kızlar benim koca sıkıldım gel yanıma diye isyan bayraklarını çekti gitmem gerekiyor kusura bakmayın iyi sohbetler size öpüyorum sizleri
Keşke doktora bi sorsa.Bazen onların kafaları çok dalgın olabiliyor.Acaba değerlerde mi bişey vardı yoksa karıştırdı mı hastaları?
Sanada geçmiş olsun canım.
kızlar benim koca sıkıldım gel yanıma diye isyan bayraklarını çekti gitmem gerekiyor kusura bakmayın iyi sohbetler size öpüyorum sizleri
slm arkadaslar bende geldim
arkadaslar bazen bazi hastalik ilsaclari baska hastaliklar icinde kullaniliyor ne kadar tuhaf demi
hosbulduk canim iyiyim evet daha onceki sayfalarda yazmistim iki kere mikro yaptim malesef tutmadi.1.ayda tekrar deneyecem 6embriyom var dondurulmus bakalim hayirlisi
canım stres her şeyi etkiler şimdi sen tedavidesin tabiki stres oluyor ama sen bunu düşünceyle yok etmelisin bu senin elinde hep güzel şeyler düşün bebişlerini düşün tedavi sürecinde olumlu olumsuz her şey olabilir sen olumlu olana takıl inan daha kolay olur dua et bizlerde duacıyız rabbim herkese yaşatsın o mutluluğu allah istedikten sonra olmaz denilen bile oluyor canımGünaydin Kisslarrrrr Nasilsiniz Bakalimmmm? Ya Arkadaşlar Bu Stres Tam Olarak Neyi Etkiliyor Yani Bu Tedavideki Zarari Neye! Yumurta Oluşumunumu Engelliyor Bebişin Tutunmasinimi? Saçma Bir Sorumu Yoksa?
canım stres her şeyi etkiler şimdi sen tedavidesin tabiki stres oluyor ama sen bunu düşünceyle yok etmelisin bu senin elinde hep güzel şeyler düşün bebişlerini düşün tedavi sürecinde olumlu olumsuz her şey olabilir sen olumlu olana takıl inan daha kolay olur dua et bizlerde duacıyız rabbim herkese yaşatsın o mutluluğu allah istedikten sonra olmaz denilen bile oluyor canım
canım ya bu kadarda ince düşünme sen tedavinde strs yapma etrafada fazla takılma yeter ssk yokmu rapor alıp bu süreçte işten uzak kalsan daha iyi olurMERHABA MELEKOĞLUM, YA ASLINDA İNAN STRES YAPMIYORUM AKSİNE HEYCANLANIYORUM AMA ŞU İZİN MESELESİNE STRES YAPIYORUM BU DA ETKİLERMİ ACABA?
canım ya bu kadarda ince düşünme sen tedavinde strs yapma etrafada fazla takılma yeter ssk yokmu rapor alıp bu süreçte işten uzak kalsan daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?