TüpBebek Raporu Hakkında

Ben anadolu yakasındayım.. Ama giderim nasipse inşAllah, sadece şeyi kafama takıyorum Amh testim falan yok ya, orada yapılmıyor diye biliyorum. Hani hepsi yapılan bir hastanedemi çıkarsam yoksa süleymaniyede belki daha hızlı çıkar orayamı gitsem diye. Çok zor süreç ya
Amh testide yapıliyor merak etme
Adetli,adetsiz kan veriyosun 1 haftada çıkıyor hepsi

Ben anadolu yakasındayım.. Ama giderim nasipse inşAllah, sadece şeyi kafama takıyorum Amh testim falan yok ya, orada yapılmıyor diye biliyorum. Hani hepsi yapılan bir hastanedemi çıkarsam yoksa süleymaniyede belki daha hızlı çıkar orayamı gitsem diye. Çok zor süreç ya
Sen sadece
Hsg ni ve eşinin sonuçlarini götürüyosun okadar

digerlerini orda hiç biyerden randevu almadan tek tek yaptırıyosun
Tüp bebek oldugun için her bölüme direkt girebiliyosun

Sadece ilk başka kadin doğumcuya randevu alip gidersin Okadar

Sen sadece
Hsg ni ve eşinin sonuçlarini götürüyosun okadar

digerlerini orda hiç biyerden randevu almadan tek tek yaptırıyosun
Tüp bebek oldugun için her bölüme direkt girebiliyosun

Sadece ilk başka kadin doğumcuya randevu alip gidersin Okadar

Çok teşekkür ederim bilgi için, çok yardımcı oldun. Allah razı olsun, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşAllah darısı başımıza.. Adetle beraber sabah erkene randevu bulabilirsem alırım. En azından o gün halledebilirsem yaparım :) Bir gideyim çıkarayım raporumu. Raporsuzda çok zor zaten bu süreçler maddi manevi zor, ilk negatifimi daha yeni aldım. Çok zor geldi bana ama geçiyor zamanla, yada geçmiş gibi oluyor..

Çok teşekkür ederim bilgi için, çok yardımcı oldun. Allah razı olsun, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşAllah darısı başımıza.. Adetle beraber sabah erkene randevu bulabilirsem alırım. En azından o gün halledebilirsem yaparım :) Bir gideyim çıkarayım raporumu. Raporsuzda çok zor zaten bu süreçler maddi manevi zor, ilk negatifimi daha yeni aldım. Çok zor geldi bana ama geçiyor zamanla, yada geçmiş gibi oluyor..
2 tüp bebek
2 aşilamam negatif oldu inan çok iyi anlıyorum seni dünyam başima yıkılmıştı resmen insan çok üzülüyor

4 tedavim olumsuz olunca dedimki benimde çocuğum olmucak demek
boşuna uğraşıyorum

ama allah yol göselterdi yardım etti çok şükür gördüm bu günleri

Sende Bol bol dua et canım
Unutma allah tüm duaları kabul eder ama bazen geçiktirebilir hiç bi zaman ümitsizliğe düşme
Güzel haberlerini beklicem canım kendine iyi bak :)

2 tüp bebek
2 aşilamam negatif oldu inan çok iyi anlıyorum seni dünyam başima yıkılmıştı resmen insan çok üzülüyor

4 tedavim olumsuz olunca dedimki benimde çocuğum olmucak demek
boşuna uğraşıyorum

ama allah yol göselterdi yardım etti çok şükür gördüm bu günleri

Sende Bol bol dua et canım
Unutma allah tüm duaları kabul eder ama bazen geçiktirebilir hiç bi zaman ümitsizliğe düşme
Güzel haberlerini beklicem canım kendine iyi bak :)

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.. İnşAllah bir gün bende sana güzel haber verebilmek için yazarım.. Allaha emanet ol

