hoşgeldin güzelim iyiyim acaib bağımlılık yaptınız sizden ayrılamıyorum her fırsatta açıyorum yazılarınızı okudukça hepinizde ayrı ayrı kendimi görüyorummerhaba hatice canım ben geldim
tanışalım
sen nasılsın?
güzelim aşılama yaptırdığın gün dr sana crınone adlı vajinal jel verdimi birde şeker ilacı denilen haptan kullandınmı hiç?Burdayım canım sorabilirsin..................................
güzelim aşılama yaptırdığın gün dr sana crınone adlı vajinal jel verdimi birde şeker ilacı denilen haptan kullandınmı hiç?
hatice 1984 canım işte insan düşün düşün bir çare yok
kimseyle de konuşamıyoruz, yani aynı derdi olmayan seni anlamıyor
çok şükür burada buluştuk
hayır güzelim benim bi komşum var 4 yıldır bebeği olmuyor 1 kere dış gebelik yaşadı sonra 3aşılama yaptırdı tutmadı şekeri olmadığı halde dr şeker ilacı verdi ona sadece benmi kullanmadım diye merak ettimBana sadece bi kere aşılamadan sonra progestan verildi jel hiç verilmedi.heralde tutunmayı kolaylaştırmak içindir canım o jel.Bazı arkadaşlar jel kullandık diyolardı.
Ben hiç şeker ilacı kullanmadım.Şekerin mi var senin?
sorma güzelim bugün bende hastayım ateşler içinde yanıyordum yeni kendime geliyorum ilaçlarlaevet çok iyi oldu bu site.Düşenin halinden düşen anlar.teşbihte hata olmazmış :)
Allah düşürmesin :)
Ne var ne yok iyimisiniz kızlar ben halsiz hissediyorum kendimi ya
ah güzelim sorunum hakkında bende tam bi teşhis alabilsem rahatlıcam tek bildiğim yumurtlama sorunum olduğusen ne yaptın senin problemin neydi?
canım benim 2 aşılamamda tutmadı dr da gönlüme göre olmadı o yüzden 3. aşılamamı ankarada yaptırmayı düşünüyorumhatice canım onun bazı kan değerlei düşük veya yüksek olabilir o nedenle vermiştir
inşallah aşılaman tutar
ama sen rahat olmalısın
günlerini sıradan geçirmeye çalış fazla düşünme; gerginlik bebişinin tutunmasına zararlı
burada benim arkadaş var da onda da bu problem var doktor düzenli beslenme ve spor tavsiye etmiş
spor ve hareket ymurtalık gelişimini etkiliyormuş
o da yürüyüş yapıyor her gün
hayır güzelim benim bi komşum var 4 yıldır bebeği olmuyor 1 kere dış gebelik yaşadı sonra 3aşılama yaptırdı tutmadı şekeri olmadığı halde dr şeker ilacı verdi ona sadece benmi kullanmadım diye merak ettim
bende ankarada tarık biberoğluna gelcem büyük ihtimalle canım senin dr kim?ben ankarada hacettepe de tedavi görüyorum
memnunum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?