Canım tabiiki Allah'tan herşey inanıyorum buna ama elimden gelenide taiiki yapmak istiyorum gidiyorum 16 tane doktora gittim saçma şeyler söyleyip gülüyorlar en son gittim yine Ahmet göçmen film istedi benden dedim çekilmek istiyorum kim gönderdi seni ona saçmalamayın dedi senin çocuğun olur dedi ilginçler yani ne istiyosun benden dedi tedavi dedim ne yapıyım sana dedi bekle.. 40 yaşında anne olmak istemiyorum dedim yapcak birşeyim yok dedi.Başka doktora gittim ertesi günü tüp bebek uzmanı kısırlık uzmanı klomene başladık laporoskopi filan yaparsak daha kötü yapışıklıklar olur dedi tüp bebeği biraz bekle filan dedi..ben ona sordum tüp bebek sonu nasıl olsa bitkisel birşeyler yapsam nasıl olur dedim ne gibi dedi buhar yapsam dedim olabilir dedi yumuşatarak buhar geçiş olmasını sağlayabilir yap ama üşütme dedi bana özel bir hastanede bu doktor ama yazın yapıcam buharı bi kaç kez olmazsa da tüp bebek zaten öle zararıda olmaz nasılsa beklerken ...
allah tarafından diyorsun ...
ozaman rabbimin verdiği imtihanı çook sabıııırla üstleneceksin ...
doktorların dediklerini yapmıyosunuz .... soğan maydanozu kaynatıp kullanıyorsunz .
allah akıl fikir versin diyorum ....sakına üstüne alınma sözüm otla-çöple zamanını boşa harcayanlaradır,
Farkındaysanız arkadaşlar infertilite ticari olarak kullanılıyor .
Bizim duygularımız kullanılıyor
Bizim zamanımız kullanılıyor
Maddiyatımız kullanılıyor
Bütün gazetelerde her gün 1 haber var kısırlıkla ilgili ama o haber bizim çocuk sahibi olmamıza yardımcı olmuyor
Her gün televiziyonda bangır bangır infertiliteden bahsediliyor , ama ben daha televiziyondan bir şey öğrenmedim.
Her yayın bir reklamdır , bir merkezin reklamı .
Hani nerede yayınlanıyor bu başarı yüzdeleri .
Tüm merkezler 60-70 lerden bahsediyor , sizler bunada mı inanıyorsunuz ...?
aynı sorundanım cnm bende benimde biri tıkalı biri yapışık bakalım bende denicem
ayrıcada adetin ilk günü başlayıp adet olana kadar içilen bitki var bildiğim yaparmısın bilmem ama yapacaklar olursa yazıyım sabah öğle akşam olmak üzere:
sabah bodur mahmut otu çay gibi demlencek bir çay kaşığı kaynar suya konulup 5 dakika sonra içilcek(çok acı):gitme:
öğlen şahdere otu aynı şekilde içilcek (o fena deil)
gece yatmadan öncede limon kokulu melisa otu içilcek (bu en güzeli)
işte bunlar cnm biraz zor oluyo ama lıştım ben 15 gündür devamlı içiyorum ve afedesiniz ama kontrol amaçlı idrarımı plastik kaba yapıp bakıyorum resmen idrarın içi beyaz beyaz parçacıklarla dolu yanii bu kadar etkili inşalah şifasını verir rabbim 5 seneden sonra kavuşurum bebişime:saruboceq: :teytey:
peki sonuç aldınızmı?
Caresiz olmak bizi herşeye inandırır oldu.Doktorların dediklerini tabiki yapıyoruz.Doktorlar da kendi aralarında çelişiyor malesef laparaskopi oldum her iki tüpünde tıkalı denildi.Başka bir doktor hsg çekelim dedi tamam dedik.Biri tamamen açık diğeri kısmen dedi.yumrutlama indüksiyonu yapıldı neğatif.3 yıl bekledim kendiliğinden olur diye nasılsa 1 tüpüm açıktı bu arada yaş 30 oldu baktık omuyo tüpbebek yaptırdık neğatif yaş 31 oldu ikinci tüp bebeği yaptırdık negatif.Üçüncüyü yaptıracak birikimim yok.Şimdi benim tek silahım dua ilaçlarımda ot çöp napalım.
amin inşallah canım rabbim kimsenin boynunu bükük bırakmasın ben 2 senedir istiyorum ne kadar zor bi durum başkalarının bebeklerini severken acıyan gözlerle bakmaları beni deli ediyo..RABBİM İN kudreti sonsuz kuru agaçlara can veren rabbim bizlerede bi can verir inşallah arkadaşım...evet o bitkileri bende dün gördüm ama başka seylere faydası varmış..ama deniycem bende inşallah olumlu olur rabbimin izniyle...bide arkadaşım ben nette araştırdım ümraniye devlette bi doktor buldum yeni ameliyat geliştirmiş davinçi die onunla tüplerini bağlatmış bir kadını ameliyat etmiş açmış tüpleri kadının bebişi olmuş 50 kişi ameliyat olmuş tüplerden dolayı 7si hamile imiş diğerleri yeniymiş bi umut gittim çok kalabalıktı ve muhaynaneside başka doktar var onu göremedim tahlillerimi gördü asistanı götürdü tekrar flim çekilsin demiş 2 ay sonra istedi bakalım ne olcak..sende bi dene belki bi umut birşeyler yapabilir...AHMET GÖÇMEN ÜMRANİYE DEVLET HASTANESİNDE...
belkı moral olur dıye yazıyorum.bana da tuplerın tıkalı vakıt kaybetme tup bebek yap dedıler.1 aşılama yapıldıu tutmadı.sonrakı ay normal yolla hamıle kaldım şimdi 3,5 yaşında.gecen eylul de 2.ye hamıle kaldım yıne normall yolla o da 7 aylık.yanı umudunu kaybetme.ben de neler yaşadım ama allah verecekse oluyo uzulme.ınşallah 2013 bebekle gelır sıze:)
Umut oldun banane güzel, inşallah ben de hemen hamile kalırım )
Tüplerden ameliyat fila oldun mu peki? Yoksa kapalıyken mi hamile kaldın?
