sen çok tatlısın al bak bunlarda benimMERHABAAAAAAAAAAAAA BEN SABAHTAN BERİ BURDAYIM SEN NERDESİN.
HATİCE BEN DİREK TÜP BEBEKLE BAŞLADIM 1. DENEMEM LUCRINE KULLANIYORUM ŞUAN... İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNE GİDİYORUM.TANIŞTIRIM BUNLARDA BENİM BEBİŞLERİM Şeniz :sm_cool:
gulseren ssen naptın hastalandınmı
selam canım hoş geldin seni biraz umutsuz gördümslm biraz yavaş yazıyorum geç cvp gelirse kusura bakma.şuan hangi aşamadasınız tedavilerde bu kadar ngtf cvp alan ve yıkılan benmiyim
dr geldım baktım kımseler yok forumları gezdım kısmetse basladık bakalım sımdılık dkontrol hapı vrdı onu kullanıcam 21gun onun 20gununde gıdecem sanırım ozaman lucrıne baslıycaz hayırlısı
bol yeşillik kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkKisslar Akşam Için Pratik Bir Yemek Söyleyin Birde Diyet Yemeği Olsun Of Ne Yapsam Acep Sikildim Koşuşturmaktannnnnnnnn
sen çok tatlısın al bak bunlarda benim
slm biraz yavaş yazıyorum geç cvp gelirse kusura bakma.şuan hangi aşamadasınız tedavilerde bu kadar ngtf cvp alan ve yıkılan benmiyim
slm biraz yavaş yazıyorum geç cvp gelirse kusura bakma.şuan hangi aşamadasınız tedavilerde bu kadar ngtf cvp alan ve yıkılan benmiyim
bol yeşillik kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklava:
dedigm gibi 2 aşılama oldum umduğum gibi olmadı sanırım çevre etkisiyle birazda ben çok sitres yatım iyice bunaldım doktorumada güvenim kalmamıştı bırakmak zorunda kaldım bitanem şuan nasıl ve kimde tedaviye başlıcam bilmiyorumMERHABAAAAAAAAAAAAA BEN SABAHTAN BERİ BURDAYIM SEN NERDESİN.
HATİCE BEN DİREK TÜP BEBEKLE BAŞLADIM 1. DENEMEM LUCRINE KULLANIYORUM ŞUAN... İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNE GİDİYORUM.TANIŞTIRIM BUNLARDA BENİM BEBİŞLERİM Şeniz :sm_cool:
gulseren bugun olursun ozaman kıs hadı hayırlısı
valla ben fasulye yptım pılav corba salata hadı gelın beraber yıyelım
dedigm gibi 2 aşılama oldum umduğum gibi olmadı sanırım çevre etkisiyle birazda ben çok sitres yatım iyice bunaldım doktorumada güvenim kalmamıştı bırakmak zorunda kaldım bitanem şuan nasıl ve kimde tedaviye başlıcam bilmiyorum
naptın sen tatlicadiarzu bölemi olceenkıslarrrrrrrrrahada bunlarda benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?