Tüpleri tıkalı olanlara müjde

kızlar infertilite türkiyede ticaret oldu.arkadaşım 3 tüp bebek denedi.3.sü tuttu.bebişleri doğurdu 3 ay sonra doğal şekilde hamile kaldı.tüp bebek merkezleri zaten para peşinde.senin insan olduğunu unutuyorlar.ahmet göçmeni takip edin.

Caresiz olmak bizi herşeye inandırır oldu.Doktorların dediklerini tabiki yapıyoruz.Doktorlar da kendi aralarında çelişiyor malesef laparaskopi oldum her iki tüpünde tıkalı denildi.Başka bir doktor hsg çekelim dedi tamam dedik.Biri tamamen açık diğeri kısmen dedi.yumrutlama indüksiyonu yapıldı neğatif.3 yıl bekledim kendiliğinden olur diye nasılsa 1 tüpüm açıktı bu arada yaş 30 oldu baktık omuyo tüpbebek yaptırdık neğatif yaş 31 oldu ikinci tüp bebeği yaptırdık negatif.Üçüncüyü yaptıracak birikimim yok.Şimdi benim tek silahım dua ilaçlarımda ot çöp napalım.

Hayirli zamanda hayirli bebeislere ulasmak dilegi ileee allah hepimize yardim etsin ...

Son düzenleme:

peki sonuç aldınızmı?

kızlar ben hsg çektirdim tüplerin birinde daralma basınç ve yapışma olabilir dedi doktor digeri açık cumartesi doktora gideceğim açıklayacak ama ben kaygılıyım bilen varmı

belkı moral olur dıye yazıyorum.bana da tuplerın tıkalı vakıt kaybetme tup bebek yap dedıler.1 aşılama yapıldıu tutmadı.sonrakı ay normal yolla hamıle kaldım şimdi 3,5 yaşında.gecen eylul de 2.ye hamıle kaldım yıne normall yolla o da 7 aylık.yanı umudunu kaybetme.ben de neler yaşadım ama allah verecekse oluyo uzulme.ınşallah 2013 bebekle gelır sıze:)

ben 2 yıl önce ameliyat oldum.Ahmet hocaya. da vinci ameliyatı çok rahat ama sonuç negatif 2 yıl geçti hala bebiş yok.ameliyattan önce bitkisel kürlere bak.arslan pençesi çok iyi bu yönde.ben ameliyat oldum.açıldı ama hala birşey yok.

Umut oldun bana ne güzel, inşallah ben de hemen hamile kalırım)
Tüplerden ameliyat fila oldun mu peki? Yoksa kapalıyken mi hamile kaldın?

YOK canım amelıyat olmadım.hsg cekıldı bı taraf tamamen kapalı dığer taraf da yer yer yapışık dedı doktorum.ben de tup bebek uzmanı bı dr a gıttım.o önce hısteroskopi yaptı.bana göre tıkalı değil tupler dedı aşılama yaptı tutmadı.sonrakı ay da hamıle kaldım işte.
bı de gene burda oıkumuştum ben hamıle kalmaya çalışırken adaçayını.biliyosunuzdur sız de.regl oldugum ılk guın adacayı ıçmaya başladım gunde 2-3 fıncan.10 gun falan içiceksınız en fazla yumurtlama zamanında ıcılmeyecek.öyle okumuştum ostrojen varmış adaçayında o ay ıctım hamıle kaldım falan yazmıştı kadınlar.eşim de dalga gecıyodu benımle.neyse o ay ben de denedım ve o ay hamıle kaldım:)
2.kızımda zaten tek seferde oldu aratmadı hiç.allahım hepinize nasıp etsın ınşallah.

benimde tüplerim tıkalıydı kesinlkle normal olmaz dediler laparoskopi oldum acılmadı tüp bebek yapmanız lazım dediler ama Allaha şükür 2.5 yaşında kızım var ve normal yolla hamile kaldım yaptıklarımı yazayım umarım faydası olur adacayı yagı sürdüm gün aşırı öbür ay viks sürdüm diğer ay maydanoz buharında oturdum civan perçemi kaynattım buharında oturdum kaplıcaya gittim brokoli krü kullandım en önemlisi kuran bilen 500 lişiye yasin okuttum 50. yasinde hamile kaldıgımı ögrenmiştim 7 gün boyunca kuran bilenbir kişiye yusuf suresini ve meryem sursini okuttum sabah namazından sonra Allahım en kısa zamanda bebişlerinize kavusturur sizleride

Son düzenleme:

Teşekkürler âmin. Ben de laparoskopi olacağım galiba. Hayırlısı diyorum.

