tüpleri kapalı olupta hamile kalabilenler ne olur yardım :(

Canm cok gecmiş olsn bnde cumartesi laporoskopi oldum sol tupum acıldı sadece ama sol tarafımda bi batma ve kızarıklık var sende ameliyattan sonra böyle seyler olmusmuydu bnm dikişimde acık 1 dikş varmış ama acık gibi duruyo
cok sevndm cnm benmde sol tüpüm acık :anneadayı: yoo ben blmyrm cnm neden acık dikiş varmış ki :110: ebet cnm o tüpün açıldı ya sol tarafnda batma olması normaldr ama kızarıklığı anlamadm .. buarada geçmiş olsun :KK19:

cok sevndm cnm benmde sol tüpüm acık :anneadayı: yoo ben blmyrm cnm neden acık dikiş varmış ki :110: ebet cnm o tüpün açıldı ya sol tarafnda batma olması normaldr ama kızarıklığı anlamadm .. buarada geçmiş olsun :KK19:
Aaa. Tek tüpllemi hamile kaldın cnm yaa ben cok üzüldüm diğeri acılmadı diye ama bak tek tüplede hamile kalınıyomus yani senin sag tupüün önceden acıkmıydı onuda bilmiyorum ama kendimce bi umut arıyorm :)

Aaa. Tek tüpllemi hamile kaldın cnm yaa ben cok üzüldüm diğeri acılmadı diye ama bak tek tüplede hamile kalınıyomus yani senin sag tupüün önceden acıkmıydı onuda bilmiyorum ama kendimce bi umut arıyorm :)
gayet tabi kalabilirsin cnm .. tabi herseyden önce RABBİmin izniyle .. şükret hatta birinin açıldığına hic acılmayadabilirdi .. yok cnm benm ikiside tıkalıydı biri açıldı onunlada hamile kaldım elh :KK36: ki bizde hızlı hareketli sıkıntısıda vardı rrabbim isteynce oluyo işte .. sende umudunu yitirme ... doktor sana süre verdi mi ?

gayet tabi kalabilirsin cnm .. tabi herseyden önce RABBİmin izniyle .. şükret hatta birinin açıldığına hic acılmayadabilirdi .. yok cnm benm ikiside tıkalıydı biri açıldı onunlada hamile kaldım elh :KK36: ki bizde hızlı hareketli sıkıntısıda vardı rrabbim isteynce oluyo işte .. sende umudunu yitirme ... doktor sana süre verdi mi ?
Canım sen nerde oldun Ameliyatı istanbuldamısın ayy umut olddun bana saol insallh bnmde tüm cocuk isteyenlerin yüzü güler tez zamanda o sorun bizdede var sperm sayısı yuksek ama hareketsiLik varmıs adetin 3 günü cagırdı yumurta catlatma yapıcakmıs galiba seni cagrmıslarmıydı

Canım sen nerde oldun Ameliyatı istanbuldamısın ayy umut olddun bana saol insallh bnmde tüm cocuk isteyenlerin yüzü güler tez zamanda o sorun bizdede var sperm sayısı yuksek ama hareketsiLik varmıs adetin 3 günü cagırdı yumurta catlatma yapıcakmıs galiba seni cagrmıslarmıydı
Ben antep te oldum cnm .. inşallah cnm bol bol dua et ! Siz yine eşinize bol bol keçiboynuzu icirin umarım faydasını görürsünüz . Hayır beni cagrmamislardi ama hataydan gitmiştik biz ondan belkide ..

Benim bi arkadasda ...klomon ve iğneyle volmuyodu...filmde tupleri kapali çıkmış tekyol tip demisbdr...o ay maydanoz sut buhari yapmis ve sogan kuru icmis hemen ilk ay hamile kaldı. ..neyse sonra dustu...bi yila yakin yine olmadi tekrar rajim filmi cekti dr...bu sefer her ikiside acik cikti...ve o ay yine hamile simdidort aylik hamile. ...

