tüpbebek ile erkek cinsiyet tayini

Eşiniz gercekten hayata mı küstü kız olunca?
Bence o sizin kafanızdaki kuruntu olabilir.
Kadınlar daha cok takıntı yapıyor ince dişünüyor.

Akşam akşam gerildim sayende sinirlerimi bozdun Allah akıl versin.Sizinde söylediğiniz gibi aslında sizin beyniniz 150 yıl geriden çalışıyor yada hic olmaması muhtemel. Kız Olursa aldiriyimmiymış pardonda bu ne ya ? Genişlige bak

Burda cocuk sahıbı olmak için mucadele veren onca ınsanın bu kadar sacma bır konuda fıkrını mı alacaksınız. Bu kadar cahil olmanızı bır nevı anlıyorum da vıcdanınızı nerede bıraktınız . tiksindim .

Ne ayaksın sen? Benim eşimde urfalı, saçma sapan fikirlerini tüm yöreye veya ile yükleyemezsin. Sizin gibiler anne oluyor ya ona yanıyorum
Al benden de o kadar sagduyusuz bır ınsan ustelik. Bunu bıze soruyor. Cunku belkide konunun aslı yok burda tepkı gosterılsın dıye bunu yapıyor ınsanların zayıf noktalarıyla oynamayı sever rahatsız ınsanlar

Size hak veriyorum ve sizi çok iyi anlıyorum . İstemek istiyor olmak yeterli kız veya erkek . Merak ettim ne yaptınız

Size hak veriyorum ve sizi çok iyi anlıyorum . İstemek istiyor olmak yeterli kız veya erkek . Merak ettim ne yaptınız
Kızlık zarı diktiren birinin buna hak vermesi normal sanırım. Yeryüzünde bir kadın için başkası adına utanılacak ne varsa yapın.

Rabbim sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Her şey O’ndan. Olmadıysa, daha vakti değildir. Bir gün kucağınıza sağlıklı bir bebek alırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…