- 8 Temmuz 2021
- 746
- 996
- 53
- 30
- Konu Sahibi Panikli anne
3.üye gebelim bunu doğurup tüpleri bağlatmak istiyorum başka düşünmüyoruz günah yada caiz değil diyenler başımın etini yemeğe başladı öyle miymiş bu benim kendi tercihim buna mı karışıyorlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer sizin için günah ya da caiz değil ise niye başkalarına söylüyorsunuz ki kimseye söylemeden açıklama yapmadan bağlatın gitsin.3.üye gebelim bunu doğurup tüpleri bağlatmak istiyorum başka düşünmüyoruz günah yada caiz değil diyenler başımın etini yemeğe başladı öyle miymiş bu benim kendi tercihim buna mı karışıyorlar![]()
Peki neden caiz değil bide bu konuda bana boş baskı yapmalarına dayanamıyorum mental olarak başka çocuk kaldıramam benim sağlığım için bu en iyisi değil miEğer sizin için günah ya da caiz değil ise niye başkalarına söylüyorsunuz ki kimseye söylemeden açıklama yapmadan bağlatın gitsin.
Hee benim için dini değerler önemli derseniz buna mı karışıyorlar diyemezsiniz çünkü ne kadar kabul etmeseniz de bende caiz olmadığını duydum .
Fiziksel olaraktan ziyade psikolojik olarak sağlığım çok iyi değil daha fazlasını kaldıramam ben eşime de asla güvenmiyorum açıkçası zaten ona güvendiğim için şuan hamileyim!!Eğer sağlık sorunu yoksa tüpleri bağlatmak caiz değildir
Dini konulara girersek çıkamayız yorumlarım bana kalsın sonra burada ceza yemek istemem .Peki neden caiz değil bide bu konuda bana boş baskı yapmalarına dayanamıyorum mental olarak başka çocuk kaldıramam benim sağlığım için bu en iyisi değil mi
Özelden yazabilirsiniz her ağızdan bir ses çıkıyor artık psikolojim bozulduDini konulara girersek çıkamayız yorumlarım bana kalsın sonra burada ceza yemek istemem .
Tam ben yazacaktım vallahiSen niye üreme sistemini millete anlatiyorsun ki? Tamam vazgectim de sonra baglat.