Umut oldun banane güzel, inşallah ben de hemen hamile kalırım )
Tüplerden ameliyat fila oldun mu peki? Yoksa kapalıyken mi hamile kaldın?
benimde tüplerim tıkalıydı kesinlkle normal olmaz dediler laparoskopi oldum acılmadı tüp bebek yapmanız lazım dediler ama Allaha şükür 2.5 yaşında kızım var ve normal yolla hamile kaldım yaptıklarımı yazayım umarım faydası olur adacayı yagı sürdüm gün aşırı öbür ay viks sürdüm diğer ay maydanoz buharında oturdum civan perçemi kaynattım buharında oturdum kaplıcaya gittim brokoli krü kullandım en önemlisi kuran bilen 500 lişiye yasin okuttum 50. yasinde hamile kaldıgımı ögrenmiştim 7 gün boyunca kuran bilenbir kişiye yusuf suresini ve meryem sursini okuttum sabah namazından sonra Allahım en kısa zamanda bebişlerinize kavusturur sizleride
allah tarafından diyorsun ...
ozaman rabbimin verdiği imtihanı çook sabıııırla üstleneceksin ...
doktorların dediklerini yapmıyosunuz .... soğan maydanozu kaynatıp kullanıyorsunz .
allah akıl fikir versin diyorum ....sakına üstüne alınma sözüm otla-çöple zamanını boşa harcayanlaradır,
Farkındaysanız arkadaşlar infertilite ticari olarak kullanılıyor .
Bizim duygularımız kullanılıyor
Bizim zamanımız kullanılıyor
Maddiyatımız kullanılıyor
Bütün gazetelerde her gün 1 haber var kısırlıkla ilgili ama o haber bizim çocuk sahibi olmamıza yardımcı olmuyor
Her gün televiziyonda bangır bangır infertiliteden bahsediliyor , ama ben daha televiziyondan bir şey öğrenmedim.
Her yayın bir reklamdır , bir merkezin reklamı .
Hani nerede yayınlanıyor bu başarı yüzdeleri .
Tüm merkezler 60-70 lerden bahsediyor , sizler bunada mı inanıyorsunuz ...?
belkı moral olur dıye yazıyorum.bana da tuplerın tıkalı vakıt kaybetme tup bebek yap dedıler.1 aşılama yapıldıu tutmadı.sonrakı ay normal yolla hamıle kaldım şimdi 3,5 yaşında.gecen eylul de 2.ye hamıle kaldım yıne normall yolla o da 7 aylık.yanı umudunu kaybetme.ben de neler yaşadım ama allah verecekse oluyo uzulme.ınşallah 2013 bebekle gelır sıze:)
sütle maydonoz buharınamı oturmuştun bunu bende duydu ama o hergün yapılcakmış sanırım ama bu dediğim haftada 1 kere olduğundan daha pratik geldi bana
Kızlar merhaba bende yeni bişey duydum.bi tanıdıgımızın 14 yıldır bebeği olmuyordu samanla maydonuzu kaynatıp üzerine oturmuş hamile kalmış onada başka biri söylemiş.bir avuç samanla maydonozu kaynatıp buharına oturuyormuşsun bi zararı yok denemeye değer
kızlar bu tarz seyleri denemek d etehlikeli olmaz mı mesela kisti olan birinin bu buhar maydonozla kisti büyümüştü patlamıştı sanıyorum burda okumuştum..
tüpleri tıkanık olup hamile kalamayanlara müjdem varrrr...delikafadulden
haftada 1 kere 1 kg sarımsağı diş diş ayırıp ama kabukları soyulmadan bir tencerede kaynatıp sonra buharına oturun ve hemen arkasındanda ilişkiye girin kocişinizle ve bunu haftada 1 kere olmak üzere ilişkiden hemen önce yapın ilişkiden sonrada hiç kalkmadan sabaha kadar yatın belinizde yastıklaa ayy bunu deneyen biri hamiş kalmışş hemde son çare tüp bebekkenn bende yapcamm bu ay zaten bide bitkisel kürler içiyom inşallahh bu ay hamiş kalcammm inşallahhhhhhhhhh:sm_cool::CüvCüv::CüvCüv:
canım ya inşallah bende süt buharı yaptım birgün ama insan utanıyo ya...öle bu en azından haftada bir benimde tüpümün biri tıkalı diğeri yapışık deniycem inşallah..olursa bebiş çokça dua alırsın bizlerden allaha emanet ol..
canım ya nasıl hamile kaldın sen maydonoz buhar işe yardımı benm tüpümün biri yok biri de yapışıkda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?