Yapmayın lütfen ot çöp dediğiniz şeyler kullandığımız bir çok ilaçtan çok daha masum tedaviler sonucu kullandığım ilaçlar benim hormon dengemi alt üst etti peki sonuç ne hiç..Evet umutlarımız ticaret konusu ediliyor her iki tüpüm kapalı olduğu halde bana hadi sana aşılama yapalım diyen doktor bile oldu...Bu güne kadar 3 hsg çektirdim her üçününde sonucu birbirinden farklıydı.Madem bu tüpler bir kere tıkandıysa bir daha açılmıyorsa benim tıkanıklığım nasıl oluyorda 7 yıl içinde uç kısımlara kadar ilerledi ilk hsg sonrası tüplerin tamamen tıkalı denildi ama sonuncu da sadece uç kısımlar tıkalıydı.Demek ki otu çöpü çok da yabana atmamak lazım

Canım böyle şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki anlatamam senin adına çok sevindim Allah iki evladına da sağlıklı hayırlı ömür versin.Moral olmak ne demek ilaç gibi geldi.Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum az çok ama dediğin gibi Allah kulunu yaratırken önünde hiçbir engel duramaz derdin de dermanın da sahini o değil mi.İnşallah canım 2013 te tüm bebek isteyenler anne olsun amin :)

sütle maydonoz buharınamı oturmuştun bunu bende duydu ama o hergün yapılcakmış sanırım ama bu dediğim haftada 1 kere olduğundan daha pratik geldi bana

Kızlar merhaba bende yeni bişey duydum.bi tanıdıgımızın 14 yıldır bebeği olmuyordu samanla maydonuzu kaynatıp üzerine oturmuş hamile kalmış onada başka biri söylemiş.bir avuç samanla maydonozu kaynatıp buharına oturuyormuşsun bi zararı yok denemeye değer

kızlar bu tarz seyleri denemek d etehlikeli olmaz mı mesela kisti olan birinin bu buhar maydonozla kisti büyümüştü patlamıştı sanıyorum burda okumuştum..

kızlar bu tarz seyleri denemek d etehlikeli olmaz mı mesela kisti olan birinin bu buhar maydonozla kisti büyümüştü patlamıştı sanıyorum burda okumuştum..

kistin büyümesi hormonlar ile alakalı değilmi buharın ne gibi bir etkisi olabilirki (aşırı sıcak olmaması gerekiyor tabi)

cookkkk tesekkur ederim janimmm. ben en gec yarin baslarim ya bu isleve. dun bana doktorum sen sonsuzsun bebegin olamaz asla tuplerin ikisi de tikanikdir soyledi ((( napicagimi sasirdim ya ((( bunu uygulucam belki ise yaradi ya. belki bende anne oldum ((

canım ya nasıl hamile kaldın sen maydonoz buhar işe yardımı benm tüpümün biri yok biri de yapışıkda

canım ya nasıl hamile kaldın sen maydonoz buhar işe yardımı benm tüpümün biri yok biri de yapışıkda

Ben tekrar rahim filmi çekildim onda açık çıktı hiç birşey yapmadım 2 tüp bebekten sonra hamile kaldım ben kendiliğimden
Ama buda çok işe yarıyor denemelsin bence.
Bide kara kabak yaptım ben ortadan 2 ye ayırdım sütle haslayıp çenememin dayanacağı kadar sıcakta oturdum iltahapım aktı baya iki gün yaptım inşallah Rabbim sanada nasip eder canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…