Merhaba arkadaşım şimdiden hayırlısı olur inşallah. Bende Sakarya Eğitim ve Araştırma hast. tüp bebek tedavime başladım raporla birlikte. İlk başlarda normal kadın hast. Polikiniliğine gittim gerekli tahlilleri ve muayeneleri yaptılar. Devam eden süreçte rahim filmi istediler onıda çektirdik. Tahlil sonuçlarında amh 0.38 çıkınca doktor bir daha istedi yanlışlık olmalı daha 29 yaşındasın dedi. İkinciye yine yaptık 0.52 çıkınca dediki çatlatmayla vakit kaybetmeyelim direkt tüp bebek bölümüne göndericez seni dediler. Ama öncesinde aynı hastanede bulunan üroloji bölümünde tüp bebek için tedavisi görenlerin eşlerini takip eden doktora yönlendirdiler. Doktor eşime 3 Aylık tedavi uyguladı. Tedavi sonunda tüp bebek işlemi uygulanabilir yazılı rapor hazırladı ve bize tüp bebek için sistemden giriş yaptılar. Rapor çıkması için aranan bazı durumlar var her hast. Aynı mı bilmiyorum ama en bilinenler amh ın 1.5 dan küçük olması, 3 yıllık evli olmak, erkeğin aynı hastanede 3 ay peş peşe yapılmış sperm testi gibi maddeler vardı ben bütün hepsine uyduğum için hemen raporum çıktı. Rapor sayesinde ilaçlara 1.045 tl ve Opudan sonra kullanmak için olan ilaçlarada 45tl ödedim. Transferden sonrada hast. Sadece 410 tl ödedik. İki tane yumurtam vardı 2 sini aldılar 2 side döllenmişti. 1. Sınıf değillerdi ama ikisininde döllenmiş olmasına inanılmaz sevindim. 3. Gün embriyosu olarak Perşembe günü ikisinide transfer ettiler. Şimdi 29 Ocak test günümü bekliyorum. Rabbim herkes hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
canım amh 1,5 dan küçük olmasını kim dedi sana.

Selamunaleyküm arkadaşlar, ilk denemem negatif ile sonuçlandı.. İlk bu işlere başlarken sanırım aceleci davrandım rapor bile çıkaramadım.. Şimdi nasipse ömrüm var ise rapor çıkarmak istiyorum.. Rapor çıkartan arkadaşlar nerede ve nasıl çıkarttığı hakkında yardımcı olabilirler mi acaba ? (İstanbul)
Geç gördüm ama bundan sonra yararlanmak isteyenlere faydası olabilir diye yazıyorum. Tüpbebekte sgk desteği almak istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey reglinizin ikinci günü bir eğitim araştırma hastanesine tüp bebek bölümüne gitmek çünkü sadece eğt. Araştırma hastanesi nin vereceği sonuçları kabul ediyor sgk. İstanbulda çapayı önerebilirim. Burada, varsa daha önceki tetkikleriniz götürebilirsiniz, yeni tarihliyse yada güvenilir bulurlarsa tahlil sonuçlarınızı kabul edebilirler. Smr hormon testleri rahim filmleri vs birsürü tahlil ve eşinizdende yine eğitim araştırma hastanesinde androloji polikliniğinden muayene ve rapor istiyorlar. (çapa bize demiştiki tüpbebeği dışarda yapcaksanız herhangi bir hastanede yaptırabilir eşiniz, ama çapada tüpbebek yapacaksanız eşinizin muayene ve raporuda çapadan olmalı). Bu tahliller tamamlandıktan sonra kurula giriyor dosyanız ve tüpbebekte yardımcı üreme yöntemlerine mecbur olduğunuz kararlaştırıldığında sgk desteğine hak kazanıyorsunuz. Bu kurul sonucundan on onbeşgün kadar sonra da raporunuzu alabiliyorsunuz. Alacağınız bu raporla sgk anlaşması olan tüpbebek merkezlerinde deneme yapabiliyorsunuz. Aslında merkezin ücretinde bir indirim sözkonusu değil sadece ilaçları karşılıyor sgk. (ilk denemede %80 oranla. Ama o bile üstümüze binen yükü bi nebze hafifletiyor çok şükür (Mayıs başında başladık, Benim ilaçlarım 4bin tlye yakın tuttu mesela ama raporla ödediğim para 1700tl)

Back
X