• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpleri kapalı olupta hamile kalabilenler ne olur yardım :(

hemşom ben düşünmedim afyond özel kırmızı has. ameliyat ölmuştum ilk şimdi eskişehir devlette kezban hanım var o baktı raporlarıma ameliyat edelim dedi hayırlısı kapalıysa zaten kaybetcek bişeyim yok sen ne durumdasın
Hımmm anladım canım inşallah acılır fazla kendını oynatmasan daha ıyı aslındao_OBenimde donmuş transferım oldu gectiğimiz pazartesi günü bekliyorum artık test gününü ama cok umutsuzum yaa donmuş embriyom 8 hücreli 1. Sınıftı cözme işlemi transfere hazırlarken 2 hücresi ölmüş 6 hücre kalmış 2. Sınıf emrıyo dedi doktor oyuzden umutsuzum beklerkende bol bol dua edıyorum yusuf suresı varmış evlat sahıbı olmak ısteyenler 7 gün okuması gerekıyormuş ona başladım canm sendende dua beklıyorum :cry:

canım hemşom rabbim yar ve yardımcın olsun Allah ol dediyse olur üzülme o değilmi ki minicik karıncanın bedenine kalp yerleştiren umudunu kesme hep duamdasın

canım hemşom rabbim yar ve yardımcın olsun Allah ol dediyse olur üzülme o değilmi ki minicik karıncanın bedenine kalp yerleştiren umudunu kesme hep duamdasın
Amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun cok zor hayat sınavlarından gecıyoruz inşallah rabbim yüzümüzü güldürür

Hayir canim herseyim normal sadece 4 senedir gebelik olusmadi zaten bunun belirtisi yokmus bi hastalik yada ameliyat gecirmedim sanirim dogustan bilmiyorm ama bu ameliyatla cokk hamis kalan var insallh bizde onlardan oluruz yarin durumu yazarim 8 30 da giricem ameliyata dua edin lutfen acilsin ya :KK43: doktorum iyi galiba ama yarin gorucez

Canim nasilsin ameliyatin nasil gecti.. cok gecmis olsun

evet bende merak ettim ameliyat nasıl geçti S Sevecennn123
Kizlar tesekkur ederim tuplerde yapisiklilik varmis sol acildi ama sag acilmadi cok sancim ve sag omuz agrim var bugunde kanamam basladi bugun daha cok bide kanamam doktoru ariycam bugun :(( direk tup bebek yaptirsaydim diyorum kizlar keske ondada ayni aciyi cekicem eger tek tuple gebe kalamazsam

bence yaşın gençse tüp bebek yaptırma hemen bekle biraz geçmiş olsun o ağrılar normal kanamanda normal

Canim oncelikle cok gecmis olsun.. bak kurtuldun .. tek tuple hamile kalirsin canim kalan cok var.. ya benim anlamadigim bu tuplerde yapidiklik oluyo madem peki yumurtladigimizda yumurta ordan nasil gecip de rahme gelebiliyo hamile kalmasakda her ay bu dongu oluyo sonucta

Canim oncelikle cok gecmis olsun.. bak kurtuldun .. tek tuple hamile kalirsin canim kalan cok var.. ya benim anlamadigim bu tuplerde yapidiklik oluyo madem peki yumurtladigimizda yumurta ordan nasil gecip de rahme gelebiliyo hamile kalmasakda her ay bu dongu oluyo sonucta
Canim hic bilmiyorum bugun biraz arastirma yaptiktan sonra sukretmem gerektigini anladim cogu kisinin hic acilmamis insallh kalirim yumurtlaman gayet normal dedi muayenede onumuzdeki ay catlatma iynesi yapicak galiba adetin 3 gunu gel dedi ama bu kanama varken duzenli adet olabilirmiyim bilmiyorm

Ya kuzum ben cumartesi oldum ama kananam bugun cogaldı normalmi yoksa gidiyimmi doktora
Canım geçmiş olsun bende çarşamba oldum iki gün kanamam olmadı cuma başladı hala devam ediyo dr uma sordum olabilir normal dedi aşırı kanama ve sancın olursa gel dedi

Canım geçmiş olsun bende çarşamba oldum iki gün kanamam olmadı cuma başladı hala devam ediyo dr uma sordum olabilir normal dedi aşırı kanama ve sancın olursa gel dedi
Canım sanada cok gecmiş olsn bnde bugun gittim bandajı cıkardılar iki dikiş varmış. Kendi düşer dedi kanamam bugun durdu suan beyaz akıntı geliyo asırı derecede senin tüplerindemi sorun vardı neden oldun ameliyat

Sol tüpümde hidrosalpenks sol yumurtalıkta çikolata kistim vardı canım allah şifa versin hepimize bende yarın kontrole gidicem inş
Canım sanada cok gecmiş olsn bnde bugun gittim bandajı cıkardılar iki dikiş varmış. Kendi düşer dedi kanamam bugun durdu suan beyaz akıntı geliyo asırı derecede senin tüplerindemi sorun vardı neden oldun ameliyat

Evet cnm ameliyattan sonra 4. Ayım da kendiliğinden hamile kaldım elh :KK37: Ben bu ay adacayi yağı kullandım tatlım bide yumurtlama günlerini takip ettim ondan midir bilmem ama tuttu elh :D
CNM TEBRIK EDERIM BEN 9 AYLIK EVLIYIM DOKTOR BANA DA RAHIM FILMI DEDI COK KORKUORUM CEKTIRMELIMIYIM SENCE

CNM TEBRIK EDERIM BEN 9 AYLIK EVLIYIM DOKTOR BANA DA RAHIM FILMI DEDI COK KORKUORUM CEKTIRMELIMIYIM SENCE
sagol cnm .. darısı basına inş :KK36: kesinlkle çekil derim ben cok önemli cnkü tüpler hem hsg den sonra hamile kalanlarıda duyuyoruz .. hem senin doktorun erken davranmış ne güzel ben tam 1 sene dolunca cektrdm keşke aha önce cektrseymişim ama kısmet tabi ..

sagol cnm .. darısı basına inş :KK36: kesinlkle çekil derim ben cok önemli cnkü tüpler hem hsg den sonra hamile kalanlarıda duyuyoruz .. hem senin doktorun erken davranmış ne güzel ben tam 1 sene dolunca cektrdm keşke aha önce cektrseymişim ama kısmet tabi ..
Canm cok gecmiş olsn bnde cumartesi laporoskopi oldum sol tupum acıldı sadece ama sol tarafımda bi batma ve kızarıklık var sende ameliyattan sonra böyle seyler olmusmuydu bnm dikişimde acık 1 dikş varmış ama acık gibi duruyo

Back
X