Benim bi arkadasda ...klomon ve iğneyle volmuyodu...filmde tupleri kapali çıkmış tekyol tip demisbdr...o ay maydanoz sut buhari yapmis ve sogan kuru icmis hemen ilk ay hamile kaldı. ..neyse sonra dustu...bi yila yakin yine olmadi tekrar rajim filmi cekti dr...bu sefer her ikiside acik cikti...ve o ay yine hamile simdidort aylik hamile. ...
Gunaydin canim nasil yapmis maydonz sut buharini bi bilgn vRmi

y
sagol cnm .. darısı basına inş :KK36: kesinlkle çekil derim ben cok önemli cnkü tüpler hem hsg den sonra hamile kalanlarıda duyuyoruz .. hem senin doktorun erken davranmış ne güzel ben tam 1 sene dolunca cektrdm keşke aha önce cektrseymişim ama kısmet tabi ..[/QUOya annemler fılan erken nır cektırıosun dıorda ben beklemek ıstemıorm :( saol cnm rahatlattın beni

maydanoz sut buharı nasıl oluor

dış gebelik,karın ve kasıkla ilgili ameliyatlar, ve ağır iltihaplanma ben düşük yapmıştım yıllar önce sanırım ondan tıkanmıştır bişey söylemedi dr ama seni korkutmak gibi olmasın sende olmayabilir yemin ederim rahim filmi çekilirken öyle sancım oldu ki ölmek istedim akşama eve geldik sancıdan duramadım eşime yalvardım ambulans geldi acile götürdü beni ayağa bile kalkamıyordum ilçede oturuyorum ile sevk ettilker akşama kadar ancak kendime geldim dr tıkalı olduğu için ve ağrı kesici yapılmadığı için o hale geldiğimi söyledi allah yardımcın olsun ben 12 ocakta eskişehir devlet hastanesinde tekrar ameliyat olcam umarım tek tüpüm bari açılır allah yar ve yardımcın olsun

canım merhaba. ben de hsg çekildim ve tüplerimin ikisi de kapalı çıktı.özellikle de sol da hiç geçiş gözlenmedi. ben de çok ağrı sancı yaşadım hem çekilirken hem sonrasında.dört kere verdi bana ilacı her seferinde basıncı arttırarak.çünkü basınçla açılabilirmiş.ama açılmadı. kanam oldu üç gün. sana sormak istediğim bişey var: bugün 5 gün oldu hsg çekileli ve benim hala sancım var. araya tatil girdiği için doktora da gidemedim. ve çok korkuyorum neden böyle sancılanıyorum? sende de olmuş muydu? böyle adet olacak gibiyim. cevaplarsan çok sevinirim

arkadaslar dün rahim filmi çekildm ne yazık ki tüplermin kapalı oldgunu ögrendm ve yıkıldm :KK43: smdyse önümde iki secenek var ya laparoskopi olcm yada dire tür bebek .. siz olsanz hangisini yapardnz :2:
Arkadaşım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini. Sana sormak istediğim ne gibi bir yol izlediğin. Benim de her ik tüpüm hydrosalpenksli, ağır tıkalı olduğunu öğrendim. Allahıma dua ediyorum düzlüğe çıkarsın kucağıma bebeğimi alayım diye. Senin de tıkalıymış tüplerin nasıl bir yol izledin?

Evet cnm iki tüp ümde tıkalıydı :KK43: laparoskopi yle sol tüp ümu actirabildik sadece ama şükürler olsun o hamile kalmama yetti :KK36: yasin kaç bilmiyorum ama benim yaşım daha küçük olduğu için ben önce ameliyatı tercih ettim yoksa banada birçok doktor direk tüp bebeği önerdi ama ben istemedim .. hatta esimde ısrar etti yapalım die bnde Hayır dedm doğal yolla kalmak istydm Rabbime şükürler olsun ki kaldım darısı size inş :KK6::KK36: bana kalırsa sizinde yaşınız musaitse önce bi ameliyatı deneyin derim bişey kaybetmezsiniz :KK66: ben ameliyatimi antep novafertil tüp bebek merkezinde yaptrdim Ruşen atmaca ydi doktorumun adı çok ii bi beyefendi ydi saolsun yogun oldukları için pek ilgilenmedi açıkçası ama dalında çok ii bi doktor .. Rabbim hakkında hayrlisini versin cnm ..
Bu mesajını görmemiştim canım açıklamışsın aşamalarını, maalesef benim yaşım 36 ameliyat la aldırmak mı yokse bir tüp bebek denemesimi ona karar vermeliyim...

