evet cnm var ben varımm yaptığım ayy ilk defa adetimm gecikti vee gebelik süpem vardıı biyük ihtimelde bebek vardı ama tutunamamıştı bana o yüzden tam 11 gün gecikmeden sonraa yoğun bir kanamayla attımmm bence sende dene zararı yok ve kokuda olmuyoookızlar sarımsak kürünü tüp tıkanıklığı için yapan var mı? bana pek olacak şey değil gibi geldi
elma yağını ne zaöman yapmak gerekir ve nasıl kızlar bılenler acıklayabılırlermı .tşk....
yok cnm ya ben bu ay hiç bişi denemicemm artık takmıyorum olur olmazz amannnnnn hayatı zindan ettiğim yeter kendime artık hayatın tadını çıkarıcazz kocişleeInşallah canım ya belkide şahdere acı diye aklımda kalınca psikolojikman acı gelmedi :) bugün arkadaşıma içirdim ıyyy iğrenç çok acı dedi...devam belki ondadır diye belki acı oldugunu anlamıyorum ah ah rabbim kimseye dermansız dert vermesin amin...sen içiyormusun yine devammı emoşçum...
cnm neden devam etmedinkii bi sakıncası olurmukii içsenn en azından 20 gün düzenli kullansaydınn keşkeeehasta oldum ben yani grip otları yarıda bıraktım mecburen of ya okadar emek boşa çıktı..
yok cnm ya ben bu ay hiç bişi denemicemm artık takmıyorum olur olmazz amannnnnn hayatı zindan ettiğim yeter kendime artık hayatın tadını çıkarıcazz kocişleeşiddetle tavsiye ediyorumm pekk iyi geldi bana bu düşünceeee etraftaki insanlarıı duymuyorumm bilee ben artıkk istemiyorumm bebek mebekk ben düşündüm böle daha mutluyummm diyorummm ne zamn teşrif ederse buyursun gelsin o zamna kadardaa keyfimize bakalımmm :86:
cnm neden devam etmedinkii bi sakıncası olurmukii içsenn en azından 20 gün düzenli kullansaydınn keşkeee
ben yapmadım canım ama bu ay deniycem o otları kullanıyorum bu ay bide elma yağı arada yumurtlama dönemindede yapmayı düşünüyorum..Emoş denedi canım günüde baya bir geçmişti ne oldugu belli değildi ama..inanmak başarmanın yarısıdır sen yap bir zararı yok nede olsa belki karı olur...senindemi tıkalı canım ..
ya benim sol tüp tıkalı (dr.hatası) açık ameliyatta hasar görmüş.sağ tüp normal ama yeni dr.um 2 sinide alalım tüp bebek yapalım dedi.ben ameliyat istemiyorum.sonrasında gelişebilecek komplikasyonlardan korkuyorum.:18:ya hayırlısı artık sıkıldım.dr. araştırmaktan beklemekten:84:
ya benim sol tüp tıkalı (dr.hatası) açık ameliyatta hasar görmüş.sağ tüp normal ama yeni dr.um 2 sinide alalım tüp bebek yapalım dedi.ben ameliyat istemiyorum.sonrasında gelişebilecek komplikasyonlardan korkuyorum.:18:ya hayırlısı artık sıkıldım.dr. araştırmaktan beklemekten:84:
bende bir doktora mesaj gönderdim aynı şeyi söylemişti ...çıldırmışlar ya sinir oluyorum böyle anlayışsız doktorlara zaten canımız yanıyo...bende tüp bebek kliniğine gittim süperdi doktor erkekti...ne üzüyosun kendini ben sana tüp bebek filan yapmam dedi yaşın daha ilerlemiş değil ne hastalar geldi en son çare tüp bebekken kendi kendine hamile kaldılar ve 1 ne yeni doğum yaptırdım 2 tüpüde tıkalıydı dedi Rabbime sığın dua et umudunu kaybetme baktın olmuyo bi kaç sene daha gel dedi.süper rahatlattı beni baskası olsaydı hemen başlardı tüp bebeğe özel bir klinikti bide sende bence sakın aldırtma canım tüp bebek yaptırıp hem kendi kendine tekrar hamile kalanlar bile var ama sen bilirsin tabii başka doktorlarada git derim.üzme kendini hayırlısı inşallah napalım olmazsa bizim için hayırlısı bu demekki.inşallah hayırlısından bizimde olsun ama bebeğimiz boynumuz bükük kalmasın inşallah sakın üzme kendini...
bu anlattıklarınız soğan sarımsak için bana ciddi gelmedi
tıkalı tüplerden bahsediyorsunuz , ama hamilelik oldu diyorsunuz , bunlar kullaktan dolma bişey gibi.
nasıl olur buhar üstüne oturup ta tüp açılıyor , neerdee buhar... neerdee tüp , nette gezerken kadın anatomisini okuyun ve bi düşünün olurmu böyle şey
tabiki bebek inancınızı da yitirmeyin ama her söylenene de inanmayın ...
"müje .." sayfasına girdiğimde , yeni bir metod , yeni bir tedavi hakkında bişeyler okuyacağımı zannettim ..maalesef
bayanlar harekete geçin : araştırın ve burada paylaşın
artık robor ile tüpleri açıyorlar ve üç ay içinde hamile kalabiliyorsunuz
sarımsak soğan ile kaç ayda olur ... fikri olan var mı?
arkadaşlar , sıkı sıkı araştıralım ,
yabancı dil bilenler , yabancı sitelere bakalım lütfen , diğerleri nasıl yapıyor ve burada paylaşalım .
biyerde bir olumsuzluk olduise onu objektif olarak buraya yansıtalım , ki herkes farkına varsın . içimde tutarız başkası da etkilenir v.s .
allah tarafından diyorsun ...
ozaman rabbimin verdiği imtihanı çook sabıııırla üstleneceksin ...
doktorların dediklerini yapmıyosunuz .... soğan maydanozu kaynatıp kullanıyorsunz .
allah akıl fikir versin diyorum ....sakına üstüne alınma sözüm otla-çöple zamanını boşa harcayanlaradır,
Farkındaysanız arkadaşlar infertilite ticari olarak kullanılıyor .
Bizim duygularımız kullanılıyor
Bizim zamanımız kullanılıyor
Maddiyatımız kullanılıyor
Bütün gazetelerde her gün 1 haber var kısırlıkla ilgili ama o haber bizim çocuk sahibi olmamıza yardımcı olmuyor
Her gün televiziyonda bangır bangır infertiliteden bahsediliyor , ama ben daha televiziyondan bir şey öğrenmedim.
Her yayın bir reklamdır , bir merkezin reklamı .
Hani nerede yayınlanıyor bu başarı yüzdeleri .
Tüm merkezler 60-70 lerden bahsediyor , sizler bunada mı inanıyorsunuz ...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?