Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

Seda♥Recep;1475310 .!.:
gülserencim bu doğal şeyler yani normal hayatta tükettiğimiz yan etkisi olmayan şeyler olduğu için sabah akşam 1 kase yedirdim ben bunu hep ama eğer muzlu süt veya muz yiyecekse 1 kase yesin çok vitamin aldığı için vucut ateş basıyor terliyor. ben muz almaktan bıktım artık manav bana sorucak evde maymunmu besliyosun diye utancımdan değişik yerlerden alıyorum :)

allah iyliğini versin emiiiiii.... canım o zaman şöyle yapim ben sabah muzlu süt yapim akşamda cerez karışımı nasıl?

canım bizdede malatyadan geldi pekmez kendi köyümüzün balda memleketten geldi ama tatlı şeker katmışlar ona hiç yoktan iyidir herhalde... canımcım kaç günlük yapim sence ?:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
gülseren halbuki oranın balınıda çok överler ama bizde memleketten alıyoz

gülserencim sen bunlardan 250gr alıp yapsan yeter çokta un gibi yapma hafif dişe gelicek şekilde rondodan çek ama keçiboynuzlarını ufak parçalar haline getirip çekirdeklerini çıkar aman buna dikkat et rondonun bıçagını kırıyor

evet arı sütünü dolaptan vermesi lazım ve eve gelene kadar soğuk durması lazım çünkü hemen bozuluyor canım
kpss de sanırım kpss b ye giriyorum ben lise mezunuyum yani aynı zamanda da haziranda öss ye de giricem ama açıköğretimi yazıcagım için çok kasmıyorum.
evet sabahları muzlu süt yap 2 muzu at sütün içine içine azcık pekmez ve bal koy rondoda karıştır akşamada 1 kase onu yedir inşallah etkisini hemen gösterir faydasını görürsünüz.

yok canım o kadar sert değil taze olunca hemen kırılıyor ve çekirdeği hemen çıkıyor. ben eminönündeki kuruyemişcilerden aldım orada çok satıldığı için taze oluyor diye oraya gidip ordan aldım

Seda♥Recep;1475385 .!.:
evet arı sütünü dolaptan vermesi lazım ve eve gelene kadar soğuk durması lazım çünkü hemen bozuluyor canım
kpss de sanırım kpss b ye giriyorum ben lise mezunuyum yani aynı zamanda da haziranda öss ye de giricem ama açıköğretimi yazıcagım için çok kasmıyorum.
evet sabahları muzlu süt yap 2 muzu at sütün içine içine azcık pekmez ve bal koy rondoda karıştır akşamada 1 kase onu yedir inşallah etkisini hemen gösterir faydasını görürsünüz.
kpss de tüm adaylar için olan kitaplar var ben yargı yayın evinin kitaplarını öneriirim sanırım size eylül ayında sınav var

kıslarrrrrrrrrr ben dişçiye gidiyorum 5 gibi gelirim heralde görüşürüz canlarım. haftasonu mesajlarınızı okurum belki karşılarızda. ay bu dişçi işinede pek içim sinmedi ama dua edin yanlış birşey yapıyor olmıyim kendi kendime iş çıkarıyom ne kadar çatlak bir insanım yaaaaaa.. bebişlerinize iyi bakınnnn hepinizi koccaman öpüyorummmm
napıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
her zaman morallerimizi yüksek tutuyoruzzzzzzzzzzz
mucukkkkkkkkkk

Seda♥Recep;1475400 .!.:
yok canım o kadar sert değil taze olunca hemen kırılıyor ve çekirdeği hemen çıkıyor. ben eminönündeki kuruyemişcilerden aldım orada çok satıldığı için taze oluyor diye oraya gidip ordan aldım

benim aldığım bayat o zaman zar zor kırılıyor neyse şekercim bilgiler için çok sağollll:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

geç kalıyorum buradanda ayrılamıyorummmmmmmmmm

sabahtan beri gelmezsiniz öğlen olur anca gelirsiziniz :oklava:

gülserencim,swetlanacım ve sedacım çıkıyorum ben vakit buldukca uğrarım kendinize iyi bakın görüşmek üzre,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

kıslarrrrrrrrrr ben dişçiye gidiyorum 5 gibi gelirim heralde görüşürüz canlarım. haftasonu mesajlarınızı okurum belki karşılarızda. ay bu dişçi işinede pek içim sinmedi ama dua edin yanlış birşey yapıyor olmıyim kendi kendime iş çıkarıyom ne kadar çatlak bir insanım yaaaaaa.. bebişlerinize iyi bakınnnn hepinizi koccaman öpüyorummmm
napıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
mucukkkkkkkkkk

tamam cnm bızde senı opuyoz kedıne ıyı bak by:tomato:

Seda♥Recep;1475436 .!.:
yok canım 1 sene 4 yıllık ünv mezunları 1 sene 2 senelik ve lise mezunları sınava giricek biz bu sene giricez kpss B yani
tama canım sınavınız eylülde olcakmış bizimkide temmuzda yani eylül 2008 de

napıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
mucukkkkkkkkkk

gülserencim,swetlanacım ve sedacım çıkıyorum ben vakit buldukca uğrarım kendinize iyi bakın görüşmek üzre,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

tamam cnm gorusuruz kendınıze ıyı bakın Şeniz:1hug:

Back
X