Tüpbebekte döllenmesi gerçekleşmeyen arkadaşlar,olumlu sonuç alan yokmu?

6 tane kaliteli embriyo ile sonuca ulasamamaniz gerçekten çok üzücü . Çok iyi anlıyorum . Ben güzel haberı aldım çok şükür . Umudunuzu kaybetmeyin denemeyecekmisiniz bir daha .

Antepte nerde yaptırdın canm ben de araştırıyorum memnun muydun

kepekli ekmek kesin bozuyor mu.nerde okudunuz.
Kalite için diyetisyene gitmiştim kepek ekmeği soyagiller bozuyor demişti. Kalsiyum kaliteyi arttırıyor demişti hatta listeme öğlen ve akşam 4 yk yoğurt vermişti. Fazla kilo da yumurta kalitesini bozuyor vücuttaki yağ oranı bir sürü şey var aslında ama doktorların pek işine gelmiyor tabi herkeste durum aynı olamayabiliyor

dogrudur yazmış olabilirim canım ,
bu ay fsh 11,8 çıktı onun için hayt otu başlayacam , biosteron içiyorum , bu haftasonuda polen bal yaptıracam ,
artık ümidim kalmadı ama bilmiyorum artık
Ben vazgeçtiğim ay.hamile kaldım doğal yol ile ama cidden vazgeçtim yorulduğumu hissettim .evime bir şey alamadım yıllardır planlar yaptım hep kist var sanmıştım meğersem hamileymişim tabi 6 haftalık ken kürtaj oldum

Memnun muydun peki canım Ruşen hocadan merkezden tavsiye eder misin

başka bir merkezle görüşme yapmadıgım için bana çokta ekstra bir ilgi göremedim yani normal kendı uzman dr daha fazla ilgi alaka gösteriyor mesela , ama hemşireler orada sorumlu bir uzman dr bayan var o daha çok ilgiliydi meselaa ,

aylar sonra gene aradı benı hatta o donem kendılıgımden hamıle kalmıştım çok sevindi numaramı silme dogum yapınca resim at bana dedi , ama kısmet olmadı boş gebelık oldu kurtaj oldum ,

Yaa üzüldüm inşallah yine gerek kalmadan kendiliğinden olur

canim bende aynen senin gibiyim maalesef benimde kizim kardeş istiyor,ve benimde elimden hiç bişey gelmiyor.ayrıca durummuzda çok ciddi

6 tane kaliteli embriyo ile sonuca ulasamamaniz gerçekten çok üzücü . Çok iyi anlıyorum . Ben güzel haberı aldım çok şükür . Umudunuzu kaybetmeyin denemeyecekmisiniz bir daha .
Canım hamilemisin çok sevindim benim boş gebelik oldu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…