Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

adetin 21. gününde progesteron testi yaptıran vra mı? ben hiç yaptırmadım dr umda söylemedi ama 2 aralıkta adet olursam inşallah olmam 21. gün yaptırıcam o testi merak ettimmm

Seda♥Recep;1558397 .!.:
adetin 21. gününde progesteron testi yaptıran vra mı? ben hiç yaptırmadım dr umda söylemedi ama 2 aralıkta adet olursam inşallah olmam 21. gün yaptırıcam o testi merak ettimmm

hormon testımı acaba ben progestan testı yaptırmadım hormonsa eger adetın 2 yada 3gunu kan alıyorlar okadar kıs hastalannam demıssın inş hamıs olursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnahada bebıslerın inş

Seda♥Recep;1558397 .!.:

sedacım benim arkadaşımda cumartesi yaptırıcak oda bana bugün sordu herkes adetin 3. günü yaptırıyor benim doktorum neden 21. günü istedi die a.s

ben geldim off moralim bozuk kızlar ya her ay aynı olucakmı olmucakmı artık unutmak istiyorum olmucak diye kendimi alıştırdım

yok canım ben geçen ay aşılama yaptırdım ama olmadı maalesef 2-3 ay sonra mikroenjeksiyon deniycez yapılıcak bişey kalmadığı için senin nedir?

canim bende iki dfa mikro yaptim.ikincisinide bu ay yapmistim malesef olmadi .1ayda tekrar deneyecem bu sefer 6 dondurulmus embriyom var bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…