- Konu Sahibi durudenizderya
-
bu gün rahim filmi çekildi iki tüpte tıkalı bundan sonra nasıl bir yol izlenecek hiç bilmiyorum,benimle aynı kaderi paylaşanlar varmı:2:
ben varım..
siz yazalı baya olmuş. noldu naptınız nasıl bir yol izlediniz. bende dün öğrendim tüplerimin ikisininde tıkalı olduğunu. çok mutsuzum. sizde bu buharları denediniz mi
deryasu88 ben bu akşam sütün içine maydonoz koyulan kürü uyguladım. bir umut dedim yapıyorum. benim iki tüpümde kapalı. 3 yıl önce bir düşük yaptım.eşimin morfoloji sorunu var sanırım onla alakalı bi düşüktü çünkü kese falan oluşmadı.kendi kendine düştü.bu tüplerimde o zamn tıkandı heralde. 2 yıldır da çocuk istiyorum ama olmuyor. bütün değerlerim normaldi.aşılama düşünmeye başlamıştım. önce film dedi doktor.korktuğum için anestezili çekildim.ve tüplerim tıkalı çıktı.anestezi almamış olsaydım güvenmezdim bu sonuca ama şuan kabullendim.ameliyat düşünmüyorum açıkcası.çünkü bir garantisi yok. bakalım bu küre inancım baya yüksek. tüp bebek için kendime 4-5 ay verdim o zamna kadar denicem bakalım. Rabbim büyük ol der olur inşallah.[
hakkımızda hayırlısı inş. kürün nasıl yapıldığı hakkında bilgin var mı?
deryasu88 ben bu akşam sütün içine maydonoz koyulan kürü uyguladım. bir umut dedim yapıyorum. benim iki tüpümde kapalı. 3 yıl önce bir düşük yaptım.eşimin morfoloji sorunu var sanırım onla alakalı bi düşüktü çünkü kese falan oluşmadı.kendi kendine düştü.bu tüplerimde o zamn tıkandı heralde. 2 yıldır da çocuk istiyorum ama olmuyor. bütün değerlerim normaldi.aşılama düşünmeye başlamıştım. önce film dedi doktor.korktuğum için anestezili çekildim.ve tüplerim tıkalı çıktı.anestezi almamış olsaydım güvenmezdim bu sonuca ama şuan kabullendim.ameliyat düşünmüyorum açıkcası.çünkü bir garantisi yok. bakalım bu küre inancım baya yüksek. tüp bebek için kendime 4-5 ay verdim o zamna kadar denicem bakalım. Rabbim büyük ol der olur inşallah.
iki buçuk senelik evliyim iki kez düşük yaptım üçüncüsü dış gebelik oldu tüpüm patladğı için ameliyatla alındı bi kaç ay sonrada rahim filmi çekindm diğeride kapalı çıktı anestezisiz çekinmiştim sızıntıyla geçiş var yazıyodu bide polip falan olabilir yazıyodu histeroskopi oldum tertemiz çıktı rahim myom falan yokmş yani ama tüplerimi göremedi perşembe yine randevum var o zaman sanırım karar vercek ameliyat edip etmiceğine sennkide iltihapdan kapanmştır bi deneseydin belki açılırdı zor bi ameliyat değil gerçi sorun erkekte olunca tüp bebek genelde tutuyomş sen kaç yıllık evliydin çok zormş bu acı bebek için deliriyorm amaolmuyo hamile haberi duymakdan bıktım artık
deryasu88 ben bu akşam sütün içine maydonoz koyulan kürü uyguladım. bir umut dedim yapıyorum. benim iki tüpümde kapalı. 3 yıl önce bir düşük yaptım.eşimin morfoloji sorunu var sanırım onla alakalı bi düşüktü çünkü kese falan oluşmadı.kendi kendine düştü.bu tüplerimde o zamn tıkandı heralde. 2 yıldır da çocuk istiyorum ama olmuyor. bütün değerlerim normaldi.aşılama düşünmeye başlamıştım. önce film dedi doktor.korktuğum için anestezili çekildim.ve tüplerim tıkalı çıktı.anestezi almamış olsaydım güvenmezdim bu sonuca ama şuan kabullendim.ameliyat düşünmüyorum açıkcası.çünkü bir garantisi yok. bakalım bu küre inancım baya yüksek. tüp bebek için kendime 4-5 ay verdim o zamna kadar denicem bakalım. Rabbim büyük ol der olur inşallah.[
hakkımızda hayırlısı inş. kürün nasıl yapıldığı hakkında bilgin var mı?
