Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

dankinlife canım iyi olmana sevindim

benim ekran dondu da mesaj çok kere gitmiş :))))))))

aferdersini< :)
gerçekten niye göremiyoruz artık kimler var diye?

hatice 1984 canım işte insan düşün düşün bir çare yok

kimseyle de konuşamıyoruz, yani aynı derdi olmayan seni anlamıyor

çok şükür burada buluştuk

güzelim aşılama yaptırdığın gün dr sana crınone adlı vajinal jel verdimi birde şeker ilacı denilen haptan kullandınmı hiç?

Bana sadece bi kere aşılamadan sonra progestan verildi jel hiç verilmedi.heralde tutunmayı kolaylaştırmak içindir canım o jel.Bazı arkadaşlar jel kullandık diyolardı.
Ben hiç şeker ilacı kullanmadım.Şekerin mi var senin?

hatice 1984 canım işte insan düşün düşün bir çare yok

kimseyle de konuşamıyoruz, yani aynı derdi olmayan seni anlamıyor

çok şükür burada buluştuk

iyi varsınız kızlar yeri geliyor eşin bile anlamıyor senin çektiğin sıkıntıyı ben kendimi burda toparladım valla

inşallah bu sıkıntılarımızın acısını bebişlerimizin kokularıyla çıkarırız

AMİN

evet çok iyi oldu bu site.Düşenin halinden düşen anlar.teşbihte hata olmazmış :)
Allah düşürmesin :)
Ne var ne yok iyimisiniz kızlar ben halsiz hissediyorum kendimi ya

hayır güzelim benim bi komşum var 4 yıldır bebeği olmuyor 1 kere dış gebelik yaşadı sonra 3aşılama yaptırdı tutmadı şekeri olmadığı halde dr şeker ilacı verdi ona sadece benmi kullanmadım diye merak ettim

hatice canım onun bazı kan değerlei düşük veya yüksek olabilir o nedenle vermiştir

inşallah aşılaman tutar

ama sen rahat olmalısın

günlerini sıradan geçirmeye çalış fazla düşünme; gerginlik bebişinin tutunmasına zararlı

burada benim arkadaş var da onda da bu problem var doktor düzenli beslenme ve spor tavsiye etmiş
spor ve hareket ymurtalık gelişimini etkiliyormuş

o da yürüyüş yapıyor her gün

canım benim 2 aşılamamda tutmadı dr da gönlüme göre olmadı o yüzden 3. aşılamamı ankarada yaptırmayı düşünüyorum

burada benim arkadaş var da onda da bu problem var doktor düzenli beslenme ve spor tavsiye etmiş
spor ve hareket ymurtalık gelişimini etkiliyormuş

o da yürüyüş yapıyor her gün

doğrudur güzelim onunda büyük etkisi olabilir herşeyin başı sağlıklı yaşam

kızlar benim koca sıkıldım gel yanıma diye isyan bayraklarını çekti gitmem gerekiyor kusura bakmayın iyi sohbetler size öpüyorum sizleri

Keşke doktora bi sorsa.Bazen onların kafaları çok dalgın olabiliyor.Acaba değerlerde mi bişey vardı yoksa karıştırdı mı hastaları?
Sanada geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…