tüpbebek yaptırtım lütfen acil cevap

pelinm

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2007
51
0
286
Bursa
merhaba arkadaşlar bugun transferin 7. gunu dun öğleden snradan beri sol kasığımda bıçak batması gibi ağrı oluyor batıp çıkıyor hatta bazen sol tarafıma yatınca daha çoğalıyor lütfrn bilgilerinizi paylaşırmısınız

cnm merhaba benımde bugün 7. gunum transferden birgün sonra bendede başladı oncekı denememde aynı şeyler olmuştu hamıleydım ama allahın takdırı kendımı fazla umıtlendırmek ıstemıyorum ama bu belırtı gebeliğin işaretçisi gibi hakkımızda hayırlısı olsun cnmmmm inşallah aynı gun birbirimize hamılelık haberlerimizi veririz

Son düzenleme:
inşallah canım hayırlısı benim daha yeni başladı acaba belirtimi yoksa başka bişeymi diye merak ettim hamile arkadaşlarda yazarsa çok sevinirim.

slm pelin soruna cevap değil ama benimde tarsferimin 3. gunu ağrı olunca ıyımı oluyormuş bende merak ettim inş hayırlı sonuçlar alırız

inşallah canım bilgisi olan arkadaşlar yazsa iyi olur.Bizim gibi bu yollardan geçip hamile kalan arkadaşların yardımlarına ihtiyacımız var.

slm arkdslar benımde transferden sonra olmustu adet olucam sanıodum ama megerse hamıleymısım normal korkmayın umarım rabbım gonlunune gore verır tum ısteyenlerın

benimde sol tarafımda ağrı oluyodu transferden sonra canım hamileyim inş.sendende hayırlı haberler alırız 5 gün sonra

canım bende transferrden sonra 2 3 gün çok ağrııdı belım sadece ve doğrulamıyordum sonrasında da bişey kalmadı arkadasım ve suan hamıleyım allahım nasıp ederse tabiiii

inşallah kızlar ya inşallah hamileyimdir.Rabbim isteyen herkese hayırlı çouklar nasip etsin.

canım benimde transferin 7. günü bugün. düne kadar bıcak batmaları bel ağrıları vardı. ama bugünse hiç bişey yok( sadece çok sık idrara çıkıyorum bu iyimi bilemiyorum tabi..batmalar iyi haberciymiş senin adına sevindim. kendi adımada üzüldüm( ah geçmiyor zaman kafayı yemeden hayırlı sonuçlar alırız inşallah.

kızlar bugün transferiminn 12.günüüü yani son günümm son saatlerimm yarın test yapıcam allahın izniyle,,ağrılara kramplara gelince bende müthişşş,,hatta gece kramplardan uyuyamadım bileee...hayırlısı artık..çok az kaldııı :Saruboceq:

egeli inşallah canım ben seni taip ediyorum inşallah yarın hayırlı haberrlerle dönersin bide bişey soracağım beni göğüslerimin ağrısı geçti senin nasıl.

canım korkma rabbimin izniyle bişi olmaz inşallah.benimde oluyordu hatta akıntı ve ağrım bile
vardı.kafanı takma bunlara.güzel düşün iyi olacak inşallah...

egeli inşallah canım ben seni taip ediyorum inşallah yarın hayırlı haberrlerle dönersin bide bişey soracağım beni göğüslerimin ağrısı geçti senin nasıl.

sağol canım..göğüs ağrım başlarda vardı ama öle çok değil.şimdide yok zaten bu kramplar başka ağrıları unutturur,,çok feciiiiiii :çok üzgünüm:

demekkı ağrı olursa umutlar artacak henuz bende ağrı yok ama hayırlısı 10 gun nasıl geçecek bılmıyorum.

moralini yüksek tut,,her bünyede farklı tepkiler veriyoo unutmaa bende böle oluoo diee sendede olcak anlamına gelmiooo ii düşün ii şeyler olsun canım,,dularım seninle,,allah gönlüne göre wersin :CüvCüv:

egeli sonucunu merak eiyorum inşallah hamilesindir:Saruboceq: muhakkak haber ver tamammıa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…