1 kilo sütün içine bir demet maydonozu koyup kaynatıp buharına çömeliyosun. istersen buhar azalınca ısıtıp tekrarlayabilirsin. zamanı ise herkes adetin 5. günü yazmış ama bana çok mantıklı gelmedi. ben adet bitiminde yapılması ve hatta yumurtlama döneminde yapılmasını daha doğru buldum tabi sende bi araştır canım. 3 gün günde 3 defa yazana var günde bir diyen de var ben iki kere yapıyorum bir 3-4 gün yapacam. yumurtlamada da yapacam. bilgim bu kadar canım.
1 kilo sütün içine bir demet maydonozu koyup kaynatıp buharına çömeliyosun. istersen buhar azalınca ısıtıp tekrarlayabilirsin. zamanı ise herkes adetin 5. günü yazmış ama bana çok mantıklı gelmedi. ben adet bitiminde yapılması ve hatta yumurtlama döneminde yapılmasını daha doğru buldum tabi sende bi araştır canım. 3 gün günde 3 defa yazana var günde bir diyen de var ben iki kere yapıyorum bir 3-4 gün yapacam. yumurtlamada da yapacam. bilgim bu kadar canım.
bende adaçayı yağını aldım alttan koyunca açıyo iltihabı söküyo diye yazmş kızlar birazda bal çörek otu polen tarçın karışımı yaptım maydonozu bende yapayım bari bi dahaki ay nasip bakalım ne olcak halimiz kocan sen üzülme diye saklamştır hiç nazar değdirirsin diye korkar mı belliki anlayışlı bir eşin var zaten tam tersini düşünüyorsan boşaneminim seni düşünmüştür canm maydonozu yapınca iltihap geliyomu leke falan
ben 4.5 senelik evliyim ama 2 senedir istiyorum çocuğu. hemdee çok zormuş canım ya. görücem hamile kaldığı zaman benden sakladılar eşim üzülmeyeyim die söylemediğini söylüyor ama bilemiyorum kıskanırım da bebeğe nazar değer die mi korktular bilmiorum hiç.bende araştırma hastanesinden randevu alabilirsem bi gidip görüşcem bakalım. ameliyat da olabilirm belki. hiç bilemiyorum şuan kürlerle yakılarla bi tedavi başladım kendime. 2 ay beklemedeyim sanırım. eşimde proxeed die bi vitamin kullanıyo. baya komplike haldeyiz şuan:18:
Allah acısın halimize. inşallah sende en doğru tedaviyle buluşursun bu sefer gönlünün muradı olur.
aynen Allah acısın inş bende araştırma hastanesine gidiyorm bursa uludağ sen nerde oturuyorsn canm
tıkalı bir tüp ancak laporoskopiyle acılıyor hatta cok tıkalıysa acılmıor direkt tüp bebek...tek tüple bile hamileleik çok zorlaşıyorken 2tüp birden kapalıysa beklemek boşuna...
maydonoz buharını yapan bir arkadasın kisti inanılmaz büyümüştü burda yazmıştı durmunuzu bilmeden yapmaın böle seyler bence..dua edin doktora gidin elimizden gelen bunlar..
