Tupleri tikali olup hamile kalan varmi?

İnşallah mesajımı görürsünüz, doğal kürler ile mı açıldı yoksa cevat hocanın filmiylemi 4 kere işlemde açılmayan tüp için doktor alalım demedi mi ben 1 kere çekildim kendi doktorum tüpler alınacak dedi cevat beye mesaj attım oda alınacak dedi

Merhaba, artık ınstagram'ı daha yoğun kullandığım için kadınlar kulübünde aktif değilim bugün başka bir konuya bakmak için girdiğimde mesajınızı gördüm biraz geç kalmışım ama kusura bakmayın
Ben 5. Tüp Bebektedavisine başladığım zaman doktorum bütün tetkiklerimi inceledi rahim filmi mi de gördü, "ama ben bir kez daha film çektirmenin istiyorum Bu kez kateterli film çektirmeni istiyorum' dedi ve beni Cevat bey'e yönlendirdi Cevat bey'e gittiğimde "daha öncesinde 2 kez film çektirmişsin ve ameliyat olmuşsun açılmamış bu durumda açılacağını zannetmiyorum ama illaki istiyorum dersen çekerim karar senin" dedi ben de "bunun kararını ben veremem doktorumla görüşün" dedim Benim yanımda doktorumu aradı doktorla görüştüler doktorum ısrarla "hocam olsun, ben yine de son bir kez daha hsg çekmenizi istiyorum" dedi. Bunun üzerine Cevat bey kabul etti ve hemen o gun hsg çekti ve tüplerim açıldı. Yanı sonuç olarak Cevat bey de aslında o gün tekrar rahim filmi çekmeyi istememişti gerekli görmemişti ama doktorun ısrarı üzerine çekti ve sonuç olarak iki tüpüm de açıldı ve ben onun sonrasında 6 ay sonra tekrar rahim filmi çektirdim tüplerim hala açık göründü 6 ay sonrasında da bir kapanma yoktu sizin durumunuzu tabii ki bilmiyorum Tüplerin kapanma şekli de önemli böyle durumlarda, yani tüpler Rahime yakın bölgeden kapalıysa açılma ihtimali olabiliyor veya rahim içine sıvı akıtma durumu olmuyor ama tüpler yumurtalıklara yakın taraftan kapalıysa rahim tarafından açık olduğu için içerisine sıvı dolabiliyor (hidrosalpenks) ve o sıvı Rahime aktı için gebeliği engelliyor sizin durumunuz eğer böyle değilde, benimki gibi ise bence ısrarcı olun ve deneyin bence bir şey kaybetmezsiniz sadece bir rahim filmi için ekstradan ücret Ödemiş olursunuz ben tavsiye ederim tabii yine de karar sizin. Sevgiler

+++ ayrıca benim buradaki bu paylaşımı mı görüp iki tüpü de kapalı olan başka bir arkadaş Cevat bey e gitti o da rahim filmi çektirdi onun da tüpleri açıldı ve bu ay kendisi ile görüştüm, hatta dun gebelik testi yaptırdı adet günü geçtiği için ve değeri 150 üzerinde çıktı yani Rabbim istedikten sonra her şey olur ben kesinlikle şansınızı deneyin derim.

Merhaba ben de echomar da kateterli film çektirdim geçen gün ama Cevat beye çektirmedim sağ tüpün kapalı sol tüpüm sağlıksız mış öyle dediler ve çok şaşırdım böyle bir sonuç beklemiyodum şuan ne yapacağımı bilemiyorum ve doktor arayaşındayım fikirler almak için acaba sizi Cevat beye gönderen doktorunuz kimdi ismini öğrenebilir miyim ısrarla sizin için bir yol araması çok hoşuma gitti belki benim için de bi umut vardır yoksa tüplerim alınacakmış

Burda aktif olmadığını yazmış, Instagram adresini vermiş, ordan ulaş kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…