herkese merhaba aylardır yoktum 2-3 kez anca girmişimdir siteye.6 tane 1.kalite embriyo ile toplamda 3 transfer oldum ve sonuç koskoca bir sıfır.tüp bebek maceram bitti böylelikle.güzel haber olan varsa Allah hayırlı etsin bizlerede sabır versin...
Antepte nerde yaptırdın canm ben de araştırıyorum memnun muydunbal polen karışımı bende kullandım bır boş gebelık geçirdim sonrada kısmet olmadı , çaresizlik çok zor ,yaşta geçiyor , ve kızım kardeş istiyor ve ben hiç birşey yapamıyorum .
yok canım antepte tüp bebek denedık o da olmadı , şuan sadece allaha bıraktım , o da daha nasip etmedi ,
Kalite için diyetisyene gitmiştim kepek ekmeği soyagiller bozuyor demişti. Kalsiyum kaliteyi arttırıyor demişti hatta listeme öğlen ve akşam 4 yk yoğurt vermişti. Fazla kilo da yumurta kalitesini bozuyor vücuttaki yağ oranı bir sürü şey var aslında ama doktorların pek işine gelmiyor tabi herkeste durum aynı olamayabiliyorkepekli ekmek kesin bozuyor mu.nerde okudunuz.
Ben vazgeçtiğim ay.hamile kaldım doğal yol ile ama cidden vazgeçtim yorulduğumu hissettim .evime bir şey alamadım yıllardır planlar yaptım hep kist var sanmıştım meğersem hamileymişim tabi 6 haftalık ken kürtaj oldumdogrudur yazmış olabilirim canım ,
bu ay fsh 11,8 çıktı onun için hayt otu başlayacam , biosteron içiyorum , bu haftasonuda polen bal yaptıracam ,
artık ümidim kalmadı ama bilmiyorum artık
Antepte nerde yaptırdın canm ben de araştırıyorum memnun muydun
Memnun muydun peki canım Ruşen hocadan merkezden tavsiye eder misinnova da yaptırdım canım ama tutmadı kısmet değilmiş , senınki tutar inşallahhh
Memnun muydun peki canım Ruşen hocadan merkezden tavsiye eder misin
Yaa üzüldümbaşka bir merkezle görüşme yapmadıgım için bana çokta ekstra bir ilgi göremedim yani normal kendı uzman dr daha fazla ilgi alaka gösteriyor mesela , ama hemşireler orada sorumlu bir uzman dr bayan var o daha çok ilgiliydi meselaa ,
aylar sonra gene aradı benı hatta o donem kendılıgımden hamıle kalmıştım çok sevindi numaramı silme dogum yapınca resim at bana dedi , ama kısmet olmadı boş gebelık oldu kurtaj oldum ,
cnim nasıl ya?? hani dollanmeniz olmuyor.aşılama nasil oluyor ki?gerçi bizim normal yoldan olustiAşılama da deneseydin raporlu 300 küsur tl bende tüpte olmadı Aşılama da oldu şaşırdık
canim bende aynen senin gibiyim maalesef benimde kizim kardeş istiyor,ve benimde elimden hiç bişey gelmiyor.ayrıca durummuzda çok ciddibal polen karışımı bende kullandım bır boş gebelık geçirdim sonrada kısmet olmadı , çaresizlik çok zor ,yaşta geçiyor , ve kızım kardeş istiyor ve ben hiç birşey yapamıyorum .
yok canım antepte tüp bebek denedık o da olmadı , şuan sadece allaha bıraktım , o da daha nasip etmedi ,
daha da şaşırtayım şubatta doğal yolla hamile kaldım doktorlara inanmıyorum artıkcnim nasıl ya?? hani dollanmeniz olmuyor.aşılama nasil oluyor ki?gerçi bizim normal yoldan olusti
ya sen ismini mi degistirmissin demi?şuan hamilemisin hani sana donasyon onermisti doktorundaha da şaşırtayım şubatta doğal yolla hamile kaldım doktorlara inanmıyorum artık
evet ismim değişti canım evet donasyon ile bile olmaz dedi doktor niyeyse .ya sen ismini mi degistirmissin demi?şuan hamilemisin hani sana donasyon onermisti doktorun
evet ismim değişti canım evet donasyon ile bile olmaz dedi doktor niyeyse .
kürtaj oldum 12 martta kese olmsı gerektiği kadar büyük değildi .[/QUOTE
Anladim cnim İNŞALLAH tez vakitte saglikli bi gebeligin olur
O kadar tedaviden sonra folukul takibi ile hamileyim desem...
Doktoramı takip etti cnmO kadar tedaviden sonra folukul takibi ile hamileyim desem...
NDoktoramı takip etti cnm
yoksa kendinmiO kadar tedaviden sonra folukul takibi ile hamileyim desem...
Canım hamilemisin çok sevindim benim boş gebelik oldu malesef6 tane kaliteli embriyo ile sonuca ulasamamaniz gerçekten çok üzücü . Çok iyi anlıyorum . Ben güzel haberı aldım çok şükür . Umudunuzu kaybetmeyin denemeyecekmisiniz bir daha .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?