eşim anlayışlıdır zaten canım ailesini kastederek yazmıştım benden sakladılar die tabi yine günahlarını almıyım. ben sakaryalıyım. adaçayı yağını bende aldım bu kürümün içine damlatıyorum.onu yazmayı unutmuşum. aslında bende senin gibi niyetlenerek aldım ama o dediğini yapamadımbende belki faydası olur diye sütü ocaktan aldıktan sonra hemen damlatıyorum. iltihap gelmedi benimde canım ona sıkıldı ama dün akşam ilk yaptığımda ve bu sabah pek bi ağrı sızı falan hissetmedim ama bu akşam yaptığımda biraz ağrı-sancı ama çok hafif öle bişi hissettim.an an bıçak saplanır gibi. ama hazırlıklı olman için söylüyorum burdaki arkadaşlarda üşütmemek konusunda baya uyarmışlar ki haklılarmış. benim ayaklarımı ısıtamıyorum dün akşamdan beri. çeyizimdeki yün çorapları çıkardım az biraz onlar işe yaradı. yoksa bugün ayağımın altında hep sıcak su torbası vardı yani ve hiç ısınamadım. sende bunları önceden hazırlaki uğraşların boşa gitmesin.
bende zor ısınıyorm dediğin gibi yün çorapla geziyorm bi süre soğan kürünü yaptım belki o temizlemiştir diye umudum var bu ayda hamile değilsem pek ümidim yok kombi bozuldu yumurtlama günü kaçtı adetden sonra ilişki oldu sadece. bi çok kürü aynı anda yapcam maydonoz buharı adaçayı yağını aşağıya koyma hayıt suyu alıp içicem bakalım doktorla görüşeyimde ameliyat olursam daha iyi olur belki bu kürler sayesinde ameliyatımda iyi geçer adaçayının yapraklarylada oturma banyosu yapılıyormş belki senn yaptığın gibi damlatmak da iyi gelir hem o yağı bi tarafdan içsene oda iyi gelir yada çayını al ben aldım içiyorm inş sen çalışıyomusun bide düzenli ilişkiye giriyomusunuz oda önemli benm pek düzenli değilde
eşim anlayışlıdır zaten canım ailesini kastederek yazmıştım benden sakladılar die tabi yine günahlarını almıyım. ben sakaryalıyım. adaçayı yağını bende aldım bu kürümün içine damlatıyorum.onu yazmayı unutmuşum. aslında bende senin gibi niyetlenerek aldım ama o dediğini yapamadımbende belki faydası olur diye sütü ocaktan aldıktan sonra hemen damlatıyorum. iltihap gelmedi benimde canım ona sıkıldı ama dün akşam ilk yaptığımda ve bu sabah pek bi ağrı sızı falan hissetmedim ama bu akşam yaptığımda biraz ağrı-sancı ama çok hafif öle bişi hissettim.an an bıçak saplanır gibi. ama hazırlıklı olman için söylüyorum burdaki arkadaşlarda üşütmemek konusunda baya uyarmışlar ki haklılarmış. benim ayaklarımı ısıtamıyorum dün akşamdan beri. çeyizimdeki yün çorapları çıkardım az biraz onlar işe yaradı. yoksa bugün ayağımın altında hep sıcak su torbası vardı yani ve hiç ısınamadım. sende bunları önceden hazırlaki uğraşların boşa gitmesin.
doğru diyorsun da beklemekden başka çarem yok maddi bakımdan tüp bebek yaptıramam şu anda inş ameliyat olucam
canım sosyal güvenliğiniz yok mu ?sadece laporoskopi500tl civarı başkentte ..tüp bebek de raporla 2500 civarıymış...hangi şehirdesin bilmiyorum ama araştır bakalım allah gönlüne göre versin..
sigorta var ben bursadayım üniversite hastanesine gidiyorm orası ücretsiz yapıyo ameliyatı ama yaşım tüp bebek için küçük ben 22 yaşındayım ve tüp için 24 dolmş olması lazım malesef sağol canm Allah hepimizin gönlüne göre versin inş senn ne sorunun vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?