• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpbebek için ilaca ihtiyacı olan varmı

mehmeh

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
27
0
6
İstanbul
mrb ben tüpbebek yaptırdım ilaçlarımdan artanlar oldu ihtiyacı olanlar varsa uygun bir fiyatla verebilirim.
saklama koşullarına uyarak sakladım buzdolabında. allaha çok şükür bana nasip etti isteyen herkesede etsin inş.
puregon 300 6 kutu
orgalutran 3kutu

Bence uygun fiyat yerine , ihtiyacı olan birine hediye etmen ve hayır duasını alman hem bebeğin hem de senin için daha güzel olur.
Ben tüp bebek tedavisi gördüm başarısız oldum , arta kalan ilaçlarımı da Hatay da ihtiyaç sahibi bir aileye yolladım , belki de onların hayır duası ile şu an ikinci kızıma hamileyim ve hiç bir tedavi olmadan.

mrb ben tüpbebek yaptırdım ilaçlarımdan artanlar oldu ihtiyacı olanlar varsa uygun bir fiyatla verebilirim.
saklama koşullarına uyarak sakladım buzdolabında. allaha çok şükür bana nasip etti isteyen herkesede etsin inş.
puregon 300 6 kutu
orgalutran 3kutu

ben alabilirim bir kaç gün içinde netleşir adet olup doktorla görüşmem lazım.Tekrar haberleşiriz canım.

Son düzenleme:
Bence uygun fiyat yerine , ihtiyacı olan birine hediye etmen ve hayır duasını alman hem bebeğin hem de senin için daha güzel olur.
Ben tüp bebek tedavisi gördüm başarısız oldum , arta kalan ilaçlarımı da Hatay da ihtiyaç sahibi bir aileye yolladım , belki de onların hayır duası ile şu an ikinci kızıma hamileyim ve hiç bir tedavi olmadan.

malesef canım durumumuz okadar müsait olsa hastaneye götürür ihtiyacı olana verirdim.

malesef canım durumumuz okadar müsait olsa hastaneye götürür ihtiyacı olana verirdim.

Zaten bu parayı bu iş için gözden çıkarmış oluyoruz , bu bütçeyi ayırmış bulunuyoruz. Bu senin kararın tabi ki..
Hayırlı olsun umarım alan arkadaş da faydasını görür.

cnım ben bugün adet oldun yarın doktora gidecem herşey netleşecek yarın haber veririm.

Back
X