Tupleri tikali olup hamile kalan varmi?

osqemm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
111
46
18
34
Merhaba rahim filminde tuplerim kapali cikti laparoskopi ile tek tupumun acik oldugunu diger tupunde acildigini soyledi doktor 2 asilama oldum fakat basarili olmadi ve tup bebek dedi ben istemedim beklemedeyim 3 ay oldu benim gibi olup hamile olan varmi?

Merhaba.Ben Cuma gunu tupumu filmini cektirmaya gudacam.insallah tikani deyildir..(tupumde bitane ..ikincisi dis gebelikten gitti) Siz laparaskopi yapmissinuz,tuplerinizi acmissiniz...hamile olamiyursaniz belki baska faktorlarda vardir?

Doktor kontrolundeyken bi problemim yoktu yani yumurtaliklarmda rahimde temizdi ama yine de kalamiyorum acildi dedi ama ben supheliyim sanirim ise yaramadi diuorum

Merhaba.Yaklaşık 1 sene önce bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Malesef dr kürtajı derin yaptığı için rahimde yapışıklık oluşmuş adetimin azalmasıyla fark edebildim bende. sağ tüp %20 kapalıymış hsg sırasında açıldı çok şükür.Hatta bana 1 değil 2 tüp sıvı enjekte edilmiş. hsg den 3 ay sonra dogal yolla hamile kaldım çok şükür.Sizinde açıldıysa biraz beklemenizde yarar var hemen tüp bebek yapmamakla iyi yapmışsınız.

Bende oyle dusundum insallah bende normal yolla kalirim laparoskopi olali bu 4uncu ayim hala beklemedeyim

benimde 2 tüpüm kapalı ve ameliyatdada acılmadı cnm ben süt buharı acı elma yagı vs denıyorum sen daha sanslısın acılmıs hıc degilse az kapanmıstır bence sen bu yöntemleri bir dene belki sende tutar

Tesekkut ederim saidenur senn acilmadiysa almadilarmi peki zarar werir diyr cunku bana acilmazsa alicax demislerdi.. bende umitli degilim acilsaydi 4aydir kalirdm diyorum

yok cnm alınmadı doktorum hidropenks su toplama vs yok dedi o yüzden almadı belki kendiligimden hamile kalırım dıye böyle cok ımkansız deyipte hamile kalan hastalarım var dedi bıraktı.öyle dusunme dusundukce olmazsın dusunmemeye calıs acık dıye ıllede olacak dıye beklersen stresten olmaz sen rahat ol ınsallah olur tabi dedıgım yöntemleride arastır bence

Hmm haklisin ama iste dusunmedende yapamiyrm pskolojik iste bu ay yapiyryrm sut maydanoz buhari ama elma yagini ilk defa duydum o nasil blmiyrrm sogan kurude yaoiyrum

acı elma yagı yada adacayı yagı olarak forumda arat cnm kk da var yapan kızlar var bir oku dene

Sagoll bakicam smdi.. sen yaptnmi sut buharini yaptm ama bi belirtisini gormedm suanlik

suan viksli bir tarif var sut buhar ı bu dahaetkili onu yapıyorum cnm

1 litr sutu maydanoz 1 demet. Sonra 1 tatlı kasıgı karabiber koy kaynat kovaya dök 7 damla acı elma yagı .1 kutu viks al bunu 3e böl.3de birini kaynar süte dök karıstır hemen buhar olucak hemen o buharın üzerine otur soguyana kadar bekle hemen ardından ilişki.ertesi gün yapılmayacak mesela bunu pazartesi carsamba ve cuma gibi 3 gun yapılacak bır gun yapılıp bır gun yapılmayacak 3 gunluk bir kür yani

SİZE UMUT OLMAYA GELDİM
MERHABA HANİMLAR,,
2013 yilinda 3 yillik evliyken rahim filmi cekildim, malesef iki tüpüm de kapalı cikti. Hemen laporoskopik cerrahi oldum yine acilmadi. Tup bebeğe başvurduk doktorum, ameliyat sonrasi durumu gorelim bir daha hsg cektir dedi çektirdim, yine kapali cikti. 4 tup bebek denedik hepsi negatif sonuclandi. 5. İcin basvurduk dr. İsrarla "
ECHOMAR da CEVAT BAYRAK
KATETERLİ RAHİM FİLMİ cekiyor orda bur kez daha cektir dedi. 25-12-2017 gunu gittik cektirdik. Kateteri ilerletti ve "SAĞ TÜPÜN AÇILDI" dedi biraz sonra "SOL TÜPÜN DE ACİLDİ" dedi. Şok oldum. Hic ummadigimiz anda bu guzel haberle dünyalar bizim oldu. Ben bu durumu kanıksanmıştim ve acilma ihtimali aklimin ucundan bile geçmiyordu, sadece doktor istedi diye mecburen gittim. Ama nasib oldu. Yıllarca nette "TÜPLERİ KAPALİ OLUPTA HAMİLE KALANLAR VARMİ" basligiyla yazılar aradım, bi umut dedim bakındım durdum. Yine aklima geldi bu seferde arayan birileri varsa okusunlar dedim ve sizlerin topigini buldum. Nolur umudunuzu kaybetmeyin. Sunu söylemeden gecemiycem, bu 4 tedavi surecinde bir suru bitkisel kurler, buhara oturma, tamponlar,hacamat, ve RAHİME SÜLÜK koydurdum.
RABBİM hangisini vesile kıldı bilemem ama butun yaşadıklarımı, yaptiklarimi vs instagramdaki "tupbebekdayanisma"adindaki sayfamda da paylastim halada paylaşıyorum. Sayfamida okuyun umut olsun. Sormak istedikleriniz olursa mesaj atin elimden geldigi kadar yardımcı ve destek olurum. RABBİM HEPİMİZE HAYIRLA NASİB ETSİN ANNE OLABİLMEYİ amin. Sevgilerimle
O osqem DiKoc ramses09 Umutlu1234

Hamile kalabildiniz mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…