tuplerdeki sivi birikimi ve Tüp bebek

hxuxzxuxn-83

olgun
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
82
2
286
41
İstanbul
tuplerdeki sivi birikimi hidrosalping olup, tüp bebek yaptırmayı düşünen ya da yaptırıp hamile kalan varsa bu konu ile ilgili bilgi verebilirse çok sevinirim benim sol tüpümde hidrosalping var ve tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum doktorum ameliyat olursam tüp bebek de şansımın %55-60 olmadan yaptırırsam %30 olduğunu söyledi kararı bize bıraktı…

Bence hemen laporoskopiyaptir.Ben korktumyaptirmadim.5 nagatif mikrom oldu.Keske basta senin gibi teshis kondugunda yaptirsaydim.Negatif sonuc aldikca acaba bu yuzden miolmadi diyorsun.Negatfi denemelerden sonra tum dr.lar bir laporoskopi yapalim diyorlar.Bu yuzden once kesinlikle yaptir ve yoluna oyle devam et derim ben

hülya teşekkür ederim sen ameliyat oldun mu ben bir kere çikolata kistinden ameliyat olmuştum ondan sonra sol tüpüm kapandı ben oyüzden korkuyorum

merhaba hüzün.ben de 2005 te çikolata kistinden açık ameliyat oldum.tüplerim tıkalı çıktı ameliyattan sonra.iki kez tüp denedim.ikiside tuttu ancak kanama ile düştü.kese düzgün gelişemedi.kalp atışını duyamadık.meğer tüplerimde sıvı varmış.ondan önce genetik incelememizi yaptırdık.genetikte genel olarak sorun çıkmadı.tüplerdeki sıvı rahme aktığından embriyoyu öldürüyormuç.yaklaşık 2 ay önce laparoskopi ile tüplerimi bağlattım.3.de bakalım ne olacak.mayıs sonunda aksilik olmazsa başlamayı düşünüyorum.bence bağlattır nasılsa normal yoldan hamile kalamıcaksın.hiç olmazsa tüp bebek için verdiğin emekler belki boşa gitmez.

niko aslında olmak bana da mantıklı geliyo ama benim sağ tüpümde bir prolem yok sadece solda ve ameliyattan sonra oldu oyüzden kafam karışık

daha önce tüp bebek denemediysen birkez dene istersen benim iki denemem oldu o yüzden belkide kolay karar verdim.

merhaba canım;benimde sol tüpümde tıkanıklık vardı, önce o tıkanıklığı açmak için ameliyat oldum daha sonra açamadılar ikinci ameliyatla sol tüpüm alındı, doktorum bunu yapmasındaki amacı içeride sıvı birikintisi yaptığı ve bununda gebeliği engellediği için yaptık dedi,ben daha sonra sol tüpüm alındıktan sonra tüp bebek denedim ve şu anda 6 haftalık hamileyim inşallah hayırlısı ile sonuda gelir, bence biran önce yaptır çünkü bunun tüp bebek şansını arttırdığı söyleniyor hayırlısı ile inşallah sende hamile kalırsın

Niko doktor umda bana senin dediğini söyledi hiç tüp bebeği denemediğim için istersen şansını dene dedi.hakkımızda hayırlısı ama çok zor kararlar
özlemcim ne güzel allah tamamınaerdirsin :) sana bi kaç soru sorabilirmiyim ameliyat zormuydu?ameliyatdan nekadar süre sonra tüp bebek denedin? bir tüp alındıktan sonra tek tüple hamile kalına bilinıyo mu?teşekkürlera.s.

hüzün-83 canım eger tüpler tıkalı fonksiyonları işlemiyorsa ve kendiliginden hamile kalman olanaksız sa tüp bebeğin tüplerin olup olmamasıyla ilgisi yok alınsada ikisi tüp bebek yapılabiliyor benim de tüplerim tıkalıydı sol tüpüm yapışık oldugfu icin acılmadı sag tüpüm acıldı ama tüp bebek denedim negatif sonuc aldım bazen tıbbın bile acıklayamadı durumlar var sanırım hakkımızda hayırlısı canım

canım bende 2 gun önce ılaclarımı alıp 3 deneme ıcın gıttım sol tupumde hıdrosalping ve endometrıoma cıktı dr um denesek bıle tuptekı bu sıvının rahım ıcıne akıp embrıyolara zarar verebılecegını soyledı yanı basarılı olsak bıle devamı ıcın olumsuz olur dedı 28 nısanda laparoskopıyle alınacak bence sende sıvıyı aldırmadan deneme derım karar senın

Ben laporoskopi oldum canim.Lutfen once ameliyatini ol, ya tutarsa deme.Cunku maddi manevi mikro denemeleri kolay olmuyor, gerek yok diyen tum dr.lar olmayinca hepsi sonunda bi bakalim diyecekler.Korkulacak gibi degil ki benim damara denk gelmisler cok morarmama ragmen.Ehil birine yaptir.Mesela ben yaptrimadan oncebir kez daha hsg cekelim belki acilmistir dedim unuversitede bir dr.a.oda bana hsg yi hic hafife alma cekilen her rahim filminde rahmin patlama riskide var.Ben sana lapo..da yapmam hsg de cekmem bi daha dedi.Bende 6. denememi yapacak kisiye lapo.mu yaptirdim.Oda ehil biri ama tek sikayetim dikisim 2 taneydi ama cok mordum.inan bir ayda morlugumgecti. hic duymadim benim gibi moraran..)Sende mikronu kim yapacaksa ona yaptir laponu.

hülyacım sağol galiba ameliyat olucam:uhm: ama mikromu kime yaptıracağım konusu tam belli değil onun için araştırma yaparken ameliyat olayı çıktı.sen nezaman tüp bebek yaptırıcan ameliyattan hemen sonra olabiliyo mu?

hüzün cnm sıvı varsa sakın tüplerini aldırmadan tüp bebek deneme tutmazzzz cok arkadasım var
hidrosalping kesin olduguna eminse doktorun hiç düşünmeden tüpünü aldır
o sıvı varken boşuna denemiş olursun baan özelden yaz istersen istanbuldaysan sana birini tavsiye edebilirim sevgiler

benim doktorumda vajinal ulturasonda göstermişti bana.tıpki bir akarsu gibi rahme doğru akan bir sıvı görmüştüm.ağrı derken nasıl bir ağrı bahsettiğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…