- 29 Mayıs 2018
- 102
- 50
- 13
- 33
merhaba.. konunuzdan çok uzun zaman geçmiş fakat şuanda ben aynı durumdayım ve araştırırken yazınızı gördüm.arkadaşlar banada bir yol gösterin,
sol tüpümde genişleme ve sıvı var. film çekilmediğim merkezdede gösterdiler. ekranda belirgin. bana tüpünü aldırmadan bebek deneme dediler. baska bir dr ya tüpünü bağlat ya aldır dedi. bi dr de aldır dedi.
hormon değerlerim amh 1.1 fsh 12.05 ( biraz yüksek dediler) tsh 0.89 eşimin spermleride çok iyi değil amorf başda gözlenlendi. yani sperm başı büyük spermleride var normal olan spermleride.
ibrahim saraçoğlunun incir kürünü yaptım ( hsg mi yeni çekildim bunları bilmeden önce yaptım kürü) hamile kaldım fakat kimyasal gebelik. tüplerinden operasyon geçiren arkadaşlarım aldırdınız mı bağlattınız mı?
sol tüpümde genişleme ve sıvı gözüküyor. gittiğim birçok doktor sıkıntı yok dedi fakat 2 yıldır bebek yok. sadece bir doçent doktor laporoskopi istemişti. siz nasıl bir yol izlediniz neler yaptınız? aynı durumda olduğumuzdan bana önerilerinizi bildirirseniz çok sevinirim..