kıslarrrrrrrrrahada bunlarda benım
eee hadı gelın yıyelım o zaman belkı ıst gelebılırım ben daha kesın dııl ama
naptın sen tatlicadiarzu bölemi olceenbu kadar yeter
valla kıslar hayırlısıyla olsunda kac tane olursa olsun
amin inş cnmeger hamıs olursak sen benden onde olacan demı kısKESİNLİKLE ÖLE CANIM ALLAH KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMASIN, BAŞKALARININ BEBİŞLERİNE İMRENEREK İÇİMİZ EZİLEREK BAKMAYALIMDA
selam canım hoş geldin seni biraz umutsuz gördüm
dusunsene bıkerede 6tane aha ben bıterım demı sımdılık 2 olsun sengözlerimebaksanab
he kıs inş bızlerınde oacak inş allahım aminnnhaklısınız kaç olursa olsun ama bizim olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin inş cnmeger hamıs olursak sen benden onde olacan demı kıs
CANIM ASLINDA BU TEDAVİLERİ YAKINLARA SÖYLEMEMEK HER ZAMAN EN İYİSİDİR. BU ARADA SEN BENDEN 2 YAŞTA KÜÇÜKSÜN OLMA İHTİMALİN ÇOK YÜKSEK. İSTANBULDA OLSAN SEÇENEK ÇOK AMA ORALARI BİLMİYORUMKİ. BURAYA GELME ŞANSIN YOKMU?
BEN YOLUNUZU AÇİMDE SİZDE PEŞİMDEN GELİN, O YÜZDEN BENİM İÇİN DUA EDİN. Şeniz
ilk başlarda umutsuz değildim ama tedavim konusunda millete açıklama yapmaktan bıktım sanki böyle olmasını ben istiyorum böylebi izlenim var millette sorma şekilleri bile değişik
cnm tabıkı dualarımız senınle ve dıger arkadaslarla sızde bana dua edın bu sefer olsun inş ama sen hamıs olacan kıs
BEN YOLUNUZU AÇİMDE SİZDE PEŞİMDEN GELİN, O YÜZDEN BENİM İÇİN DUA EDİN. Şeniz
CANIM YA ÇOK İYİ NİYETLİSİN İNŞALLAH MÜCADELE EDEN HERKESİN OLSUN.
BEN ÇIKIYORUM CANLARIM EVE GİDEM YEMEK YAPEM KENDİNİZE ÇOK ÇOK İYİ BAKIN MÜMKÜN OLDUĞUNCA RAHAT OLUN KOCALARINIZLA KAVGA ETSENİZ BİLEM TINLAMAYIN :roflol: TEDAVİMİZİN YOLUNDA GİTMESİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ŞEY BUNLAR ÇOOOOOKKKKKKK ÖPÜYORUM Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?