ŞEKERCİM BEN ONLARI AÇ BIRAKIRMIYIM HİÇ BİRAZZ EVVEL BENİMKİNE VERİRKEN HEPSİNİ DOYURDUM sırnaşık şey
gulseren adacayını sabah aksam ıc ama yumurtalar toplandıgı gundenıtıbaren ıcme ole duymustum berıl yapma bole ben soranlara dusunmuyoruz suan dıyorum napım
bende diyorum şuan kariyerim önde diye kpss ye girecem atanamadımda ama bazıları çok acımasız vede patavatsızgulseren adacayını sabah aksam ıc ama yumurtalar toplandıgı gundenıtıbaren ıcme ole duymustum berıl yapma bole ben soranlara dusunmuyoruz suan dıyorum napım
bende hala folbıol(folıkasıtın aynısı)kullanıyorum dr kesme dedı bıde kan hapı kullanıyom dusukten sonra kansızlık cıktı olecektım nerdeyse 6ya kada dusmus
Seda♥Recep;1475007 .!.:evet amerikan hastanesine gidip olumlu sonuç olan çok var banada orayı önerdiler bi arkadaşımın tanıdığı orada daha çok ilgi olur diye orayı tercih edicem. folik asit neyi kullanıyorsunuz folbiol mu? yoksa folik plus mı?
bende diyorum şuan kariyerim önde diye kpss ye girecem atanamadımda ama bazıları çok acımasız vede patavatsız
saol teyzesı allah razı olsun sendnde dıgerlerındende inş allahım surda hepımız hamıs hamıs sohbet etmeyıde nasıp etsın
BEBİŞİM KANSIZLIK İÇİN İLAÇ ÇOK GEREKSİZ ASLINDA ALICAKSIN BİR KUTU SİYAH ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ TOZU HER SABAH AÇ KARNINA DUT PEKMEZİYLE 1 TATLI KAŞIĞI KARIŞTIRIP YİYECEKSİN SONRA 1 AY SONRA TEST YAPTIR DOKTOR ŞAŞIRACAK.
evet canım haklısın takmamaya çalışcam............................EVET CANIM BENDE ÖYLE OKUDUM. EVET BERİLCİM YA KİMSEYE BİR AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA DEEĞİLSİN... BİZDE ÖYLE DİYORUZ DAHA ZAMANI VAR KISMET.... BU KADAR İŞTE
EVET HAMİŞ OLSAK BİLE BURADAN SOHBETE DEVAMMMMMMMMMMMOYYY KURBAN OLSUN ANNESİ NASILDA TAKLA ATIYORLAR TEYZELERİ ŞUNLARA BAKIN
Seda♥Recep;1475007 .!.:evet amerikan hastanesine gidip olumlu sonuç olan çok var banada orayı önerdiler bi arkadaşımın tanıdığı orada daha çok ilgi olur diye orayı tercih edicem. folik asit neyi kullanıyorsunuz folbiol mu? yoksa folik plus mı?
gönder onları bana ters taklayıda öğreteyim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,EVET HAMİŞ OLSAK BİLE BURADAN SOHBETE DEVAMMMMMMMMMMMOYYY KURBAN OLSUN ANNESİ NASILDA TAKLA ATIYORLAR TEYZELERİ ŞUNLARA BAKIN
cnm zaten oda var yalnız ben pekmez degılde 2kasık yogurda 1kasık kara u cekırdegı koyup sabah aksam ac karnına yıyom valla kendımı zaptedemıyom jeyyarjeyyar
gönder onları bana ters taklayıda öğreteyim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
YOĞURTLA YEMESİ ASLINDA DAHA KOLAY AMA PEKMEZLE DAHA ETKİLİ OLUYORMUŞŞŞ...
evet bende varım bu düşüncene hamile olsakta yine görüşelim daha öncede söylemiştim gebelik sayfasındada inşallah olcazgönder onları bana ters taklayıda öğreteyim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
sende süylü tatlılar yaparsın hem süt kokusu gelmez ama yoğurt ve peyniri düzenli tüketirsindr pekmezı yeme dedı kansızlıkta cok yararı yok kılo alma dedı oyuzden hem yogurt yemıs oluyom bıde ben hamıle kalırsam napcam ben sut ve sutlu seylerden nefret edıyom peynır yogurt harıc sut kokusu gelmedıgı surece ama sut asla ıcemıyom:bbo::çok üzgünüm:
dr pekmezı yeme dedı kansızlıkta cok yararı yok kılo alma dedı oyuzden hem yogurt yemıs oluyom bıde ben hamıle kalırsam napcam ben sut ve sutlu seylerden nefret edıyom peynır yogurt harıc sut kokusu gelmedıgı surece ama sut asla ıcemıyom:bbo::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?