Tüpbebekte döllenmesi gerçekleşmeyen arkadaşlar,olumlu sonuç alan yokmu?

Sayımın çok olmasına ilk tedaviden sonra hiç sevinemedim.
Döllenme gerçekleşmediği için
İzmirde tedavi görüyorum tedavi gördüğüm merkez uyguladı kalsiyumu
Sayının çok olması iyi birşey degil zaten.8 yumurta sonrası kalite düşüyormus.bilgin olsun.ayrica e2 değerinde yumurta sayinla uyumlu olmalı.yoksa maalesef olumsuz olur sonucun

Sayının çok olması iyi birşey degil zaten.8 yumurta sonrası kalite düşüyormus.bilgin olsun.ayrica e2 değerinde yumurta sayinla uyumlu olmalı.yoksa maalesef olumsuz olur sonucun
Bende onu anladım tedavide canım sayı arttıkça kalite düşüyor.
E2 yumurta sayısıysa uyumlu geliyordu genelde yumurta başına 200 veya üstü değer çıkıyordu

Bende onu anladım tedavide canım sayı arttıkça kalite düşüyor.
E2 yumurta sayısıysa uyumlu geliyordu genelde yumurta başına 200 veya üstü değer çıkıyordu
E2 değerinde yumurta başı 300 olmalı.oyle olursa yumurtanın sağlıklı olur.insallah bundan sonra her şey gogönlün olur

E2 değerinde yumurta başı 300 olmalı.oyle olursa yumurtanın sağlıklı olur.insallah bundan sonra her şey gogönlün olur
Amin inşallah.
300 olduğu zaman yumırtanın olgun olduğu mu anlaşılıyo ypksa kaliteli olduğu mu

Merhaba kizlar bizdr de dollenmeme sorunu var umarim Allah im bu savasta kazanan taraf oldurur

Benimde yumurta kalitem düşük olduğu için sağlıklı embiriyo elde edemedik şimdi her sabah ari sutu l arginine ve e vitamini kullanıyorum insallah fayda eder
Bu kullandığın vitamini direk eczanedenmi aldın aydınlatırmışım beni cnm

Benim de bugün 2 yumurtam toplandı. Döllenen olacağını sanmıyorum. Hayırlısı artık

Peki kullanımları nasıl? Kullanıyorsanız tarif edebilir misiniz rica etsem
Arı sütü ampül şeklinde her sabah kırıp aç karna onu içiyorum 1 çay kaşığı da arı poleni yiyorum bu kadar diğer takviye gıdalar tok karna onlarda balık yağı ile siyah üzüm çekirdeği kapsül şeklinde

Çok teşekkür ederim
Hiçbi fikrim yoktu çünkü. Tatları çok kötü değil dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…