öncelikle merhaba şimdi bende ikizim annem pek zorlanmamış ikisi birden büyüyecek değişik bir duygu olsa gerek ama bende isterdimSeda♥Recep;1475123 .!.:güzel ve iyi haberlerinizi bekliyoruz hadi ya hemencecik zaman geçsede iyi haberler alsak inşallah hepimizin ikizi olur artık o zaman kafamıza hub,ni takıp dolaşırız delirmemek elde değil biri susuyo diğeri ağlıyor ayyy 2 tane çok zor ama olsun onunda zevki başkadır bi anda 2 tane ohh ne güzel aynı eziyetleri çekmiyorsun :)
Seda♥Recep;1475123 .!.:güzel ve iyi haberlerinizi bekliyoruz hadi ya hemencecik zaman geçsede iyi haberler alsak inşallah hepimizin ikizi olur artık o zaman kafamıza hub,ni takıp dolaşırız delirmemek elde değil biri susuyo diğeri ağlıyor ayyy 2 tane çok zor ama olsun onunda zevki başkadır bi anda 2 tane ohh ne güzel aynı eziyetleri çekmiyorsun :)
sende süylü tatlılar yaparsın hem süt kokusu gelmez ama yoğurt ve peyniri düzenli tüketirsin
gülseren bebişlerine ne takla attırıyon havamı atıyon bizeeee hııııııııııııııııııCANIM BEBİŞLERİMİZ İÇİN BU KADAR ŞEYE KATLANIYORUZ BEN İNANIYORUM Kİ BUNUN İÇİNDE BİRAZCIK FEDAKARLIK YAPARSIN DİMİ !
Seda♥Recep;1475123 .!.:güzel ve iyi haberlerinizi bekliyoruz hadi ya hemencecik zaman geçsede iyi haberler alsak inşallah hepimizin ikizi olur artık o zaman kafamıza hub,ni takıp dolaşırız delirmemek elde değil biri susuyo diğeri ağlıyor ayyy 2 tane çok zor ama olsun onunda zevki başkadır bi anda 2 tane ohh ne güzel aynı eziyetleri çekmiyorsun :)
oy oy maşallah hepside sportif ama beril teyzesi yer onları ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bunlar benımkıtatlicadiarzubuda ben olsunda ben bole olmayada razıyım
berıcım sutlu tatlılarıda yıyemıyom sadece kadayıf sevom:asigim:
gülseren bebişlerine ne takla attırıyon havamı atıyon bizeeee hıııııııııııııııııı
Seda♥Recep;1475245 .!.:gülserencim valla bize hakiki dut pekmezi gelmişti köyden getirip satan vardı tanıdık ondan almıştık onu koydum almaya kalksaydım keçiboynuzu pekmezi alırdım ama emin olduğun biyerden al balıda eşimin memleketinden almıştık arılara şeker vermeden yapılıyor balın tadı şekersiz hafif acı gibi doğal bal o şekilde yaptım ben zaten bizim burada yediğimiz ballar reçel gibi bu ballar iyi değil ama ben kahvaltıda seviyorum açıkcası. canım bunların hepsinde azcık al çok alırsan dolu oluyor sonra bayatlıyor bitince tekrar alırsın keçiboynuzu bayatlamıyor ondan çok alabilirsin.
nıye kısssssssssssssssssssnoddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuukı
Seda♥Recep;1475281 .!.:saf arı sütünü çok aramıştım bahratçılarda satılanlardan almayın sakın eczanede saf arı sütü satılıyor igne şişesi olur ya onun gibi hergün 1 tane içiyor onu 15 tane var içinde 15 gün içiyor 20 ytl bu ama çok zor bulunuyor eczanelerde bu arada bunu verirken buzdolabından vermesi gerekiyor ve buz kalbında poşete koyması lazım ben çok aradım ama bulamadım bi çok yere sipariş verdim. kandırmaya çalışıyorlar arı sütü arı poleni ve bal karışımı var onu alın aynı şey diyorlar ama aynı şey değil saf arı sütü olucak
pardon stede problem var galiba ben kpss ye giriyorum çeşitleri var hangisine gireceksiniz ona göre kitap önereyimmmSeda♥Recep;1475193 .!.:bu arada bu yıl bende kpss ye giricem kitap alıp çalışmaya başlayan varmı? aslında sorular o kadar zor değil ben eski kitaplara baktımda kolay geldi
Seda♥Recep;1475310 .!.:gülserencim bu doğal şeyler yani normal hayatta tükettiğimiz yan etkisi olmayan şeyler olduğu için sabah akşam 1 kase yedirdim ben bunu hep ama eğer muzlu süt veya muz yiyecekse 1 kase yesin çok vitamin aldığı için vucut ateş basıyor terliyor. ben muz almaktan bıktım artık manav bana sorucak evde maymunmu besliyosun diye utancımdan değişik yerlerden alıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?