Canım hamilemisin çok sevindim benim boş gebelik oldu malesef
Amin inşallah.allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin...Maşallah subhanallah verecek olan Rabbim mucizesini göstermiş . Hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah .
Beyhude inan cok üzüldüm ama imtihan bu da.insallah en kısa sürede yeniden ve saglikli bir gebelik nasip olurCanım çok çok üzüldüm gerçekten . Bu ubarek günler hürmetine inşallah Rabbim yüzünü güldürür tekrar sağlıkla nasip eder inşallah . Ben de seni merak ediyordum .
Yumurta kalitesizliğini doktorunuz mu söyledi.Banan genetik dediler ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum yumurta kalitesizliği var bende
mocan çok tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsinAmin inşallah.allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin...
Yumurta kalitesinin düşük olduğunu doktorunuz mu söyledi acaba.Benimde yumurta kalitem düşük olduğu için sağlıklı embiriyo elde edemedik şimdi her sabah ari sutu l arginine ve e vitamini kullanıyorum insallah fayda eder
Kalitesiz olunca olgun mu olmuyor yumurtaYumurta toplamada belli oluyor
Bende döllenme problemi yaşıyorum malesefbendede aynı durum var rezervim zaten az 4 tüp bebek denemesinde de 5 yumurta anca toplanıyor 2 olgun çıkıyor fakat istenilen şekilde döllenmiyor döllense bile kaliteli embriyo olmuyor gelişimleri yavaş ilerliyor.son denemede 3. gün 8 ve 7 hücreli embriyolar transfer edildi bekliyorum.Ama doktorun söylediği yaşına göre az yumurtan var ve iyi kalitede gelmiyor dedi sürekli denemek lazımmış kaliteli yumurta bulana kadar tabi vücut böyle üretiyorsa yapacak bişey kalmıyor.
donmuşların kaliteleri nasıl peki.Bende döllenme problemi yaşıyorum malesef
yumurtam fazla ama döllenen sayı çok az oluyo
ilerlemeside olmuyo 3 defa tüp denedim 2 defa transfere gidebildim
2 side negatif
3.tüpten 2 tane donmuşum var onlarla deniyicem adet olmayı bekliyorum
O zaman sizde yumurta sorunu yok bence spermle alakalı sorun olabilir o kadar çok yumurta çıkması ve döllenip kaliteli ilerlemesi yumurtadan kaynakli değildir zaten 4. günden sonra sperm dnasını veriyormuş.4 tane 3.gün donmuşum vardı.
2si çözüldü 1i 4.gün transfer edildi(kalitesi çok iyiydi tutmadı)
2 tane 3.gün donmuşlarımın kalitesininde çok iyi olduğunu söylüyo doktor
1i 12
1i 10 hücreli
Bakalım sonucu ne olcak inşallah tutarlar
Bu denemede yumurtaya kalsiyum iyonofor ve sperme mikro cip uygulandı.O zaman sizde yumurta sorunu yok bence spermle alakalı sorun olabilir o kadar çok yumurta çıkması ve döllenip kaliteli ilerlemesi yumurtadan kaynakli değildir zaten 4. günden sonra sperm dnasını veriyormuş.
yumurta sayın çok iyi aslında.Bu denemede yumurtaya kalsiyum iyonofor ve sperme mikro cip uygulandı.
23 yumurta toplandı 4 tanesi döllendi.
2.denemede 17 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi 2.gün gelişimi olmadı.
1.denemede 60 yumurta toplandı 13 tanesi döllendi 2 tane 5.güne ulaştı(1tanesi 4.gün görünümündeydi)
Sayımın çok olmasına ilk tedaviden sonra hiç sevinemedim.yumurta sayın çok iyi aslında.
hangi merkezde denedin kalsiyum iyonofor bende düşünmüştüm Bülent tıraş uyguluyor galiba yumurta kalitesi kötü olanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?