- 4 Şubat 2014
- 1.083
- 1.283
- 333
insaallah canim onumuzdeki ay hsg cekimim varCanim kötü değil ki . Akrabam 0.4 amh ile hamile kaldı . Olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insaallah canim onumuzdeki ay hsg cekimim varCanim kötü değil ki . Akrabam 0.4 amh ile hamile kaldı . Olur inşallah
cevabın için çok teşekkür ederim canımTuplerdeki tıkanıklık ancak rahim filmiyle anlaşılır hitereskopi rahim içi içindir tüpler rahmin disindadir rahim filmi cektirin öncelikle temiz çıkarsa hitereskopi yaptırın bence geçmiş olsun inss sağlıkla gebe kalirsin cnm
Maşallah cok sevindim Rabbim analı babalı büyütsün peki rica etsem hangi merkezde denediniz?
Istanbuldamısın arkadaşım? Dr un kimtüp bebek yapacağım yeniden önümüzdeki ay başlayacağız inşallah yumurta rezervim kötü olduğu için mecburen bir kaç defa toplanması gerekecek.ben de ameliyat olduğumda tüpte hafif sıvı vardı o da boşaldı dedi doktorum.hatta rahmim bağırsağıma yapışıkmış onu da düzeltttiler miyomlarımı aldılar :9 baya işim vardı yani.ama ameliyat olacaksan laporoskopi ile yaptır açık ameliyatta toparlanmak çok zor.hatta bugün yazı okudum sgk da laporoskopi ile ameliyat olabilecek hastalar. eskiden hep açık ameliyat yapıyordu devlet hastahaneleri.ama bence çok şanslısın 5.gün embriyon var maşallah ve ameliyattan sonra 6 ay da toparlıyor rahim yani hemen transfer yok
Merhaba canım öncelikle gecmiş olsun,bnm her iki tüpümde de sıvı vardı hiç hamile kalamadım ben ve sonunda aldırdım 2sinide 1 sene önce henüz daha tedaviye başlamadım ama yani çoğu dr ve proflar ya aldır yada bağlat diyorlar gerci aynı ama en doğru kararı doktorun vericektir. İnşallah hakkında hayırlısı olur ..arkadaşlar banada bir yol gösterin,
sol tüpümde genişleme ve sıvı var. film çekilmediğim merkezdede gösterdiler. ekranda belirgin. bana tüpünü aldırmadan bebek deneme dediler. baska bir dr ya tüpünü bağlat ya aldır dedi. bi dr de aldır dedi.
hormon değerlerim amh 1.1 fsh 12.05 ( biraz yüksek dediler) tsh 0.89 eşimin spermleride çok iyi değil amorf başda gözlenlendi. yani sperm başı büyük spermleride var normal olan spermleride.
ibrahim saraçoğlunun incir kürünü yaptım ( hsg mi yeni çekildim bunları bilmeden önce yaptım kürü) hamile kaldım fakat kimyasal gebelik. tüplerinden operasyon geçiren arkadaşlarım aldırdınız mı bağlattınız mı?
çok ağrı oluyor mu aldırdığında, bakan kimsem olmayacak. yaşım 35 bir tüpümde var çok geçmeden operasyon olmak istiyorum. değerlerimin kötü olmadığını söylediler hep keske rahat davranmasaydım daha önce çektirseydim filmi.Merhaba canım öncelikle gecmiş olsun,bnm her iki tüpümde de sıvı vardı hiç hamile kalamadım ben ve sonunda aldırdım 2sinide 1 sene önce henüz daha tedaviye başlamadım ama yani çoğu dr ve proflar ya aldır yada bağlat diyorlar gerci aynı ama en doğru kararı doktorun vericektir. İnşallah hakkında hayırlısı olur ..
Canım ağrı çok az oluyor doğal olarak ama ağrı kesici veriyorlar biraz sızlıyor sadece ben sabah saat 8 de girdim 1 saat kadar sürmüş operasyonum daha sonra uyandım aynı gün taburcu oldumçok ağrı oluyor mu aldırdığında, bakan kimsem olmayacak. yaşım 35 bir tüpümde var çok geçmeden operasyon olmak istiyorum. değerlerimin kötü olmadığını söylediler hep keske rahat davranmasaydım daha önce çektirseydim filmi.
teşekkür ederim cevap için, istanbulda mı oldunuz ameliyatı?Canım ağrı çok az oluyor doğal olarak ama ağrı kesici veriyorlar biraz sızlıyor sadece ben sabah saat 8 de girdim 1 saat kadar sürmüş operasyonum daha sonra uyandım aynı gün taburcu oldum
Evet canımteşekkür ederim cevap için, istanbulda mı oldunuz ameliyatı?