Sakin ol cnm aynı şeyleri bende yaşadım.
Ağlama krizlerine giriyordum.
Öncelikle tüpümüzde sıvı birikmesinin sebebi geçirdiğimiz idrar yolu enfeksiyonu.
Benimki çok sinsi ilerlemiş hiç bir belirti vermemiş. Sol tüpümü genişletip, şeklini bozup bağırsağıma yapıştırıp, karın zarlarımı birbirine yapıştırıp, iç organlarımı karın zarına yapıştırmış.
Bunu ancak ameliyatta doktorlar görebiliyor.
İlk ameliyatımı yapamadılar ölümden döndüm. Kendi özel doktorum devlete yönlendirdi devlette yaptır dedi. Keşke gitmeseydim.
Kendine çok iyi bı hekim bul. Laparoskopi alanında iyi olan ve bu tarz ameliyat tecrübesi çok fazla olması gerekiyor. İstersen özelden doktorumun bilgilerini verebilirim.
İkinci ameliyatimi doktorum yaptı. Tüpümü aldırmadım ben bağlattım. (Alanının en iyi profu tüpünü sakın aldırma bağlat amh düşer dedi). Rahim karın zarına yapışmış ayrıldı, ayrıca rahimde miyom, sorun olmayan tüpümde kist görüyor ve alıyor.
Ameliyat kolay gibi görünse de çok zorlu ve tecrübe isteyen bı operasyona dönme oranı çok çok yüksek.
Sorunlar giderildikten sonra ikinci tüp bebek denemesini yaptık tuttu ama hemen sonlandı. İki ay sonra doğal yolla gebe kaldım.