- Konu Sahibi hxuxzxuxn-83
niko senin nezaman bakmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım;benimde sol tüpümde tıkanıklık vardı, önce o tıkanıklığı açmak için ameliyat oldum daha sonra açamadılar ikinci ameliyatla sol tüpüm alındı, doktorum bunu yapmasındaki amacı içeride sıvı birikintisi yaptığı ve bununda gebeliği engellediği için yaptık dedi,ben daha sonra sol tüpüm alındıktan sonra tüp bebek denedim ve şu anda 6 haftalık hamileyim inşallah hayırlısı ile sonuda gelir, bence biran önce yaptır çünkü bunun tüp bebek şansını arttırdığı söyleniyor hayırlısı ile inşallah sende hamile kalırsın
lakoroskopi ameliyatı zormu
lütfen yazın .sol tüpte hidrasalpinks var 2 tüp bebek denedim başarısız.
sonra öğrendim olduğunu
kızlar hidrosalpenkin ücreti ne kadar kaça yapıyolar bu tüp çıkarma işini acababenimde bir tüpümde var dı
kızlar hidrosalpenkin ücreti ne kadar kaça yapıyolar bu tüp çıkarma işini acababenimde bir tüpümde var dı
merhaba peki bu ameliyatta hemen ayaga kalkıyormusun zormu.benimde sol tüptede
lakoroskopi ameliyatı zormu
lütfen yazın .sol tüpte hidrasalpinks var 2 tüp bebek denedim başarısız.
sonra öğrendim olduğunu
sag ol canim sanada gecmis olsun sen ne zaman olacaksin
off bilmiyorumki dr ne diycek bakalım:uhm:
gobekten giriyorlar gobegin biraz asasindan da bir delik yada iki delik aciliyor cok kolay bir operasyon dikis yok kesik yok yani bol sans canimlapo yu nasıl yapıyo?nerden?
tuplerdeki sivi birikimi hidrosalping olup, tüp bebek yaptırmayı düşünen ya da yaptırıp hamile kalan varsa bu konu ile ilgili bilgi verebilirse çok sevinirim benim sol tüpümde hidrosalping var ve tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum doktorum ameliyat olursam tüp bebek de şansımın %55-60 olmadan yaptırırsam %30 olduğunu söyledi kararı bize bıraktı…