- Konu Sahibi durudenizderya
-
tıkalı bir tüp ancak laporoskopiyle acılıyor hatta cok tıkalıysa acılmıor direkt tüp bebek...tek tüple bile hamileleik çok zorlaşıyorken 2tüp birden kapalıysa beklemek boşuna...
maydonoz buharını yapan bir arkadasın kisti inanılmaz büyümüştü burda yazmıştı durmunuzu bilmeden yapmaın böle seyler bence..dua edin doktora gidin elimizden gelen bunlar..
anladım canım yaş sınırı oldugu bilmiyordum bekliceksin o zaman daha gençsin olur mutlaka 22 yas nedir ki:)bende sorun çoktu su an daha iyi ama tüp bebek şartmış yapıcaz inş.ilk denemede tutar ..
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFA VERİR,BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZ İNŞALAH...
BEN BU YAZIYI YAZAN ARKADAŞIMA KATILIYORUM.SİZLEREDE ÇOK HAK VERİYORUM ÇÜNKÜ BİZE HERŞEY BİR ÜMİT VE O ÜMİDE ÇOKK İHTİYACIMIZ VAR. ANCAK BAŞKA BİR TOPİKTE OKUDUM BAŞKA BİR ARKADAŞ EŞİNE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ UYGULAMIŞ.Kİ BU KÜR SPERM AZLIĞI DURUMUNDA HEPİMİZİN SARILDIĞI BİR KÜR ANCAK YAZAN BAYANIN EŞİNDE TAM TERSİ ETKİ YAPMIŞ İYİ OLAYIM DERKEN MALESEF İŞLER KÖTÜYE GİTMİŞ.
GENEDE TABİKİ SİZ BİLİRSİNİZ AMA BENİM FİKRİM EĞER TIBBEN HERŞEYI YAPTIYSANIZ VE SONUÇ ALAMADIYSANIZ BÖYLE BUHARLAR-MAYDONOZLAR YAPIN. AMA DOKTOR DEMEDEN ETRAFTAN DUYDUKLARIMIZI UYGULAYARAK ALLAH KORUSUN BELKI BILMEDEN DAHA KÖTÜ YAPARIZ. BENİM Bİ TANIDIĞIM BAYAN ÇOCUGU OLMUYOR DIYE KAPI KAPI DOLAŞMIŞ ZAMANINDA AMA DAHA 1 YILLIK SÜRELERİ DOLMAMIŞ BİLE. HER DOKTOR BİŞEY DEMİŞ VE HER DOKTORUN DEDİĞİNİ YAPMISLAR. EN SONUNDA İSTANBULDA BI UZMANA GELMİŞLER VE DOKTORUN DEDİĞİ ŞU OLMUS: ŞİMDİYE KADAR BU KADAR KURCALATMASAYDIN KENDİNİ-ACELE EDİP DOKTORLARA BU KADAR ERKEN GİTMESEYDIN ZATEN KENDILIGINDEN ÇOCUGUN OLURMUS.
BİRDE BI DURUM DAHA PAYLASMAK İSTİYORUM YAKIN BI ARKADASIMIN DIS GEBELIK YUZUNDEN 1 TUPU YOKTU. DİĞER TUPUDE TIKALIYDI VE ARKADASIM POLIKISTIKOVER HASTASIYDI AMA TUM BUNLARA RAGMEN 2 KERE DOGAL YOLDAN HAMILE KALDI
benimde tüpümün biri doğuştan yok bu da ayrı bi durum bayanlar
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFA VERİR,BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZ İNŞALAH...
BEN BU YAZIYI YAZAN ARKADAŞIMA KATILIYORUM.SİZLEREDE ÇOK HAK VERİYORUM ÇÜNKÜ BİZE HERŞEY BİR ÜMİT VE O ÜMİDE ÇOKK İHTİYACIMIZ VAR. ANCAK BAŞKA BİR TOPİKTE OKUDUM BAŞKA BİR ARKADAŞ EŞİNE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ UYGULAMIŞ.Kİ BU KÜR SPERM AZLIĞI DURUMUNDA HEPİMİZİN SARILDIĞI BİR KÜR ANCAK YAZAN BAYANIN EŞİNDE TAM TERSİ ETKİ YAPMIŞ İYİ OLAYIM DERKEN MALESEF İŞLER KÖTÜYE GİTMİŞ.
