Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

çok özür aslında doktorumda tam olarak açıklamadı desem yeridir her sorduğumda halledilmicek bişey değil deyip durdu ilk başlarda adet düzensizliğinden gittim sonuç bu aşamalara kadar geldi yumurtalar çatlamıyormuş ilaç kullanmadan adet olamıyorum

seni üzen buysa açıklama arkadaşım mecbur değilsin Çok üzgünüm çoookbak bunlarda senin inşallah biz çok bekledik allah bize çift çift vercek inşallah
inş bitanem fakat konyada söylediğiniz gibi değil ve eşler asla senin dediğin yönde gitmezler sen nekadar açıklama yapmasanda onlar anlatmak zorundalar büyüklerine senin düşüncelerin 2.planda illaki bilcekler onlar görmüş geçirmişler

bencede hatıce bosver onları sen kendını dusun ınan degmez uzuldugune allaha havale et gıtsın
çıdırcam düşündükçe ben istiyorumki bi aile olarak dışarıdan kise müdahale etmeden kocamla ikimiz halledeli ama öyle olmuyor.buda insan soruşumuzdan sıkılmazmı belkide cvp vermek istemez o onun özeli denilmiyo malesef

yaaaaaaaaaaa kim isterdiki benim hiç aklıma gelmezdi böyle oluca iki kız kardeşim var ilk ay hamile kaldılar ama bende yok işte hemde 10 yıl oldu bazen dayanma gücümü kaybediyorum allah güç kuvvet versin diye dualar ediyorum çok zor çoooooooooooooooooooooook

herkesin bir sürü anlatalım paylaşalım benim pco ve erken menopoza girmek üzereymişim ya bunuda diye diye olcakmı ne allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…