Sayının çok olması iyi birşey degil zaten.8 yumurta sonrası kalite düşüyormus.bilgin olsun.ayrica e2 değerinde yumurta sayinla uyumlu olmalı.yoksa maalesef olumsuz olur sonucunSayımın çok olmasına ilk tedaviden sonra hiç sevinemedim.
Döllenme gerçekleşmediği için
İzmirde tedavi görüyorum tedavi gördüğüm merkez uyguladı kalsiyumu
Bende onu anladım tedavide canım sayı arttıkça kalite düşüyor.Sayının çok olması iyi birşey degil zaten.8 yumurta sonrası kalite düşüyormus.bilgin olsun.ayrica e2 değerinde yumurta sayinla uyumlu olmalı.yoksa maalesef olumsuz olur sonucun
E2 değerinde yumurta başı 300 olmalı.oyle olursa yumurtanın sağlıklı olur.insallah bundan sonra her şey gogönlün olurBende onu anladım tedavide canım sayı arttıkça kalite düşüyor.
E2 yumurta sayısıysa uyumlu geliyordu genelde yumurta başına 200 veya üstü değer çıkıyordu
Amin inşallah.E2 değerinde yumurta başı 300 olmalı.oyle olursa yumurtanın sağlıklı olur.insallah bundan sonra her şey gogönlün olur
Canım hangi merkezde tedavi görüyorsun?Sayımın çok olmasına ilk tedaviden sonra hiç sevinemedim.
Döllenme gerçekleşmediği için
İzmirde tedavi görüyorum tedavi gördüğüm merkez uyguladı kalsiyumu
Çok zaman geçmiş canım ama belki faydası olur izmir medicalparkta tedavi gördümCanım hangi merkezde tedavi görüyorsun?
Sizdedemi yumurta kalitesizliği vardi nerde tedavi gördünüz yazarmisinizE2 değerinde yumurta başı 300 olmalı.oyle olursa yumurtanın sağlıklı olur.insallah bundan sonra her şey gogönlün olur
Bu kullandığın vitamini direk eczanedenmi aldın aydınlatırmışım beni cnmBenimde yumurta kalitem düşük olduğu için sağlıklı embiriyo elde edemedik şimdi her sabah ari sutu l arginine ve e vitamini kullanıyorum insallah fayda eder
Kacinci denemen nerde yaptirdinBenim de bugün 2 yumurtam toplandı. Döllenen olacağını sanmıyorum. Hayırlısı artık
2. Ege Üniversitesinde yaptırdımKacinci denemen nerde yaptirdin
Beyhude ari sutunu arifoglu kullaniyorum,diger vitaminleri cok arastirdim ve eczaneden aldimBu kullandığın vitamini direk eczanedenmi aldın aydınlatırmışım beni cnm
Nereden temin edebiliriz? Ben de arı sütü polen kullanmak istiyorum. Yumurta kalitem içinBeyhude ari sutunu arifoglu kullaniyorum,diger vitaminleri cok arastirdim ve eczaneden aldim
Nereden temin edebiliriz? Ben de arı sütü polen kullanmak istiyorum. Yumurta kalitem için
Peki kullanımları nasıl? Kullanıyorsanız tarif edebilir misiniz rica etsemEğriçayırdan tavsiye ederim arı sütü polen
Arı sütü ampül şeklinde her sabah kırıp aç karna onu içiyorum 1 çay kaşığı da arı poleni yiyorum bu kadar diğer takviye gıdalar tok karna onlarda balık yağı ile siyah üzüm çekirdeği kapsül şeklindePeki kullanımları nasıl? Kullanıyorsanız tarif edebilir misiniz rica etsem
Çok teşekkür ederimArı sütü ampül şeklinde her sabah kırıp aç karna onu içiyorum 1 çay kaşığı da arı poleni yiyorum bu kadar diğer takviye gıdalar tok karna onlarda balık yağı ile siyah üzüm çekirdeği kapsül şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?