GENEDE TABİKİ SİZ BİLİRSİNİZ AMA BENİM FİKRİM EĞER TIBBEN HERŞEYI YAPTIYSANIZ VE SONUÇ ALAMADIYSANIZ BÖYLE BUHARLAR-MAYDONOZLAR YAPIN. AMA DOKTOR DEMEDEN ETRAFTAN DUYDUKLARIMIZI UYGULAYARAK ALLAH KORUSUN BELKI BILMEDEN DAHA KÖTÜ YAPARIZ. BENİM Bİ TANIDIĞIM BAYAN ÇOCUGU OLMUYOR DIYE KAPI KAPI DOLAŞMIŞ ZAMANINDA AMA DAHA 1 YILLIK SÜRELERİ DOLMAMIŞ BİLE. HER DOKTOR BİŞEY DEMİŞ VE HER DOKTORUN DEDİĞİNİ YAPMISLAR. EN SONUNDA İSTANBULDA BI UZMANA GELMİŞLER VE DOKTORUN DEDİĞİ ŞU OLMUS: ŞİMDİYE KADAR BU KADAR KURCALATMASAYDIN KENDİNİ-ACELE EDİP DOKTORLARA BU KADAR ERKEN GİTMESEYDIN ZATEN KENDILIGINDEN ÇOCUGUN OLURMUS.
BİRDE BI DURUM DAHA PAYLASMAK İSTİYORUM YAKIN BI ARKADASIMIN DIS GEBELIK YUZUNDEN 1 TUPU YOKTU. DİĞER TUPUDE TIKALIYDI VE ARKADASIM POLIKISTIKOVER HASTASIYDI AMA TUM BUNLARA RAGMEN 2 KERE DOGAL YOLDAN HAMILE KALDI
arkadaşınızın bir tüpü yok diğeride kapalı ve doğal yolldan hamile ne kadar güzel Rabbim istedikten sonra gerisi boş..
benimde bir tüpü kapalı diğeride ara ara yapışıklı, hidrosalpenks var ikisinde hiç gebe kalmadım şimdi tüp bebeğe başladık Rabbim inşlh nasip eder bu sefer
caım laparaskopi ameliyatı oldum tüplere bloklaj yapıldı temizlendi düzeltildi tüpler şimdi tüpe başladık bakalım hayırlsı artıkHidrosalpenks sıvıları temizlenmedi mi veya tüpleri bağlatmadın mı tüp bebek denemesinden önce canım?
caım laparaskopi ameliyatı oldum tüplere bloklaj yapıldı temizlendi düzeltildi tüpler şimdi tüpe başladık bakalım hayırlsı artık
Arkadaşlar bende 4 gün önce hsg çektirdim tüplerim açıkmış benim bir tane kızım var 13 yaşında kardeş istiyor ama olmadı bir türlü ilk hamileliğim evlendiğim 3.ayında hemen oldu şuan olmuyotüplerim açıkmış ama raporda bu yazıyor anlamı nedir bilen varsa bir yardım edermi? Histerosalpingografik incelenmesinde:
Opak ilaç kavum uteriyi doldorduktan sonra,basınç artımı ile tuba uterinadan periton boşluğuna geçmektedir.
Uterus,konturları düzenlidir ve kavumda,dolma defekti görülmemektedir.Sağ tuba normal kalibreli ve homojendir.Sol tuba distal kesimi normalden geniş görünümdedir (hidrosalpinks?).
NORMAL HİSTEROSALPİNGOGRAFİ(solda hidrosalpinks)
Yok yeni dış gebelik geçirdim ameliyat olmadım iğne ile sonlardirdim 1 ay sonra İstanbul da Cevat bayrak diye bı doktor var ona gidip tekrar hsg çekeceğimNe yaptınız acaba hamile kalabildiniz mi benim de dış gebelikten bir tüpüm alındı diğeri de kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?