Tüpleri bağlatmak günah mı ?

Panikli anne

"Amma velakin,her şey nasip.."
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2021
745
996
53
30
3.üye gebelim bunu doğurup tüpleri bağlatmak istiyorum başka düşünmüyoruz günah yada caiz değil diyenler başımın etini yemeğe başladı öyle miymiş bu benim kendi tercihim buna mı karışıyorlar 🤔

3.üye gebelim bunu doğurup tüpleri bağlatmak istiyorum başka düşünmüyoruz günah yada caiz değil diyenler başımın etini yemeğe başladı öyle miymiş bu benim kendi tercihim buna mı karışıyorlar 🤔
Eğer sizin için günah ya da caiz değil ise niye başkalarına söylüyorsunuz ki kimseye söylemeden açıklama yapmadan bağlatın gitsin.
Hee benim için dini değerler önemli derseniz buna mı karışıyorlar diyemezsiniz çünkü ne kadar kabul etmeseniz de bende caiz olmadığını duydum .

Eğer sizin için günah ya da caiz değil ise niye başkalarına söylüyorsunuz ki kimseye söylemeden açıklama yapmadan bağlatın gitsin.
Hee benim için dini değerler önemli derseniz buna mı karışıyorlar diyemezsiniz çünkü ne kadar kabul etmeseniz de bende caiz olmadığını duydum .
Peki neden caiz değil bide bu konuda bana boş baskı yapmalarına dayanamıyorum mental olarak başka çocuk kaldıramam benim sağlığım için bu en iyisi değil mi

Eğer sağlık sorunu yoksa tüpleri bağlatmak caiz değildir
Fiziksel olaraktan ziyade psikolojik olarak sağlığım çok iyi değil daha fazlasını kaldıramam ben eşime de asla güvenmiyorum açıkçası zaten ona güvendiğim için şuan hamileyim!!

Her söylediğinde karşı tarafa yorum yapma hakkı vermiş oluyorsun. Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok. Gerçekten dini değerleri bu kadar önemsiyorsan caiz olmadığını söylüyorlar yani bu neden böyle diye sorgulamak .. neyse sustum

9 ay Gebeligi yasayacak, dogururken canindan can cikartacak, gecelerce uykusuz kalip emzirecek, kendi vucudundan fedakarlik edip o bebegi besleyecek, ömrü boyunca hayatı o cocuga endekslenecek, bu arada diger cocuklarinda yum ihtiyaclarini karsiyacak olan kimse o karar verir dogurup dogurmamaya. Caiz mi degilmiden once Yetemeyeceginize eminseniz Hayattaki cocuklarinizin kul hakkina girmeyin. Hicbir cocuk depresif, yıpranmış, hasta anneyi haketmez.

Sen niye tüplerinin durumunu anlatıyorsun ki etrafa? Senin üreme sisteminin derdine mi düştüler?

Sezeryan doğumda tüplerimi baglattim 2 ay önce. Ve olması gerektiği gibi bunu sadece kocam biliyor🤷🏻‍♀️
anlattığınız kişilerin bu denli özelini siz de biliyor musunuz ? Yani hap mi kullaniyorlar kondom mu gelip anlatıyorlar mi size ?

Back
X