Arkadaşım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini. Sana sormak istediğim ne gibi bir yol izlediğin. Benim de her ik tüpüm hydrosalpenksli, ağır tıkalı olduğunu öğrendim. Allahıma dua ediyorum düzlüğe çıkarsın kucağıma bebeğimi alayım diye. Senin de tıkalıymış tüplerin nasıl bir yol izledin?
Saol cnm allah razı olsun .. ben direk ameliyat oldum cnm sonra 6 ay bekle dedi doktorum bana hiçbişey yapma dedi yani biz dayanamadik bi defa çatlatma ığnesi denedik tutmadı ondan 1 ay sonra tuttu ama şükürler olsun :anneadayı::KK36: bide ağır tıkalı diyorsunuz ya o hsg de açılmadı mi ?

Saol cnm allah razı olsun .. ben direk ameliyat oldum cnm sonra 6 ay bekle dedi doktorum bana hiçbişey yapma dedi yani biz dayanamadik bi defa çatlatma ığnesi denedik tutmadı ondan 1 ay sonra tuttu ama şükürler olsun :anneadayı::KK36: bide ağır tıkalı diyorsunuz ya o hsg de açılmadı mi ?
Hsg 1sene önce yaptırdığımda neredeyse tıkanıklık yoktu, doktor iyi bu dedi..aradan bir sene geçti, tüpler inanılmaz tıkanmışşş :((

Hsg 1sene önce yaptırdığımda neredeyse tıkanıklık yoktu, doktor iyi bu dedi..aradan bir sene geçti, tüpler inanılmaz tıkanmışşş :KK43:(
Aaa :( adına üzüldüm cnm .. ama hayırlısı en azından tüp bebek şansınız varmış bunada şükür .. dualarim sizinle Rabbim yar ve yardımcınız olsun ..

Aaa :KK43: adına üzüldüm cnm .. ama hayırlısı en azından tüp bebek şansınız varmış bunada şükür .. dualarim sizinle Rabbim yar ve yardımcınız olsun ..
Evet canım buna da şükür ya Rabbim.. Allah ım izin verirse olur.. Eksik olma arkadaşım, sağolasın.

Kızlar bişey sorcam rahim filmimde sol tüpümde şişlik çıktı dr um sıvı biriktiğini bu sıvının rahme akıp embriyoyu zehirleyebildiği iöin gebe kalmadığımı söyledi laparoskopi olucam inş.benim durumumu yaşayan varmı dr laparoskopi ile cerrahi müdahale gerekirse blokaj dedi kapatacaz duruma göre sol tüpü dedi nasıl bi işlem uygulancak tam anlayamadım kapalı tüp ilaçla açılmaya çalışıyo onu biliyorum ama şişmiş ve sıvı olan bi tüpe nasıl bir müdahale edilir
Merhaba iyi günler yazınızın üzerinden çok zaman geçmiş bende şu an sizin bu yazdığınızla aynı durumdayım ve moralim fazlasıyla bozuk acaba bu süreçte neler yaşadınız ve şu an ne durumdasınız çocuğunuz oldumu laparoskopiden sonra bilgi verirseniz cook sevinirim. Belki bizlere de birer umut olursunuz..

Merhaba iyi günler yazınızın üzerinden çok zaman geçmiş bende şu an sizin bu yazdığınızla aynı durumdayım ve moralim fazlasıyla bozuk acaba bu süreçte neler yaşadınız ve şu an ne durumdasınız çocuğunuz oldumu laparoskopiden sonra bilgi verirseniz cook sevinirim. Belki bizlere de birer umut olursunuz..
Canim benimde hsg de sivi ilerlemisti ama zor ilerlemisti.sol tupte olmasi gerekenden az ilerledi laparoskopi yaptrcaktim.amlyt icin gerekli tahlilelri flnda yaptrdim ramazani bekliyrdum.5 temmuzdu randevumz.o surecte bursada bi kadin duydum rahim gobek fln toplayan.ona gittim.hem rahmimi topladi agir kaldrsigin icin dönmus ondan tikali gozukuyrdr dedi.hemde bi cay verdi tupleri herseyi temizliycek dedi.2. Ay hamile kalirsin dedi.ilk aydan kaldim 2 yi bile beklemedi :) cok sukur.ameliyt oncesi birwz bu tarz seyleri dene derim.bana tuplerini alabilirz tek sansin tup bebek olyr demisti dr lar.

Back
X