşallah
karınlarını doyurmayı unutma bide erken yatır çocukları he biri sürüden ayrılmış kurt kapmadan al onugelmıyosanız bende cocukları alıp gıdıyom hahadı gelın cocuklar teyzeler kactı
yaaaaaaaaaaa kim isterdiki benim hiç aklıma gelmezdi böyle oluca iki kız kardeşim var ilk ay hamile kaldılar ama bende yok işte hemde 10 yıl oldu bazen dayanma gücümü kaybediyorum allah güç kuvvet versin diye dualar ediyorum çok zor çoooooooooooooooooooooook[/QUOTcanım biran önce evlat sahibi olmanın mutluluğunu tattırsın rabbim hepimize ama hakkımızda hayırlıysa
merhaba benide aranıza alırmısınız arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?